Kazem ti ja da si furacicalua wrote:Rado ću ponoviti, dušo. Sjaši mi s organa istog momenta. Ne vrijedi raspravljati ovdje s tobom. Ako nisi izdrkao, idi izdrkaj i smiri straste, majstore. Samo sabur.FlyAway94 wrote:
Dobar argument, nema sta. Samo jedan od primjera danasnjih cura, na sta je spala vasa rasprava, pa i ne mozete bolje kad vam je glavna tema ko je kakav, sta je obukao, sta ste kupile, sta cete obuci, itd.
Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
FlyAway94
#38101 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
-
sha_ba
#38102 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
lua, butmiran
ignorisite
svakom svacije

ignorisite
svakom svacije
-
FlyAway94
#38103 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Da me ignorisu sad ? Hvalasha_ba wrote:lua, butmiran
ignorisite![]()
svakom svacije![]()
![]()
![]()
- McMoy
#38104 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Butmiran wrote:O čemu pričaš ti? Govorim o ovim novonastalim muslimanima što ne praktikuju vjeru na način kakav svi ostali praktikujemo već izmišljaju nešto svoje i to nam jeste doneseno(namjerno) poslije rata, toga ovdje nije bilo prije.FlyAway94 wrote:Aha, pa da, po vasem Bosnjo bi se trebao stiditi svoje vjere (ne znaci automatski da si musliman, ali govorim jer smo vecina muslimani). To je najgora osobina, stiditi se neceg svog.Butmiran wrote:Pa kad nam je to namjerno doneseno sa strane ali hajde, da ne idemo u off puno.
Da se razumijemo, svakom svoje, neću da se miješam nikome u vjeru ali nemoj mi preko noći početi glumiti nekog vjernika i na svakom koraku sad kao prosvjetljivati sve redom i učiti ih kako i šta trebaju a do jučer haman nikakvog dodira s vjerom nisi imao. Bitno je u srcu vjerovati.
Negdje od 1993. pa nadalje.
Zamolio bih vas da ne idemo u raspravu o vjeri. Pitanje je bilo prihvatiti takvu osobu ili ne.
Hfala!
- Butmiran
#38105 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Izvinjavam se, pogrešno i vrijeme i mjesto. 
-
sha_ba
#38106 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
materi kuci pa se izvinjaji

- McMoy
#38107 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Postoji li neki porok na koji biste mogli zažmiriti na jedno oko, u nadi da ćete tu situaciju moći držati pod kontrolom i da ista neće ugroziti vaš status. Tip je ono u globalu dobar, zgodan, ima smisao za humor, snalažljiv, zarađuje solidno..., ali nije baš sve potaman. Od dolje nabrojanih izdvojite jedan za koji mislite da je najmanje zlo.
Poroci:
- alkohol (redovno);
- droga (lakša, rekreativno);
- kocka;
- ženskaroš (bije ga takav glas, dok je sa vama sve je ok);
- važi za "opasnog tipa" (često se hoće potući)
- ...
(Ako sam nešto preskočio)
Poroci:
- alkohol (redovno);
- kocka;
- ...
- duminjo
#38108 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Mi, takvi, smo ti sad bolan najpozeljniji 
- kritichar
#38109 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
nakon odgovora na ovo pitanje vidim da i forumaši boluju od iste bolesti kao i većina današnje hipnotizirane svjetske populacijeMcMoy wrote:Pitanje:
U vezi/braku ste nekoliko godina sa muškarcem koji je onako "umjereno" religiozan.
Odjednom, skoro preko noći, čovjek se puno više posvećuje vjeri, pušta bradu i skraćuje tole.![]()
Primjetne su promjene u ponašanju glede izlazaka, druženja sa prijateljima, tema o kojim razgovarate isl.
Kakva bi bila vaša reakcija.
kad se kaže da se neko posvetio vjeri, odmah se stvara ovakva slika u glavi

