vazno je samo da odcepiamiliana wrote:Ne znam jer nisam imala.zoomba wrote:vase prvo sexualnno iskustvo kakvo je bilo iznad ili ispod ocekivanoga i kakav je osjecaj poslje bio, jel vam tijelo gorilo?
Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
zoomba
#41201 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
-
zoomba
#41202 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
ma ja..jedinaprava wrote:ja ne razmisljam o tomezoomba wrote:doce i tvojih 5 minutajedinaprava wrote:nikako da bih ja mogla odgovoriti na ovom topicu na neko pitanje
samo seks seks seks ...
sta vam je svima
niste normalni
ko da se svi samo jebemo
vi mozda da, ja ne
zato ne mogu da odgovorim na pitanje iznad
edit
mozda bi bilo bolje dase sexas koliko o tome razmisljas
- madner
#41203 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Pa nece priznat da su one te.
To se mora preformulisati da vidimo koja je takva:
Da li ste nekad, u zelji da se malo istaknete, presli granicu poslovne etike i sada smatrate da ste time sebi sjebali imidz?
Da li ste nekad, u zelji da se malo istaknete, presli granicu poslovne etike i sada smatrate da ste time sebi sjebali imidz?
-
sweet_sin
#41204 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
ja se ne oblacim takoultima_palabra wrote:Eo pitanje... zašto se dosta žena oblače neadekvatno poslu koji obavljaju? Otvorene sandale, šljašteći nakit, šarene helanke, nine-inch nails... na sve to često naiđem u firmama i javnim institucijama.
- MedenoSrce
#41205 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Oblace se zato sto mi imamo generalno nedostatak poslovne kulture kako u ophodjenju tako i u oblacenju.ultima_palabra wrote:Eo pitanje... zašto se dosta žena oblače neadekvatno poslu koji obavljaju? Otvorene sandale, šljašteći nakit, šarene helanke, nine-inch nails... na sve to često naiđem u firmama i javnim institucijama.
Jesam, ne u zelji da se istaknem, ali jesam.madner wrote:Pa nece priznat da su one te.
-
jedinaprava
#41206 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
ultima_palabra wrote:Eo pitanje... zašto se dosta žena oblače neadekvatno poslu koji obavljaju? Otvorene sandale, šljašteći nakit, šarene helanke, nine-inch nails... na sve to često naiđem u firmama i javnim institucijama.
ja imam stila i ne bih ni radila posao na koji zene takve smiju doci
- KPNCTNJAH
#41207 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
jedinaprava wrote:
ja imam stila
- edo_79
#41208 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Zbog čega se žene vole upuštati u provokativne razgovore, pri tome iznoseći krajnje dvosmislene stavove, a čim se konkretno na tu dvosmislenost počne raspravljati, muškarci ispadnu ti koji su optereeni sexom, ovo ono bla bla .....
- klixoris
#41209 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ja nemam nista protiv boldanog, ali ako je muzicka grupa u pitanjuultima_palabra wrote:Eo pitanje... zašto se dosta žena oblače neadekvatno poslu koji obavljaju? Otvorene sandale, šljašteći nakit, šarene helanke, nine-inch nails... na sve to često naiđem u firmama i javnim institucijama.
- MedenoSrce
#41210 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
edo_79 wrote:Zbog čega se žene vole upuštati u provokativne razgovore, pri tome iznoseći krajnje dvosmislene stavove, a čim se konkretno na tu dvosmislenost počne raspravljati, muškarci ispadnu ti koji su optereeni sexom, ovo ono bla bla .....
Zato sto ti edo konkretno nemas granicu.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#41211 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ovaj naredni odgovor mozes primjeniti za vecinu pitanja koja te/vas muceultima_palabra wrote:Eo pitanje... zašto se dosta žena oblače neadekvatno poslu koji obavljaju? Otvorene sandale, šljašteći nakit, šarene helanke, nine-inch nails... na sve to često naiđem u firmama i javnim institucijama.
jer nemaju kucnog odgoja i jer im opcenito fali kulture
- burek_in_space
#41212 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Nemam shta, sve mi je jasno.MedenoSrce wrote:bureCHe haj nas pitaj sta
- edo_79
#41213 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Molio bih vas mlada damo da konkretnim primjerom potkrijepite tu strašnu optužbu koje iznesoste na račun moje personeMedenoSrce wrote:edo_79 wrote:Zbog čega se žene vole upuštati u provokativne razgovore, pri tome iznoseći krajnje dvosmislene stavove, a čim se konkretno na tu dvosmislenost počne raspravljati, muškarci ispadnu ti koji su optereeni sexom, ovo ono bla bla .....
Zato sto ti edo konkretno nemas granicu.
