nego, vas dvojica estradnih umjetnika, imate li kakvo pitanje?? samo zachatavateSarajevo1946 wrote:Kako samo vladaš scenomKemal Malovčić wrote:đe neće bit, vidi treba, na izvoli, a ja u odelu...
Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
sha_ba
#3976 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
- Muhamed Đakmić
#3977 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Dočekat će te namršteni lik, vidjet ćeš
- Kemal Malovčić
#3978 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
ša ba?sha_ba wrote:nego, vas dvojica estradnih umjetnika, imate li kakvo pitanje?? samo zachatavateSarajevo1946 wrote:Kako samo vladaš scenomKemal Malovčić wrote:đe neće bit, vidi treba, na izvoli, a ja u odelu...![]()
-
sha_ba
#3979 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
nego, vas dvojica estradnih umjetnika, imate li kakvo pitanje?? samo zachatavate
[/quote]
ša ba?[/quote]
ša ša?? reko da se vratite temi, jel vas to malo ponijelo??
ša ba?[/quote]
ša ša?? reko da se vratite temi, jel vas to malo ponijelo??
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
- Kemal Malovčić
#3981 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
šta će vam noge ako nećete štikle nositi?
-
sha_ba
#3982 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
ja iskljucivo nosim stikleKemal Malovčić wrote:šta će vam noge ako nećete štikle nositi?
- Kemal Malovčić
#3983 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
od koliko do koliko centimetara kakvog tipa kojih boja itd?sha_ba wrote:ja iskljucivo nosim stikleKemal Malovčić wrote:šta će vam noge ako nećete štikle nositi?
-
sha_ba
#3984 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
7-11 cm... bez platformi, ne volim... boje klasicne, crna, smedja, bez ...takodjer i klasicni modeli... nista ekstravagantnoKemal Malovčić wrote:od koliko do koliko centimetara kakvog tipa kojih boja itd?sha_ba wrote:ja iskljucivo nosim stikleKemal Malovčić wrote:šta će vam noge ako nećete štikle nositi?
- Kemal Malovčić
#3985 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
to mi radi, biće nešto od tebe
- zlo zlo
#3986 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
foot fetish? 
- Ma.Le.Na
#3987 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
nije mi tesko povjerovati...vrijedim toliko da vjerujem da se ne samo treba nego mora ginuti za menevalter033 wrote:Zasto je zenama tako tesko povjerovati da ih neko toliko voli, da je spreman zivot dati za njih? Zasto je pravilo da, poucene ranijim negativnim iskustvima, sve dugorocno uzimate s rezervom? Zasto ste zaludjene "bad boy" tipovima? Zasto vas privlace barabe, kriminalci, revolverasi..? Zasto ste latentne mazohistkinje, koje i dalje lude za tipovima koji ih ocito iskoristavaju i vuku za nos?
dugorocno uzimam kao jedinu opciju..nisam zainteresovana za kratkorocne veze i relacije
nisam zaludjena bad boy tipovima...mislim da je to slucaj nedozrelih djevojaka koje jos ne znaju sta su prave vrijednosti jednog muskarca i iste ne znaju niti prepoznati
nikada nisam niti ludila niti bila sa nekim ko me vuce za nos i na bilo koji nacin iskoristava
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#3988 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
zasto si ti frustriran pa generalizujesvalter033 wrote:Zasto je zenama tako tesko povjerovati da ih neko toliko voli, da je spreman zivot dati za njih? Zasto je pravilo da, poucene ranijim negativnim iskustvima, sve dugorocno uzimate s rezervom? Zasto ste zaludjene "bad boy" tipovima? Zasto vas privlace barabe, kriminalci, revolverasi..? Zasto ste latentne mazohistkinje, koje i dalje lude za tipovima koji ih ocito iskoristavaju i vuku za nos?
