Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
WildRedRose

#4001 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by WildRedRose »

najvise mi je zao ovih likova sto su imali jednu/dvije lose djevojke, koje su ih vukle za nos..i sada im je svaka ista, svaka fino prica, a u realnom svijetu ujeda...odrastite ljudi. druzite se, budite kulturniji, ljubazniji, imajte hrabrosti prici lijepoj pristojnoj djevojci , a ne samo ****nekoj, skinutoj (koja te nece odbiti sigurno), oa mozda i upoznate koju finu.
zdravo! :run:
WildRedRose

#4002 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by WildRedRose »

plain vanilla wrote:
Jay Gatsby wrote:Kao i obično, priča odstupa od prakse :mrgreen:
jasta, najlakse se tjesiti da si single jer si prefin i nisi kriminalac/rospija

ali haman da to nije bas tako :wink:
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
provjeren

#4003 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by provjeren »

zasto vecina vas ima tako negativno misljenje o sexu na prvom date-u :?: :skoljka:
nasa

#4004 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by nasa »

WildRedRose wrote:najvise mi je zao ovih likova sto su imali jednu/dvije lose djevojke, koje su ih vukle za nos..i sada im je svaka ista, svaka fino prica, a u realnom svijetu ujeda...odrastite ljudi. druzite se, budite kulturniji, ljubazniji, imajte hrabrosti prici lijepoj pristojnoj djevojci , a ne samo ****nekoj, skinutoj (koja te nece odbiti sigurno), oa mozda i upoznate koju finu.
:thumbup:
A i znas kako kazu nadje krpa zakrpu :D
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#4005 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by ladyblue18 »

Kao neko ko je davno izasao iz srednje, jos davnije :mrgreen: iz osnovne, i prosla tinejdzerske godine, bubice i sve ostale budalastine, mogu reci da me nisu nikada privlacili kriminalci, revolverasi i barabe, pa ni kad sam imala 14 godina a ni 10 godina kasnije. :-)

Da li sam znala kao mladja odbiti finog jer me zaludio neki hajvan, jesam, kao i svi manje-vise.
Jedan mi ni dan danas to nije oprostio :oops:

Ali danas bar znam sta hocu i sta necu, a tu nema krimosa :lol: a ni nerealnih ocekivanja.

Sto se tice ove price o finima s jedne i druge strane, nije da nema tu istine, narocito oko rospija ... :mrgreen: ali to nije i ne smije biti nikakva izvlakusa. :)
Jay Gatsby

#4006 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Jay Gatsby »

plain vanilla wrote:

Nije. Manje-više smo svi u statusu u kojem želimo biti :wink:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#4007 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by plain vanilla »

Jay Gatsby wrote:
plain vanilla wrote:

Nije. Manje-više smo svi u statusu u kojem želimo biti :wink:
i naravno da prica odstupa od prakse kad se u pricama uvijek generalizuje
ja naletim na dva kretena, pa hladno proglasim sve muskarce kretenima...pa dodje jos neka koja je naletjela na dva kreten i podrzi moju pricu, i eto ga...svi muskarci kreteni

btw, ja ne bih smjela biti s nekim ko ima oruzje, znam da bi me kad-tad upucao :mrgreen:
htcxone

#4008 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by htcxone »

ja jos manje kontam likove koji se zale na ovo ... vidis da je nafurana, da trazi "nesto vise" da umislja da je neko i nesto, fino se okrenes i nastavis dalje, pa nije jedina, isto vrijedi i obrnuto...
dakle, najbitnije je da drzis do sebe i da znas sta hoces... jel realno ocekivati da ganjas djevojku koju viđaš u drustvu sumljivih likova, koja je "bomba" ... mislis da jeste, pa kad te ostavi zbog novog mercedesa onda kukati se uhvati kako su sve iste... nisu, jednostavno trebas procjeniti može ili ne može...
ima mnogo djevojaka koje traze upravo nekoga realnog, i normalnog koji ima cilj u zivotu ... problem je sta mi trazimo ;)
WildRedRose

#4009 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by WildRedRose »

htcxone wrote:ja jos manje kontam likove koji se zale na ovo ... vidis da je nafurana, da trazi "nesto vise" da umislja da je neko i nesto, fino se okrenes i nastavis dalje, pa nije jedina, isto vrijedi i obrnuto...
dakle, najbitnije je da drzis do sebe i da znas sta hoces... jel realno ocekivati da ganjas djevojku koju viđaš u drustvu sumljivih likova, koja je "bomba" ... mislis da jeste, pa kad te ostavi zbog novog mercedesa onda kukati se uhvati kako su sve iste... nisu, jednostavno trebas procjeniti može ili ne može...
ima mnogo djevojaka koje traze upravo nekoga realnog, i normalnog koji ima cilj u zivotu ... problem je sta mi trazimo ;)
rodila majka jesi pametan :D idi pravi tortu :lol:
Jay Gatsby

#4010 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Jay Gatsby »

plain vanilla wrote:
ja naletim na dva kretena, pa hladno proglasim sve muskarce kretenima...pa dodje jos neka koja je naletjela na dva kreten i podrzi moju pricu, i eto ga...svi muskarci kreteni

btw, ja ne bih smjela biti s nekim ko ima oruzje, znam da bi me kad-tad upucao :mrgreen:
Tako su nam teme postavljene. Žene pitaju muškarce, a muškarci žene. Onako generalno :mrgreen:
htcxone

#4011 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by htcxone »

WildRedRose wrote:
htcxone wrote:ja jos manje kontam likove koji se zale na ovo ... vidis da je nafurana, da trazi "nesto vise" da umislja da je neko i nesto, fino se okrenes i nastavis dalje, pa nije jedina, isto vrijedi i obrnuto...
rodila majka jesi pametan :D idi pravi tortu :lol:
poslije :D
ako ti kažeš da sam pametan, onda se u potpunosti slažem sa tobom :D
dale cooper

