zdravo!
Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- WildRedRose
#4001 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
najvise mi je zao ovih likova sto su imali jednu/dvije lose djevojke, koje su ih vukle za nos..i sada im je svaka ista, svaka fino prica, a u realnom svijetu ujeda...odrastite ljudi. druzite se, budite kulturniji, ljubazniji, imajte hrabrosti prici lijepoj pristojnoj djevojci , a ne samo ****nekoj, skinutoj (koja te nece odbiti sigurno), oa mozda i upoznate koju finu.
zdravo!
zdravo!
- WildRedRose
#4002 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
plain vanilla wrote:jasta, najlakse se tjesiti da si single jer si prefin i nisi kriminalac/rospijaJay Gatsby wrote:Kao i obično, priča odstupa od prakse
ali haman da to nije bas tako
- provjeren
#4003 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
zasto vecina vas ima tako negativno misljenje o sexu na prvom date-u

- nasa
#4004 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
WildRedRose wrote:najvise mi je zao ovih likova sto su imali jednu/dvije lose djevojke, koje su ih vukle za nos..i sada im je svaka ista, svaka fino prica, a u realnom svijetu ujeda...odrastite ljudi. druzite se, budite kulturniji, ljubazniji, imajte hrabrosti prici lijepoj pristojnoj djevojci , a ne samo ****nekoj, skinutoj (koja te nece odbiti sigurno), oa mozda i upoznate koju finu.
zdravo!
A i znas kako kazu nadje krpa zakrpu
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#4005 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Kao neko ko je davno izasao iz srednje, jos davnije
iz osnovne, i prosla tinejdzerske godine, bubice i sve ostale budalastine, mogu reci da me nisu nikada privlacili kriminalci, revolverasi i barabe, pa ni kad sam imala 14 godina a ni 10 godina kasnije.
Da li sam znala kao mladja odbiti finog jer me zaludio neki hajvan, jesam, kao i svi manje-vise.
Jedan mi ni dan danas to nije oprostio
Ali danas bar znam sta hocu i sta necu, a tu nema krimosa
a ni nerealnih ocekivanja.
Sto se tice ove price o finima s jedne i druge strane, nije da nema tu istine, narocito oko rospija ...
ali to nije i ne smije biti nikakva izvlakusa. 
Da li sam znala kao mladja odbiti finog jer me zaludio neki hajvan, jesam, kao i svi manje-vise.
Jedan mi ni dan danas to nije oprostio
Ali danas bar znam sta hocu i sta necu, a tu nema krimosa
Sto se tice ove price o finima s jedne i druge strane, nije da nema tu istine, narocito oko rospija ...
-
Jay Gatsby
#4006 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Nije. Manje-više smo svi u statusu u kojem želimo bitiplain vanilla wrote:jasta, najlakse se tjesiti da si single jer si prefin i nisi kriminalac/rospijaJay Gatsby wrote:Kao i obično, priča odstupa od prakse
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#4007 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
i naravno da prica odstupa od prakse kad se u pricama uvijek generalizujeJay Gatsby wrote:Nije. Manje-više smo svi u statusu u kojem želimo bitiplain vanilla wrote:jasta, najlakse se tjesiti da si single jer si prefin i nisi kriminalac/rospijaJay Gatsby wrote:Kao i obično, priča odstupa od prakse
ja naletim na dva kretena, pa hladno proglasim sve muskarce kretenima...pa dodje jos neka koja je naletjela na dva kreten i podrzi moju pricu, i eto ga...svi muskarci kreteni
btw, ja ne bih smjela biti s nekim ko ima oruzje, znam da bi me kad-tad upucao
- htcxone
#4008 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
ja jos manje kontam likove koji se zale na ovo ... vidis da je nafurana, da trazi "nesto vise" da umislja da je neko i nesto, fino se okrenes i nastavis dalje, pa nije jedina, isto vrijedi i obrnuto...