- plain vanilla
#3989 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
pa sigurno se ne radi o tolikom procentu zena...i naravno da generalizujesvalter033 wrote:Na osnovu cega si zakljucila da sam frustriran? Gdje ti vidis frustraciju u mom postu/pitanju? To je generalno drustvena pojava, da cim neko postavi ovakvo pitanje, odmah je frustriran, a vi i dalje zivite kako je opisano. Generalizujem? Time sto sam napisao "zene"? Pa nemoj tako bukvalno shvatati zamjenice, mislim da bi bilo glupo da sma naveo da se radi o 93,29% zena..plain vanilla wrote:zasto si ti frustriran pa generalizujesvalter033 wrote:Zasto je zenama tako tesko povjerovati da ih neko toliko voli, da je spreman zivot dati za njih? Zasto je pravilo da, poucene ranijim negativnim iskustvima, sve dugorocno uzimate s rezervom? Zasto ste zaludjene "bad boy" tipovima? Zasto vas privlace barabe, kriminalci, revolverasi..? Zasto ste latentne mazohistkinje, koje i dalje lude za tipovima koji ih ocito iskoristavaju i vuku za nos?
99 posto zena koje ja znam ne traze ni kriminalca ni revolverasa ni barabe... u stvari ne znam ni jednu takvu, ali eto da ne kazem SVE
ako se ti druzis s takvim zenama, zapitaj sebe sta vidis u tim turbo folk curicama
- Aleluja
#3990 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
između ostalog,valter033 wrote:Zasto je zenama tako tesko povjerovati da ih neko toliko voli, da je spreman zivot dati za njih? Zasto je pravilo da, poucene ranijim negativnim iskustvima, sve dugorocno uzimate s rezervom? Zasto ste zaludjene "bad boy" tipovima? Zasto vas privlace barabe, kriminalci, revolverasi..? Zasto ste latentne mazohistkinje, koje i dalje lude za tipovima koji ih ocito iskoristavaju i vuku za nos?
...otkidam na osobu koja ima muda (da prostiš) da voli i bude voljen
naravna stvar da ako treba da se gine, neka se gine
...hmmm negativno iskustvo...sve je to život, ne osvrćem se, bez straha šta će mi se desiti, idem dalje!
..."bed boj" tipove ostavljam djevojčicama koje su zaluđene istim - ja, ne hvala!
...nemam afinitet prema navedenim personama!
...ne uživam u patnji,
a da me neko iskorištava i vuče za nos, taj muvi nećeš gledati!
- nasa
#3991 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Pa,mozda @valter pretjeruje ali ima istine,ne da lude za kriminalcima ili zele da ih neko iskoristava,ipak jeste da mnoge zene u tinejdjerskim godinama nemaju jasnu sliku sta treba traziti
Evo ja licno sam u srednjoj skoli upoznala dosta potencijalno finih ali iz nekog razloga nisam ni pokusala nista s njima vec s ovim malo "losijim"ne kriminalcima ali recimo da postoji neki tip muskaraca na koje vecina zena reaguje
za koje se kasnije uglavnom ispostavi da ni blizu nemaju vrijednosti pozeljne za sretan i kvalitetan zajednicki zivot 
- dusa_raskopuša
#3992 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Fora je da je ovdje inace starija raja, koja je isfurala te tipove muskaraca, pa ono sad negira sve u tvom postu. U sustini ima mjesta taj tvoj post, realno, sad koliki procenat otpada na to o cemu si pric'o, ne znam, ali cinjenica je da postoji. I umjesto da ti pokusaju odgovoriti na pitanje, sa svog nekog aspekta a ne iz iskustva (ako vec nisu imale iskustva s tim), sve su se odmah ogradile kako one ne vole to, to, to, i to. Uglavnom, sve zavisi od persone do persone. Sta neko podvlaci pod lijepo u svojim ocima. Za nekoga je to fizicki izgled, za nekoga pamet, za nekoga ovo, za nekoga ono. Cinjenica je da to nije prisutno samo kod zena nego i kod muskaraca. Doslo takvo vrijeme. Nadji mi sad neku osobu koja ce izabrati nekog jada ili neku jadu, kad smatra da moze bolje od toga. Sto se tice dijela o 'vjerovanju da neko nekog voli i da bi dao zivot za tu osobu', ne znam sta bih rekla. Mozda samo da ne treba mlatiti praznu slamu, nego dokazati nekim postupkom, koji ne ukljucuje 'vjesanje' il' nesto slicno.
Kad se jednom covjek opece, poljulja mu se povjerenje, poveca mu se osjetljivost i stvara odbrambeni stav prema svemu. Dijela o 'losim momcima' sam se malo dotakla na pocetu. U sustini, ja licno ne vidim zasto bi me privuk'o neki papak bez mozga koji se puse, i koji bukvalno ne zna tablicu mnozenja. Ali to je opet stvar mozga i slobode izbora. I posljednje, covjek kad osjeca neku privrzenost prema nekoj osobi dopusta svasta da mu ta osoba radi, pa i da ga vuce za nos i iskoristava, zaslijepljenost sta li je. 
