alchak.ba wrote:
razmazeno deriste

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
alchak.ba wrote:
razmazeno deriste

Nista fino sjednemo popricamo i rijesimo sve.motorna_pila wrote:Kada ste bile male, jesu li vas roditelji tukli kada ste bile neposlušne?
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
Mene su samo jednom u cosak poslali zato sto sam nesto opsovala.motorna_pila wrote:Kada ste bile male, jesu li vas roditelji tukli kada ste bile neposlušne?
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
je li to sada neki izgovor? ima i oceva pa i majki koji rodjenu djecu nikada u potpunosti ne prihvate i ne paze nikako, i nije uvijek sve bajno i krasno ni sa rodjenim roditeljima, po toj logici, znaci ako ne funkcionise sve naj-naj izmedju jednog roditelja i djeteta treba se odmah razvoditi jer se eto djetetu ne svidja?!direktni wrote: Dijete nikada, u potpunosti, neće prihvatiti maminog ili tatinog novog partnera.
Tol'ko nevjerovatno da nekog ćaća i mati ne moraju marisati da bi funkcionisao k'o čo'ek...?Seoskivaralica wrote:ovdje nemam šta reći vidim satrašte se lažuć....

lua wrote:Tol'ko nevjerovatno da nekog ćaća i mati ne moraju marisati da bi funkcionisao k'o čo'ek...?Seoskivaralica wrote:ovdje nemam šta reći vidim satrašte se lažuć....
Fuuuuck logic.
Batina je iz raja izasla, to i u bibliji pise.LEPTIRIC@ wrote:Sipka iz dzeneta izasla tako bi moja mama govorila ...
Sent from my LG-D605 using Tapatalk
aham..lua wrote:Pretpostavljam da je magistra arhitekture i ostvarena ćelava žena.
Možda je Britney Spears.lua wrote:Pretpostavljam da je magistra arhitekture i ostvarena ćelava žena.

ne postoje razumna djeca.Secer_033 wrote:Kad je dijete razumno, roditelji nemaju potrebe da ga tuku.
Govoris za sebe?alchak.ba wrote:ne postoje razumna djeca.Secer_033 wrote:Kad je dijete razumno, roditelji nemaju potrebe da ga tuku.
Vidiš joj se na licu da ti zamjeri što se javila nisilavorpunvode wrote:vidi je masallah.... od srednje se nismo cule
lua wrote:Tol'ko nevjerovatno da nekog ćaća i mati ne moraju marisati da bi funkcionisao k'o čo'ek...?Seoskivaralica wrote:ovdje nemam šta reći vidim satrašte se lažuć....
Fuuuuck logic.