dakle, najbitnije je da drzis do sebe i da znas sta hoces... jel realno ocekivati da ganjas djevojku koju viđaš u drustvu sumljivih likova, koja je "bomba" ... mislis da jeste, pa kad te ostavi zbog novog mercedesa onda kukati se uhvati kako su sve iste... nisu, jednostavno trebas procjeniti može ili ne može...
ima mnogo djevojaka koje traze upravo nekoga realnog, i normalnog koji ima cilj u zivotu ... problem je sta mi trazimo
dakle, najbitnije je da drzis do sebe i da znas sta hoces... jel realno ocekivati da ganjas djevojku koju viđaš u drustvu sumljivih likova, koja je "bomba" ... mislis da jeste, pa kad te ostavi zbog novog mercedesa onda kukati se uhvati kako su sve iste... nisu, jednostavno trebas procjeniti može ili ne može...
ima mnogo djevojaka koje traze upravo nekoga realnog, i normalnog koji ima cilj u zivotu ... problem je sta mi trazimo
- WildRedRose
#4009 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
rodila majka jesi pametanhtcxone wrote:ja jos manje kontam likove koji se zale na ovo ... vidis da je nafurana, da trazi "nesto vise" da umislja da je neko i nesto, fino se okrenes i nastavis dalje, pa nije jedina, isto vrijedi i obrnuto...
-
Jay Gatsby
#4010 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Tako su nam teme postavljene. Žene pitaju muškarce, a muškarci žene. Onako generalnoplain vanilla wrote:
i naravno da prica odstupa od prakse kad se u pricama uvijek generalizuje
ja naletim na dva kretena, pa hladno proglasim sve muskarce kretenima...pa dodje jos neka koja je naletjela na dva kreten i podrzi moju pricu, i eto ga...svi muskarci kreteni
- htcxone
#4011 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
poslijeWildRedRose wrote:rodila majka jesi pametanhtcxone wrote:ja jos manje kontam likove koji se zale na ovo ... vidis da je nafurana, da trazi "nesto vise" da umislja da je neko i nesto, fino se okrenes i nastavis dalje, pa nije jedina, isto vrijedi i obrnuto...
ima mnogo djevojaka koje traze upravo nekoga realnog, i normalnog koji ima cilj u zivotu ... problem je sta mi trazimoidi pravi tortu
ako ti kažeš da sam pametan, onda se u potpunosti slažem sa tobom
- dale cooper
#4012 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
U pitanju je više ljudska narav da sve procjenjuju po vlastitim iskustvima i ako su ta iskustvaplain vanilla wrote:
loša onda se generalizuje. Ego ne dopušta da se stvari sagledaju objektivnije i da se zapitaš
da ako si naletio/la na jedno, dvoje ili troje kretena, da nije možda problem do mene i moje
loše procjene ljudi, ili da me možda čak na nekom podsvjesnom nivou privlači takav tip ljudi.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#4013 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
bas takodale cooper wrote:U pitanju je više ljudska narav da sve procjenjuju po vlastitim iskustvima i ako su ta iskustvaplain vanilla wrote:
loša onda se generalizuje. Ego ne dopušta da se stvari sagledaju objektivnije i da se zapitaš
da ako si naletio/la na jedno, dvoje ili troje kretena, da nije možda problem do mene i moje
loše procjene ljudi, ili da me možda čak na nekom podsvjesnom nivou privlači takav tip ljudi.
ali moras priznati da je ljepse generalizovati i svaljivati krivicu na druge
- dale cooper
#4014 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Nije ljepše ali je vjerovatno lakše.plain vanilla wrote:bas takodale cooper wrote:U pitanju je više ljudska narav da sve procjenjuju po vlastitim iskustvima i ako su ta iskustvaplain vanilla wrote:
ali moras priznati da je ljepse generalizovati i svaljivati krivicu na druge
- provjeren
#4015 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
provjeren wrote:zasto vecina vas ima tako negativno misljenje o sexu na prvom date-u![]()
- anaksunamun
#4016 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
htcxone wrote:ja jos manje kontam likove koji se zale na ovo ... vidis da je nafurana, da trazi "nesto vise" da umislja da je neko i nesto, fino se okrenes i nastavis dalje, pa nije jedina, isto vrijedi i obrnuto...