#4012 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by dale cooper »

plain vanilla wrote:

U pitanju je više ljudska narav da sve procjenjuju po vlastitim iskustvima i ako su ta iskustva
loša onda se generalizuje. Ego ne dopušta da se stvari sagledaju objektivnije i da se zapitaš
da ako si naletio/la na jedno, dvoje ili troje kretena, da nije možda problem do mene i moje
loše procjene ljudi, ili da me možda čak na nekom podsvjesnom nivou privlači takav tip ljudi.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#4013 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by plain vanilla »

dale cooper wrote:
plain vanilla wrote:

U pitanju je više ljudska narav da sve procjenjuju po vlastitim iskustvima i ako su ta iskustva
loša onda se generalizuje. Ego ne dopušta da se stvari sagledaju objektivnije i da se zapitaš
da ako si naletio/la na jedno, dvoje ili troje kretena, da nije možda problem do mene i moje
loše procjene ljudi, ili da me možda čak na nekom podsvjesnom nivou privlači takav tip ljudi.
bas tako
ali moras priznati da je ljepse generalizovati i svaljivati krivicu na druge :mrgreen:
dale cooper

#4014 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by dale cooper »

plain vanilla wrote:
dale cooper wrote:
plain vanilla wrote:

bas tako
ali moras priznati da je ljepse generalizovati i svaljivati krivicu na druge :mrgreen:
Nije ljepše ali je vjerovatno lakše.
provjeren

#4015 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by provjeren »

provjeren wrote:zasto vecina vas ima tako negativno misljenje o sexu na prvom date-u :?: :skoljka:
anaksunamun

#4016 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by anaksunamun »

:thumbup: :thumbup: :thumbup:
nasa

#4017 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by nasa »

provjeren wrote:
provjeren wrote:zasto vecina vas ima tako negativno misljenje o sexu na prvom date-u :?: :skoljka:
Ja imam negativno misljenje i o sexu na drugom,trecem.....dateu :-?
forumas-x

#4018 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by forumas-x »

nasa wrote:
provjeren wrote:
Ja imam negativno misljenje i o sexu na drugom,trecem.....dateu :-?
Koji je prag tolerancije??? :D
nasa

#4019 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by nasa »

forumas-x wrote:
nasa wrote:
provjeren wrote: Ja imam negativno misljenje i o sexu na drugom,trecem.....dateu :-?
Koji je prag tolerancije??? :D
Kad skontam da je spreman da se dobro naceka :D
htcxone

#4020 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by htcxone »

WildRedRose wrote:najvise mi je zao ovih likova sto su imali jednu/dvije lose djevojke, koje su ih vukle za nos..i sada im je svaka ista, svaka fino prica, a u realnom svijetu ujeda...odrastite ljudi. druzite se, budite kulturniji, ljubazniji, imajte hrabrosti prici lijepoj pristojnoj djevojci , a ne samo ****nekoj, skinutoj (koja te nece odbiti sigurno), oa mozda i upoznate koju finu.
:D a vidi ko mi je pametan :D
u pravu si , odmah odvesti na burek :D :thumbup:
forumas-x

#4021 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by forumas-x »

Kad skontam da je spreman da se dobro naceka :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
odgovor na mjestu
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Aleluja

#4022 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Aleluja »

provjeren je napisao/la:
zasto vecina vas ima tako negativno misljenje o sexu na prvom date-u :?: :skoljka:
...možda djeva ne želi etiketu "drolja" a dečko itekako želi bingo! :D

da se razumijemo, kad je sex u pitanju tu nema pravila, beji se kad ti je ćejf, bitno je da nema kajanja, a kada ćeš isti upražnjavati to je sve individualno...

...kod nekoga poslije sexa slijedi upoznavanje, a kod drugih pak nakon nekoliko mjeseci, godina upoznavanja...sve je stvar izbora i hvala nebesima što nismo svi isti! :mrgreen:
WildRedRose

#4023 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by WildRedRose »

htcxone wrote: :D a vidi ko mi je pametan :D
tisina, pokvari mi post :lol:
htcxone

#4024 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by htcxone »

WildRedRose wrote:
htcxone wrote: :D a vidi ko mi je pametan :D
tisina, pokvari mi post :lol:
pitat cu admina da ga postavi na index :D :mrgreen: :mrgreen:
nasa

#4025 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by nasa »

Aleluja wrote:
provjeren je napisao/la:
...možda djeva ne želi etiketu "drolja" a dečko itekako želi bingo! :D

da se razumijemo, kad je sex u pitanju tu nema pravila, beji se kad ti je ćejf, bitno je da nema kajanja, a kada ćeš isti upražnjavati to je sve individualno...

...kod nekoga poslije sexa slijedi upoznavanje, a kod drugih pak nakon nekoliko mjeseci, godina upoznavanja...sve je stvar izbora i hvala nebesima što nismo svi isti! :mrgreen:
A zasto onda zene lazu o bivsim i broju?

Meni je skroz OK ako neko misli da treba da ima jednog,nijednog,5,10...jer to je stvar karaktera...mozda se neke zene osjecaju sasvim lagodno da to obave i na upoznavanju :D ali
ako vec tako radis onda treba da stojis iza svojih postupaka ,a ne mislim da je to u praxi bas tako cesto... :D
vec se laze,petlja ...do te mjere da neke i same sebe ubjede da je jedan ko nijedan i tako dalje :D
Last edited by nasa on 10/11/2012 14:03, edited 1 time in total.
Locked