- AstorH
#38110 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
A iz kojih zemalja i koje religije dolazi ta slika ? @kritichar
- hadalj
#38111 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Koliko vam znacaja (citaj; koliko jako sjecanje) ima u zivotu momak sa kojim ste izgubile nevinost, naravno aludirajuci na to da su vam se putevi razisli slavno ili ne, nebitno....
- ultima_palabra
#38112 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Mislim da sve i jedna nabrojana skupina nema problema sa pronalaskom ženskih partnera, makar će ovdje forumašice rendati kore na kiluMcMoy wrote:Postoji li neki porok na koji biste mogli zažmiriti na jedno oko, u nadi da ćete tu situaciju moći držati pod kontrolom i da ista neće ugroziti vaš status. Tip je ono u globalu dobar, zgodan, ima smisao za humor, snalažljiv, zarađuje solidno..., ali nije baš sve potaman. Od dolje nabrojanih izdvojite jedan za koji mislite da je najmanje zlo.
Poroci:
- alkohol (redovno);
- kocka;
- ...
Ovi "travari" eventualno mogu biti samci, ako ne izgledaju dobro ili nisu situirani...
- sheilak
#38113 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Bio i film o ovom.McMoy wrote:Pitanje:
U vezi/braku ste nekoliko godina sa muškarcem koji je onako "umjereno" religiozan.
Odjednom, skoro preko noći, čovjek se puno više posvećuje vjeri, pušta bradu i skraćuje tole.![]()
Primjetne su promjene u ponašanju glede izlazaka, druženja sa prijateljima, tema o kojim razgovarate isl.
Kakva bi bila vaša reakcija.
pa prvi je uvijek prvi. i uvijek ce znaciti dosta, pogotovo ako je bilo lijepo iskustvo.hadalj wrote:Koliko vam znacaja (citaj; koliko jako sjecanje) ima u zivotu momak sa kojim ste izgubile nevinost, naravno aludirajuci na to da su vam se putevi razisli slavno ili ne, nebitno....
- JThomas
- Russki
#38115 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Jedete li bijeli luk? 
- JThomas
#38116 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
da ne bude sutra "ali on je sa mnom divan"... 
- madner
#38117 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
I onda se cudi sto mora fatat macke. 
- McMoy
#38118 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Dakle, sve ijedna bez ijednog poroka!
Dobra stvar je što ste na pravom mjestu da ostvarite vaše snove.
Dobra stvar je što ste na pravom mjestu da ostvarite vaše snove.
- JThomas
#38119 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
a kad nađe takvog, ostaviće ga što je dosadan. ha ja 
- berenice
#38120 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ja ustajem i to rado.duminjo wrote:Možda je nekad bilo, ne znam. Ako jest, halalite.
Radni dan je, nemate potrebu da ustajete rano ali vas muz ustaje u 6 i ide na pos'o. Čovjek voli kafu, pogotovo jutarnju i skoro pa ne funkcionise bez nje. Ustajete li u 6 da napravite svome čovjeku kafu prije posla?
Za neudate, sta mislite o tome kako bi bilo da ste udate?
za kolege, znaci li vam i koliko ovaj cin da žena maksuz ustane i napravi kafiću sa osmjehom i isprati vas na arbajt?
- shmizlica
#38121 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
a koji su vaši poroci? 
- berenice
#38122 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Jbga.4m3l wrote:nece oralno da me olaksa a to isto ocekuje od mene WTF ?
- McMoy
#38123 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
berenice wrote:Ja ustajem i to rado.duminjo wrote:Možda je nekad bilo, ne znam. Ako jest, halalite.
Radni dan je, nemate potrebu da ustajete rano ali vas muz ustaje u 6 i ide na pos'o. Čovjek voli kafu, pogotovo jutarnju i skoro pa ne funkcionise bez nje. Ustajete li u 6 da napravite svome čovjeku kafu prije posla?
za kolege, znaci li vam i koliko ovaj cin da žena maksuz ustane i napravi kafiću sa osmjehom i isprati vas na arbajt?
- berenice
#38124 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Možda je preosjetljiva ili je možda neosjetljiva ili... znaš šta?! Najbolje pitaj nju.FlyAway94 wrote:Moze li mi neka objasniti koja je logika u tome da, jedna cura me je 2 puta oralno zadovoljila, a nije dala da je za sisu fino uhvatim, tj bradavicu i to... Ne kontam !
- berenice
#38125 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
I to u 5.McMoy wrote:berenice wrote:Ja ustajem i to rado.duminjo wrote:Možda je nekad bilo, ne znam. Ako jest, halalite.
za kolege, znaci li vam i koliko ovaj cin da žena maksuz ustane i napravi kafiću sa osmjehom i isprati vas na arbajt?Stara garda.