Last edited by dusa_raskopuša on 10/11/2012 11:54, edited 1 time in total.
- plain vanilla
#3993 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
pa ako su mjerilo curice od 15 godina, ja se izvinjavamnasa wrote:Pa,mozda @valter pretjeruje ali ima istine,ne da lude za kriminalcima ili zele da ih neko iskoristava,ipak jeste da mnoge zene u tinejdjerskim godinama nemaju jasnu sliku sta treba trazitiEvo ja licno sam u srednjoj skoli upoznala dosta potencijalno finih ali iz nekog razloga nisam ni pokusala nista s njima vec s ovim malo "losijim"ne kriminalcima ali recimo da postoji neki tip muskaraca na koje vecina zena reaguje
za koje se kasnije uglavnom ispostavi da ni blizu nemaju vrijednosti pozeljne za sretan i kvalitetan zajednicki zivot
- nasa
#3994 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
@dusa raskopusa Dobro si primjetila ,nije ni muskarcima mane,uvijek je prica da bi finu,pametnu,odgojenu....a, takve da budemo realni,ako nisu i malo "zlocaste"
dobro se nacekaju....
- nasa
#3995 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ma...potraje to i nakon 15te...ne tako kako on predstavlja ali ja znam vise samaca "finih" nego ovih "premazanih"plain vanilla wrote:
pa ako su mjerilo curice od 15 godina, ja se izvinjavam
- plain vanilla
#3996 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
pa zasto su sami? jer ih niko nece ili ?nasa wrote:Ma...potraje to i nakon 15te...ne tako kako on predstavlja ali ja znam vise samaca "finih" nego ovih "premazanih"plain vanilla wrote:
pa isto pitanje bi se moglo postaviti muskarcima-zasto SVI vise vole rospije nego fine cure?
ja ne znam nijednu rospiju napacenu, prevarenu i ostavljenu
a finih koliko hoces
ali to ne znaci da je to pravilo
- WildRedRose
#3997 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
moj savjet:ne generalizuj!valter033 wrote:Zasto je zenama tako tesko povjerovati da ih neko toliko voli, da je spreman zivot dati za njih? Zasto je pravilo da, poucene ranijim negativnim iskustvima, sve dugorocno uzimate s rezervom? Zasto ste zaludjene "bad boy" tipovima? Zasto vas privlace barabe, kriminalci, revolverasi..? Zasto ste latentne mazohistkinje, koje i dalje lude za tipovima koji ih ocito iskoristavaju i vuku za nos?
nije da nema istine u tome sto si napisao, ali naravno, ima i drugacijih.
Ja iskreno:
-ako me ne voli, neka ide svojim putem... ili sve ili nista
-dugorocno mi je jedina opcija, ako s nekim stupam u vezu (jer necu sa svakim ni poceti vezu)
- bad boy tipovi su mi averzija, cak sta vise, uvijek trazim priliku da ih sa smijeskom na licu malo isfuram pred 'bad boy' jaranima
- ako me pokusa vuci za nos, samo ignore....
zadovoljan ?
- nasa
#3998 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Naravno da nije pravilo...Ja sam fina i nisam samaplain vanilla wrote:pa zasto su sami? jer ih niko nece ili ?nasa wrote:Ma...potraje to i nakon 15te...ne tako kako on predstavlja ali ja znam vise samaca "finih" nego ovih "premazanih"plain vanilla wrote:
pa isto pitanje bi se moglo postaviti muskarcima-zasto SVI vise vole rospije nego fine cure?
ja ne znam nijednu rospiju napacenu, prevarenu i ostavljenu
a finih koliko hoces
ali to ne znaci da je to pravilo
Ali bas tako kao sto si napisala ni ja ne znam gotovo nijednu malo slobodniju da samuje...zasto...zato sto i muskarci cesto imaju jednako cudne kriterije pri odabiru kao i zene....
-
Jay Gatsby
#3999 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Kao i obično, priča odstupa od prakse 
- plain vanilla
#4000 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
jasta, najlakse se tjesiti da si single jer si prefin i nisi kriminalac/rospijaJay Gatsby wrote:Kao i obično, priča odstupa od prakse
ali haman da to nije bas tako