Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
a skafiskafsnjak, ne znam sto ti je cura bila takva. ali znate i vi biti clingy do zla boga. i ne zaustavljate se samo na inzistiranju na redovnom vidjanju. dakle, nije to samo zenska stvar. ali nek si ti prodisao sad. znam kako ti je.
Jokericious wrote:Nije najvece zlo, ali govori mnogo o odgoju i karakteru zene.
Pa dalo bi se na tu temu pricati. Znam masu "jezikara" koje su dobre i znam dosta sutljivih i pristojnih cura koje rade nezamislive stvari.
i ja isto. a jokericious, neki ljudi svojim ponasanjem/stavovima ne zasluzuju samo da im saspes hrpu psovki u facu, vec i nesto malo agresivnije. valjda vole provocirati, ali nema onda ljutnje nit ibreta kad dobiju povratnu reakciju. podnesi to kao musko. ako jesi musko, mislim.
a skafiskafsnjak, ne znam sto ti je cura bila takva. ali znate i vi biti clingy do zla boga. i ne zaustavljate se samo na inzistiranju na redovnom vidjanju. dakle, nije to samo zenska stvar. ali nek si ti prodisao sad. znam kako ti je.
Pa tacno sam u nekim trenutcima posao da preispitujem sebe. Da li me voli vise nego ja nju ? da li sam normalan sto mi je dovoljno dnevno par sati da se vidimo ...
2 godine i 7 mjeseci.... ne mogu reci da sam totalno hadan. Kamen da covjek nosi, falit ce.