Za koliko forumasa (procentualno) mislite da lazu, da se predstavljaju u ljepsem svjetlu, ili postoje neki za koje mislite da su iskreni?
Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
zoomba
#41276 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
evo i vama isto pitanje
Za koliko forumasa (procentualno) mislite da lazu, da se predstavljaju u ljepsem svjetlu, ili postoje neki za koje mislite da su iskreni?
-
jedinaprava
#41277 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Jos nisam iskrenog upoznala u cijeloj svojoj forumaskoj karijeri.zoomba wrote:evo i vama isto pitanje![]()
- MedenoSrce
#41278 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Forumasi me generalno ne interesuju, pogotovo ovi sto se predstavljaju i ordiniraju po ljisuzoomba wrote:evo i vama isto pitanje![]()
- KPNCTNJAH
#41279 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ok, skontali smo... muskarci koji varaju su svinje
i ja sam tog misljenja... ali zasto niste tako rigorozne kad je obrnuta situacija, kad je zena ta koja vara? Obicno odmah imate u glavi neko "opravdanje", kao sigurno je on paksu, nije joj posvecivao dovoljno vremena i paznje, maltretirao je itd... zasto tako ne razmisljate i kad cujete da musko prevari, moze biti da je i on prolazio razne torture, a ustvari jadan samo zeli nekog ko ce ga cijeniti..
mislim za mene nema opravdanja, ni za jednu, a ni za drugu stranu... ali kod vas toga bude, cak i kad to nema direktne veze s vama, uglavnom ste na strani zene koja je varala...
Pa i ovdje na forumu mozemo svasta procitati, et' vi sad fino popljuvaste muski rod, a kad neki forumasi tako pricaju o zenama koje varaju, uletite i ismijavate ih, kao zasluzili su to, i treba im tako, zenomrzci itd...
sve je to u pet deka... 
Pa i ovdje na forumu mozemo svasta procitati, et' vi sad fino popljuvaste muski rod, a kad neki forumasi tako pricaju o zenama koje varaju, uletite i ismijavate ih, kao zasluzili su to, i treba im tako, zenomrzci itd...
-
zoomba
#41280 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
pa nije te niko ni pitao jel te interesuju vec je lazu i koliko , sta si mogla zakljuciti iz konverzacije sa istim...MedenoSrce wrote:Forumasi me generalno ne interesuju, pogotovo ovi sto se predstavljaju i ordiniraju po ljisuzoomba wrote:evo i vama isto pitanje![]()
-
zoomba
#41281 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
sherbett wrote:kojem forumašu je u interesu da ovdje budu iskreni?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#41282 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Polahko, tek si pet dana tu.jedinaprava wrote:Jos nisam iskrenog upoznala u cijeloj svojoj forumaskoj karijeri.zoomba wrote:evo i vama isto pitanje![]()
- alkalna_baterija
#41283 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
žena koja prevari je šupak jednako koliko je šupak muškaracKPNCTNJAH wrote:Ok, skontali smo... muskarci koji varaju su svinjei ja sam tog misljenja... ali zasto niste tako rigorozne kad je obrnuta situacija, kad je zena ta koja vara? Obicno odmah imate u glavi neko "opravdanje", kao sigurno je on paksu, nije joj posvecivao dovoljno vremena i paznje, maltretirao je itd... zasto tako ne razmisljate i kad cujete da musko prevari, moze biti da je i on prolazio razne torture, a ustvari jadan samo zeli nekog ko ce ga cijeniti..
mislim za mene nema opravdanja, ni za jednu, a ni za drugu stranu... ali kod vas toga bude, cak i kad to nema direktne veze s vama, uglavnom ste na strani zene koja je varala...
Pa i ovdje na forumu mozemo svasta procitati, et' vi sad fino popljuvaste muski rod, a kad neki forumasi tako pricaju o zenama koje varaju, uletite i ismijavate ih, kao zasluzili su to, i treba im tako, zenomrzci itd...sve je to u pet deka...
možemo skupa - super, ne možemo - hajd ćao
od forumaša bih izdvojila amilianu
-
jedinaprava
#41284 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Velkoski wrote:Polahko, tek si pet dana tu.jedinaprava wrote:Jos nisam iskrenog upoznala u cijeloj svojoj forumaskoj karijeri.zoomba wrote:evo i vama isto pitanje![]()
Ma vec sam bila tu nekoliko puta. Al kazem opcenito, za sve forume koje sam obisla. Neko ti se cini ok. Sve pet. Al uvijek ima i neka kvaka. Jednu iskrenu dusu sam upoznala na jednom forumu al smo isti dan prestali komunikaciju preko foruma tako da to ne racunam. Upoznala bih ga i bez foruma
-
Sunny-7
#41285 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Nevjerovatno kako ti razmisljas.Butmiran wrote:Joj šta ti pišeš to je nevjerovatno.Sunny-7 wrote:Samo ti. Bez rizika nema dobitkajoooj wrote: Imam vec obezbijedjeno tako da ne moram razmisljati o tome, ali ako zagusti sto ne bismo zivjeli tako par godina, a ovamo izdavali stan i ubirali te pare od kirije
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- MedenoSrce
#41286 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
KPNCTNJAH wrote:Ok, skontali smo... muskarci koji varaju su svinjei ja sam tog misljenja... ali zasto niste tako rigorozne kad je obrnuta situacija, kad je zena ta koja vara? Obicno odmah imate u glavi neko "opravdanje", kao sigurno je on paksu, nije joj posvecivao dovoljno vremena i paznje, maltretirao je itd... zasto tako ne razmisljate i kad cujete da musko prevari, moze biti da je i on prolazio razne torture, a ustvari jadan samo zeli nekog ko ce ga cijeniti..