- klixoris
#41214 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ja kao musko mislim da te zene nemaju zivota van firme pa se zato i oblace kao da je Nova godina kad idu na posao. Da se bar u tom svijetu, na poslu, istaknu na neki nacin... A vjerovatno nisu ni priblizno svjesne da u stvari postizu samo kontra efekat, bar kod normalnih ljudi u toj radnoj srediniultima_palabra wrote:Eo pitanje... zašto se dosta žena oblače neadekvatno poslu koji obavljaju? Otvorene sandale, šljašteći nakit, šarene helanke, nine-inch nails... na sve to često naiđem u firmama i javnim institucijama.
- ultima_palabra
#41215 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Poprilično je česta pojava, pogotovo u javnim institucijama.
- madner
#41216 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Haj to sa ljepsa mi je jasno, ali kako tacno budes starija?sherbett wrote:To meni ne moze da se desimadner wrote:Pa nece priznat da su one te.
ja se ne isticem izgledom nego sposobnostima![]()
Sad ces reci da je zato sto sam ruzna.
Ne, nego ne smijem bit ljepsa i mladja od sefice
- Ramzess Veliki
#41217 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Zar nismo ???edo_79 wrote:Zbog čega se žene vole upuštati u provokativne razgovore, pri tome iznoseći krajnje dvosmislene stavove, a čim se konkretno na tu dvosmislenost počne raspravljati, muškarci ispadnu ti koji su optereeni sexom, ovo ono bla bla .....
- Secer_033
#41218 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ako ce mi svako pola sata dolaziti i kontrolisati da li sam obrisala prasinu i da li sam skuhala rucak njenom umornom sinu, ne hvala.klixoris wrote:Kako gledate na udaju u kucu muzevih roditelja ? Da ili ne i zasto ?
Znaci, da zivite u istoj kuci sa njegovim roditeljima ali imate odvojen svoj stan/sprat/ulaz ?
Ako je fina i ako bi se ponasali kao komsije, sto da ne. Imas s kim popit kafu.
- Secer_033
#41219 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Zato sto se volimo igrati s vama.edo_79 wrote:Zbog čega se žene vole upuštati u provokativne razgovore, pri tome iznoseći krajnje dvosmislene stavove, a čim se konkretno na tu dvosmislenost počne raspravljati, muškarci ispadnu ti koji su optereeni sexom, ovo ono bla bla .....
- edo_79
#41220 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Jesi sigurna?Secer_033 wrote:Zato sto se volimo igrati s vama.edo_79 wrote:Zbog čega se žene vole upuštati u provokativne razgovore, pri tome iznoseći krajnje dvosmislene stavove, a čim se konkretno na tu dvosmislenost počne raspravljati, muškarci ispadnu ti koji su optereeni sexom, ovo ono bla bla .....
- burek_in_space
#41221 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
krvava wrote: Ispituju vam vokabular. Ako je bogat ne dodje se do priče o sexu i ne vidi se koliko ste opterećeni.
- alkalna_baterija
- klixoris
#41223 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
A vi eto niste opterecene sexom...krvava wrote: Ispituju vam vokabular. Ako je bogat ne dodje se do priče o sexu i ne vidi se koliko ste opterećeni.
Odo sad napisati PITA, da me banuju i da se odmorim malo
Burece sta cekas ? Skrati mi muke
Last edited by klixoris on 03/09/2014 15:53, edited 1 time in total.
- edo_79
#41224 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Jesi budala ..... Napišeš 'šen'šna maslanica i kapak .... nema banovićaklixoris wrote:A vi eto niste opterecene sexom...krvava wrote: Ispituju vam vokabular. Ako je bogat ne dodje se do priče o sexu i ne vidi se koliko ste opterećeni.
Odo sad napisati PITA, da me banuju i da se odmorim malo
Burece sta cekas ? Skrati mi muke
Ma kakav vokabular kakvi bakrači ... neznaju ba žene ništa ... a vamo kad te safata istisne te ko Kaladont
- Secer_033
#41225 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Trenutno se nalazim u takvoj sutuaciji. Malo nam se raspala grupa pa je sad troje na jednoj strani, tvoje na drugoj, a ja kao uvijek u sredini.zoomba wrote:jeste li se ikad zadesili između dvije vatre. vama draga osoba posvađa se s drugom osobom koja vama lično nije uradila ništa nažao i sada ta draga osoba traži od vas da ne kontaktirate s osobom s kojom se ona posvađala, ili vam ne kaže to direktno, al se ljuti ako pričate s tom njoj mrskom osobom.
to se dešava i u reali i virtuali.
čak više u virtuali.
kako postupiti?
Samo slusam kako jedni o drugim kukaju i rekla sam im da se necu druziti s njima ako ne prestanu tracati. Izadjemo na kafu i ja onda slusam po ko zna koji put zasto su se oni posvadjali. Nemam ja energije za to.