Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mutivoda wrote:@eluna - ma koji djavi ima ic' na pice s nekim ako je u vezi?
ajde da se ne lazemo isto kao sto mi muskarci volimo imati dobre,lijep zgodne djevojke bilo u vezi ili na drugi nacin tako i vi zene sigruno volite imati dobrog frjaera ili biti u nekim drustvenim odnostima poznastvu sa nekim lijepim muskarcem ili sl...sta ja znam .Misljenja sam da su rijetki ,rijetke ,oni ,one koji mogu neki m stvarima odoliti svako voii imati nesto dobro lijepo pored sebe.
ja isto ne kužim
znači, imam dečka, u vezi sam, al neki tip mi se nasmješi, nabaci neki prozirni laf, ovo ono, pozove na piće i ja pristanem. Mislim, kaj ima veze kaj imam dečka i vezu, i ovog prvi put vidim i nije da me gleda ko sestru, pa normalno da očekujem da postanemo frendovi, jer ja imam dečka i on nema šanse, al sve jedno idemo na piće?!?
Pa ja ne idem na piće ni slobodno kamoli u vezi to odmah misli da nema elastike na gaćama
znači zabavljaš se sa djevojkom 3 mjeseca, i to automatski znači da je djevojka izgubla pravo zanavijek upoznati više ikada ikoga?????
how yes no ........... upoznati nove ljude nije ništa loše ............. vjenčate se, živite skupa 10 godina, imate djecu, on/ona ode na službeni put u Katar - ne biste voljeli da se od tamo vrati sa nekim novim poznanstvom i iskustvom tipa novi recept za janjetinu????? ili poznanstvom tipa da vas ta osoba posjeti sa svojom porodicom, i da i vi posjetite njih????
sve više dolazim do zaključka da je većina ljudi u našem društvu , ne konzervativna, već bolesno zatucana i nazadna
znači zabavljaš se sa djevojkom 3 mjeseca, i to automatski znači da je djevojka izgubla pravo zanavijek upoznati više ikada ikoga?????
how yes no ........... upoznati nove ljude nije ništa loše ............. vjenčate se, živite skupa 10 godina, imate djecu, on/ona ode na službeni put u Katar - ne biste voljeli da se od tamo vrati sa nekim novim poznanstvom i iskustvom tipa novi recept za janjetinu????? ili poznanstvom tipa da vas ta osoba posjeti sa svojom porodicom, i da i vi posjetite njih????
sve više dolazim do zaključka da je većina ljudi u našem društvu , ne konzervativna, već bolesno zatucana i nazadna
Jest jest, inače se u kafićima prilazi i traže brojevi da bi se razmijenili recepti za janjetinu Može te jedino koju novu pozu naučiti, da se to kasnije u vezi/braku primijeni i da oplemeni seks
Jest jest, inače se u kafićima prilazi i traže brojevi da bi se razmijenili recepti za janjetinu Može te jedino koju novu pozu naučiti, da se to kasnije u vezi/braku primijeni i da oplemeni seks
znači sve žene definišeš kao rospije koje samo varaju i ganjaju "novčanike" ...... hajde - nek si rekao nešto o sebi
što u osnovi znači da si nesiguran, ne samo u sebe, nego i u partnericu, i to ne samo kao ženu, nego i kao ljudsko biće uopšte - prejudiciraš da nema karaktera ni obraza, i ne vjeruješ da je odabrala tebe .......
ladyblue18 wrote:Cuj davat brojeve i izlazit s drugim muskarcima a u vezi, pa i tri fakin mjeseca, ali u vezi si ba.
Ja stvarno ko s Marsa da sam pala.
moje poštovanje lady .... dozvolite da vam dam ovu prelijepu
ladyblue18 wrote:Cuj davat brojeve i izlazit s drugim muskarcima a u vezi, pa i tri fakin mjeseca, ali u vezi si ba.
Sad je ko tri mjeseca malo, a kamaru poznanstava, a ne veza, u današnjem vaktu ne potraje toliko
eluna: nije da sam nesiguran u to, nego vjerujem da je ili kurva jer iako je sa mnom u vezi daje broj muškarcu u kafani, ili da je glupa k'o opanak pa ne konta da hoće da je zguzi. Eto