Pa i ovdje na forumu mozemo svasta procitati, et' vi sad fino popljuvaste muski rod, a kad neki forumasi tako pricaju o zenama koje varaju, uletite i ismijavate ih, kao zasluzili su to, i treba im tako, zenomrzci itd...sve je to u pet deka...
VIdis da niste skontali, nisam ja rekla da su svinje. Generalno me ne zanima da li neko nekog vara, zbog cega to radi, ma uopste me ne interesuje. Ako mi isprica da vara i objasni zasto to radi, argumentovano vjerujem da bih mogla shvatiti ali me ne zanima, to je tudj zivot i nek ga organizuje kako zeli. Nemam potrebu da se zgrazavam nad tudjim zivotnim izborima kako bih se ja zbog svojih osjecala bolje.
-
bang and blame
#41287 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Pa, vi odmah grlom u jagode, jbt! Ma, ne docekate ni raspravu.edo_79 wrote:Zbog čega se žene vole upuštati u provokativne razgovore, pri tome iznoseći krajnje dvosmislene stavove, a čim se konkretno na tu dvosmislenost počne raspravljati, muškarci ispadnu ti koji su optereeni sexom, ovo ono bla bla .....
U pravu je @jedinaprava.. Sex, sex i samo sex.. Stvarno ste ga zeljni.. Zao mi vas je
Last edited by bang and blame on 03/09/2014 17:31, edited 1 time in total.
- KPNCTNJAH
#41288 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ma ne odnosi se to samo na forumasice, nego zene inace i ne sve naravno...
dovoljno je uzeti kao primjer neku glupost kao sto je film recimo
sve zene odusevljene kad glavna trebica zavrsi s frajerom, a nema veze sto je tokom filma varala svog momka/zarucnika/muza...
tako i u stvarnosti... imam i ja havera koji varaju svoje zene, djevojke, ono u biti me zaboli, to nema veze sa mnom... ali necu govoriti da je ispravno to sto rade, cak ni njima i nema tog razloga koji mi mogu ispricati da bih ja njih podrzavao u tom sto rade... vi imate obicaj jos i utjesiti malo tu koja vara
opet kazem ne odnosi se ovo na sve forumasice/zene, ali ima vas masala.. 
-
bang and blame
#41289 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Niko nema opravdanje za prevaru.KPNCTNJAH wrote:Ma ne odnosi se to samo na forumasice, nego zene inace i ne sve naravno...dovoljno je uzeti kao primjer neku glupost kao sto je film recimo
sve zene odusevljene kad glavna trebica zavrsi s frajerom, a nema veze sto je tokom filma varala svog momka/zarucnika/muza...
tako i u stvarnosti... imam i ja havera koji varaju svoje zene, djevojke, ono u biti me zaboli, to nema veze sa mnom... ali necu govoriti da je ispravno to sto rade, cak ni njima i nema tog razloga koji mi mogu ispricati da bih ja njih podrzavao u tom sto rade... vi imate obicaj jos i utjesiti malo tu koja vara
opet kazem ne odnosi se ovo na sve forumasice/zene, ali ima vas masala..
- amiliana
#41290 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ja ne bih varala, sta ce ti to raskini pa budi s kim hoces .
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#41291 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Kris, nema opravdanja za prevaru ni sa muske ni sa zenske strane.
- Capajebo
#41292 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Nije prevara samo 
-
zoomba
#41293 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
kako gledate na forumsko koketiranje i , jel kao prevaru ili nesto drugo? da je u pitanju vas dragi na forumu
- amiliana
#41294 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ne bih ja njemu dala na forumzoomba wrote:kako gledate na forumsko koketiranje i , jel kao prevaru ili nesto drugo? da je u pitanju vas dragi na forumu
- Capajebo
#41295 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ne daju da pogledas u avatar, a kamol' sta drugo. Nisam zeMsko, al' moradoh odgovoritizoomba wrote:kako gledate na forumsko koketiranje i , jel kao prevaru ili nesto drugo? da je u pitanju vas dragi na forumu
-
zoomba
#41296 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
sto?amiliana wrote:Ne bih ja njemu dala na forumzoomba wrote:kako gledate na forumsko koketiranje i , jel kao prevaru ili nesto drugo? da je u pitanju vas dragi na forumu
-
jedinaprava
#41297 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
zoomba wrote:kako gledate na forumsko koketiranje i , jel kao prevaru ili nesto drugo? da je u pitanju vas dragi na forumu
On ne zeli na bilo kakav forum. Moja sreca, valjda.
-
sha_ba
#41298 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
a sta je forumsko koketiranje? 
- amiliana
#41299 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ispiranje mozga zao mi momkazoomba wrote:sto?amiliana wrote:Ne bih ja njemu dala na forumzoomba wrote:kako gledate na forumsko koketiranje i , jel kao prevaru ili nesto drugo? da je u pitanju vas dragi na forumu
-
bang and blame
#41300 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Prevara. Dobro neko napisa- nije prevara samozoomba wrote:kako gledate na forumsko koketiranje i , jel kao prevaru ili nesto drugo? da je u pitanju vas dragi na forumu