Možda ga je izgubio? Znaš, shit happens.plain vanilla wrote:eh, sjetih se, jednom sam prva dala broj telefona..za kafu..
bezuspjesno![]()
tako da sam tad definitivno odustala od "prvog koraka"
Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- dale cooper
#3801 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
-
betametazon
#3802 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
samo si jednom bila bezuspjesna i odmah odustala?plain vanilla wrote:eh, sjetih se, jednom sam prva dala broj telefona..za kafu..
bezuspjesno![]()
zamisli kako je biti musko pa biti bezuspjesan x puta a opet morati biti taj koji treba nesto prvi da ucini...
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#3803 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
lijepo zvuci, ali nijedale cooper wrote:Možda ga je izgubio? Znaš, shit happens.plain vanilla wrote:eh, sjetih se, jednom sam prva dala broj telefona..za kafu..
bezuspjesno![]()
uglavnom, tad sam odlucila ostati staromodna provincijalka, nije za mene ta jednakost polova i to
- _amy_
#3804 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
U potpunosti se slažem da je ovdje bolje biti staromodan jer čak i da nešto bude, tipa veza, inicirano od žene neće to dugo. Ja sam svoj broj uspješno dala i kao sve to nešto krenulo, ali on je očekivama da ja radim baš sve, pa je na jednoj od kafa rekao nakon što sam ja prigovorila jer je vazda šutljiv: zar ja moram pričati! Wtf!plain vanilla wrote:lijepo zvuci, ali nijedale cooper wrote:Možda ga je izgubio? Znaš, shit happens.plain vanilla wrote:eh, sjetih se, jednom sam prva dala broj telefona..za kafu..
bezuspjesno![]()
tako da sam tad definitivno odustala od "prvog koraka"![]()
uglavnom, tad sam odlucila ostati staromodna provincijalka, nije za mene ta jednakost polova i to
-
betametazon
#3805 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
isto pitanje kao i maloprije vrijedi i za tebe: sta bi bilo da si musko pa te odbiju iz ovog ili onog razloga x puta i dalje moras ti inicirat jer nikad neces docekati od zenske osobe da prva nesto ucini?_amy_ wrote:
U potpunosti se slažem da je ovdje bolje biti staromodan jer čak i da nešto bude, tipa veza, inicirano od žene neće to dugo. Ja sam svoj broj uspješno dala i kao sve to nešto krenulo, ali on je očekivama da ja radim baš sve, pa je na jednoj od kafa rekao nakon što sam ja prigovorila jer je vazda šutljiv: zar ja moram pričati! Wtf!
- _amy_
#3806 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ok, sigurna sam da nije ugodno, ali i kad bi vaši "uleti" bili malo bolji manje bi vas odbijale. A s druge strane postoji nešto što se zove muški ego (stvarčica s kojom se nije zajebavat) i koji biva ugrožen kad žena napravi taj prvi korak!betametazon wrote:isto pitanje kao i maloprije vrijedi i za tebe: sta bi bilo da si musko pa te odbiju iz ovog ili onog razloga x puta i dalje moras ti inicirat jer nikad neces docekati od zenske osobe da prva nesto ucini?_amy_ wrote:
U potpunosti se slažem da je ovdje bolje biti staromodan jer čak i da nešto bude, tipa veza, inicirano od žene neće to dugo. Ja sam svoj broj uspješno dala i kao sve to nešto krenulo, ali on je očekivama da ja radim baš sve, pa je na jednoj od kafa rekao nakon što sam ja prigovorila jer je vazda šutljiv: zar ja moram pričati! Wtf!i jos sve vrijeme slusas milion savjeta i komentara "moras se potrudit, moras ovo, moras ono..." ma da...zene imaju dostojanstvo i karakter, njih ne smije niko odbit...ali zato nas muske samo tari, mi ne osjecamo ponizenje i bol... jbg...nema pravde na ovom svijetu
-
Jay Gatsby
#3807 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Možda je čovjek imao nekih problema, nikad ne znašplain vanilla wrote:lijepo zvuci, ali nijedale cooper wrote:Možda ga je izgubio? Znaš, shit happens.plain vanilla wrote:eh, sjetih se, jednom sam prva dala broj telefona..za kafu..
bezuspjesno![]()
tako da sam tad definitivno odustala od "prvog koraka"![]()
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#3808 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
hvala vam sto me tjesiteJay Gatsby wrote:Možda je čovjek imao nekih problema, nikad ne znašplain vanilla wrote:
lijepo zvuci, ali nije![]()
ali mensecini da je nesto drugo u pitanju
-
Jay Gatsby
#3809 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ma, ne biva muški ego ugrožen ako žena "uleti" na pravi način. Ali treba znati uletiti - i muško i žensko._amy_ wrote:
Ok, sigurna sam da nije ugodno, ali i kad bi vaši "uleti" bili malo bolji manje bi vas odbijale. A s druge strane postoji nešto što se zove muški ego (stvarčica s kojom se nije zajebavat) i koji biva ugrožen kad žena napravi taj prvi korak!