- nasa
#4017 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ja imam negativno misljenje i o sexu na drugom,trecem.....dateuprovjeren wrote:provjeren wrote:zasto vecina vas ima tako negativno misljenje o sexu na prvom date-u![]()
-
forumas-x
#4018 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Koji je prag tolerancije???nasa wrote:Ja imam negativno misljenje i o sexu na drugom,trecem.....dateuprovjeren wrote:provjeren wrote:zasto vecina vas ima tako negativno misljenje o sexu na prvom date-u![]()
- nasa
#4019 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Kad skontam da je spreman da se dobro nacekaforumas-x wrote:nasa wrote:Koji je prag tolerancije???provjeren wrote: Ja imam negativno misljenje i o sexu na drugom,trecem.....dateu
- htcxone
#4020 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
WildRedRose wrote:najvise mi je zao ovih likova sto su imali jednu/dvije lose djevojke, koje su ih vukle za nos..i sada im je svaka ista, svaka fino prica, a u realnom svijetu ujeda...odrastite ljudi. druzite se, budite kulturniji, ljubazniji, imajte hrabrosti prici lijepoj pristojnoj djevojci , a ne samo ****nekoj, skinutoj (koja te nece odbiti sigurno), oa mozda i upoznate koju finu.
zdravo!
u pravu si , odmah odvesti na burek
-
forumas-x
#4021 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Kad skontam da je spreman da se dobro naceka
odgovor na mjestu
- Aleluja
#4022 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
...možda djeva ne želi etiketu "drolja" a dečko itekako želi bingo!provjeren je napisao/la:
zasto vecina vas ima tako negativno misljenje o sexu na prvom date-u![]()
![]()
da se razumijemo, kad je sex u pitanju tu nema pravila, beji se kad ti je ćejf, bitno je da nema kajanja, a kada ćeš isti upražnjavati to je sve individualno...
...kod nekoga poslije sexa slijedi upoznavanje, a kod drugih pak nakon nekoliko mjeseci, godina upoznavanja...sve je stvar izbora i hvala nebesima što nismo svi isti!
- WildRedRose
#4023 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
tisina, pokvari mi posthtcxone wrote:a vidi ko mi je pametan
![]()
u pravu si , odmah odvesti na burek![]()
- htcxone
#4024 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
pitat cu admina da ga postavi na indexWildRedRose wrote:tisina, pokvari mi posthtcxone wrote:a vidi ko mi je pametan
![]()
u pravu si , odmah odvesti na burek![]()
- nasa
#4025 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
A zasto onda zene lazu o bivsim i broju?Aleluja wrote:...možda djeva ne želi etiketu "drolja" a dečko itekako želi bingo!provjeren je napisao/la:
zasto vecina vas ima tako negativno misljenje o sexu na prvom date-u![]()
![]()
![]()
da se razumijemo, kad je sex u pitanju tu nema pravila, beji se kad ti je ćejf, bitno je da nema kajanja, a kada ćeš isti upražnjavati to je sve individualno...
...kod nekoga poslije sexa slijedi upoznavanje, a kod drugih pak nakon nekoliko mjeseci, godina upoznavanja...sve je stvar izbora i hvala nebesima što nismo svi isti!
Meni je skroz OK ako neko misli da treba da ima jednog,nijednog,5,10...jer to je stvar karaktera...mozda se neke zene osjecaju sasvim lagodno da to obave i na upoznavanju
ako vec tako radis onda treba da stojis iza svojih postupaka ,a ne mislim da je to u praxi bas tako cesto...
vec se laze,petlja ...do te mjere da neke i same sebe ubjede da je jedan ko nijedan i tako dalje
Last edited by nasa on 10/11/2012 14:03, edited 1 time in total.