Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
zoomba wrote:e haj zene malo da vas uposlim ,da vidimo koliko ste dosad upoznali forumashe i vase vidjenje na iste
glavna nagrada je zlatna oklagija
pa krenite lagano...
Kategorije:
Najpametniji (meni ovo ide sa najzabavniji) - Saian (mada ne pričamo ništa), Rasuta Riza (ali nema ga odavno), Kristijan i Riđobrki
Naj spamer - jokericious
Najveća dobrica - zoomba
Naj svađalica - madner (ali to je OK, jer posjeduje superiornu inteligenciju, pa ne zamara puno)
Merhametlija - klixoris
Vuk samotnjak - Rasuta Riza
Forumska luda - Pila
Najrječitiji - Ramzes, Dozen (mislim da se tako zove, može čovjek pisati pravo nadugo i naširoko)
Najzabavniji - vidi gore
Najoriginalniji - madner (opeeeeet), pa čak i 1x2
Najdruželjubljiviji - zoomba, klixoris
Najnapaljeniji - supercali
Naj zavodnik - Srecko (ali nema ga više )
Naj sexy muškarac - ovo mi ide ukorak sa najpametniji i najzabavniji
Naj sexy žena - sheilak iiiii medena
Naj kontraš - Velkoski
Najnovajlija - nemam blage veze
Što mene haman pa svi stavljaju kao forumsku ludu? Ne kontam.
Kako su vam svima sposobnost i imovinsko stanje toliko odvojeni na listi... naravno ovo drugo je nebitno, nismo ni sumnjali, a na sta mislite s tim sposobnost? Da ulovi ribu rukama, od tri sibice napravi milju maraka, drugim rijecima k'o Megajver ili sposobnost u poslu, sto dovodi do boljeg imovinskog stanja... i kompatibilnost je velika cuna?
intelekt (priča, sposobnost, šarm) Meni to kao ukupni dojam
seksualna kompatibilnost
obrazovanje
izgled
imovinsko stanje
način odijevanja
porodično stablo
Pod sposobnošću ja podrazumjevam da muškarac zna sljedeće: zna svojim rukama sam okrečiti kuću, zna sam popravljati stvari u kući i van kuće, zna skuhati nešto, zna obavljati i druge kućanske poslove, u svašta da se razmije, a ne ko telac.
O SEBI PRI SEBI DA JE.
Ujedam wrote:Kritičaru, nećeš dobiti ovo pitanje.. jer bi vaša lista izgledala ovako
1. sise
2. guzice
3.faca
4. imovinsko stanje
5. da nije paglu
6. bippppp
Ujedam wrote:Pod sposobnošću ja podrazumjevam da muškarac zna sljedeće: zna svojim rukama sam okrečiti kuću, zna sam popravljati stvari u kući i van kuće, zna skuhati nešto, zna obavljati i druge kućanske poslove, u svašta da se razmije, a ne ko telac.
O SEBI PRI SEBI DA JE.
'naći ja prolazim glat sve uslove, samo sto sam ruzan
p.s. al ove gore lazu, sve izgled i lovu stavile na 546. mjesto
avetinja wrote:Kada ne bi mogle imati svoje dijete da li bi ga usvojile?
Ako sam u sretnom braku sa mužem koji me voli, i ne možemo imati djece ni na jedan način, usvojili bi dijete, što da ne?! Naravno, sve sa dogovorom sa njim.