-
rookfash
#3810 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Gatsby, svaka ti je k'o FitzgeraldovaJay Gatsby wrote: Ma, ne biva muški ego ugrožen ako žena "uleti" na pravi način. Ali treba znati uletiti - i muško i žensko.
-
betametazon
#3811 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
a jel? pa i mene bi najveci grob na svijetu mogao osvojiti ako bimao supermenove sposobnosti za "ulete"._amy_ wrote:
Ok, sigurna sam da nije ugodno, ali i kad bi vaši "uleti" bili malo bolji manje bi vas odbijale. A s druge strane postoji nešto što se zove muški ego (stvarčica s kojom se nije zajebavat) i koji biva ugrožen kad žena napravi taj prvi korak!
samo da dodam, nemam ja nista protiv da muskarci cine prvi korak, ali nemam ni protiv da zena nacini...zna se sta je dovoljno uraditi da se barem izrazi zainteresovanost a ne da glumi nedokucivu k*cku...
Last edited by betametazon on 07/10/2012 00:45, edited 1 time in total.
- _amy_
#3812 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Tačno, tačno, treb aznati "uletiti"...Jay Gatsby wrote:Ma, ne biva muški ego ugrožen ako žena "uleti" na pravi način. Ali treba znati uletiti - i muško i žensko._amy_ wrote:
- _amy_
#3813 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Pa za početak da ti ne kaže kako bi te "slomio u krevetu" jer si mu doba ,da nije mortus pijan...betametazon wrote:a jel? pa i mene bi najveci grob na svijetu mogao osvojiti ako bimao supermenove sposobnosti za "ulete"._amy_ wrote:
Ok, sigurna sam da nije ugodno, ali i kad bi vaši "uleti" bili malo bolji manje bi vas odbijale. A s druge strane postoji nešto što se zove muški ego (stvarčica s kojom se nije zajebavat) i koji biva ugrožen kad žena napravi taj prvi korak!mozda malo previse ocekujete pa je tesko udovoljiti tim standardima...ja ne vidim nikakav problem u nekom normalnom prilazu i izrazavanju zainteresovanosti, o kakvim to posebnim umijecima "ulijetanja" govorimo? zene...
-
betametazon
#3814 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
izjave tipa "lomljenja u krevetu" bas ne dajem ni kad sam mnogo blizi sa nekim a nekamli u formi ulijetanja_amy_ wrote:
Pa za početak da ti ne kaže kako bi te "slomio u krevetu" jer si mu doba ,da nije mortus pijan...
- _amy_
#3815 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ja sam ovdje navela svoja "iskustva" kad su ti muški uleti u pitanj, nisma rekla da ti to radis. To je do mene, ja baksuzbetametazon wrote:izjave tipa "lomljenja u krevetu" bas ne dajem ni kad sam mnogo blizi sa nekim a nekamli u formi ulijetanja_amy_ wrote:
Pa za početak da ti ne kaže kako bi te "slomio u krevetu" jer si mu doba ,da nije mortus pijan...a ako se obracam i pijan to je samo jer sam tako hrabriji (mada ne sjecam se da sam bas nekom ulijetao tako...), lakse cu reci nesto sto zelim pijan nego trijezan, a to nikad nisu bas izjave tipa lomljenja i sl
- burek_in_space
#3816 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
E jesu ti i iskustva, ako je jedan frajer rekao da bi te "polomio".
Shta je sa drugima?
Shta je sa drugima?
- _amy_
#3817 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ili su bili mortusp ijanji ili su imali najveće kliseje od uleta "poput jel se znamo, neke zvijezde u očima i cudima"! Nije to atomska fizika, pridjes nekome, kazes kako ti lijepo izgleda kako bi da ga upoznas i to je to.burek_in_space wrote:E jesu ti i iskustva, ako je jedan frajer rekao da bi te "polomio".![]()
Shta je sa drugima?
-
betametazon
#3818 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
tako jednostavno...a tako kompikovano u stvarnosti_amy_ wrote: Ili su bili mortusp ijanji ili su imali najveće kliseje od uleta "poput jel se znamo, neke zvijezde u očima i cudima"! Nije to atomska fizika, pridjes nekome, kazes kako ti lijepo izgleda kako bi da ga upoznas i to je to.
- burek_in_space
#3819 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
I kada kazhesh toj nekoj kako lijepo izgleda, u njenoj glavi je vec slika Jerry Springera kako joj dodjeljuje lentu Miss Universe, i hladno se mijenja situacija u njenu korist, te odbija sve i jednog, jer nije dovoljno dobar za nju_amy_ wrote:
Ili su bili mortusp ijanji ili su imali najveće kliseje od uleta "poput jel se znamo, neke zvijezde u očima i cudima"! Nije to atomska fizika, pridjes nekome, kazes kako ti lijepo izgleda kako bi da ga upoznas i to je to.
- _amy_
#3820 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ma jok, nego je "što bi jednostavno kad može komplikovano"betametazon wrote:tako jednostavno...a tako kompikovano u stvarnosti_amy_ wrote: Ili su bili mortusp ijanji ili su imali najveće kliseje od uleta "poput jel se znamo, neke zvijezde u očima i cudima"! Nije to atomska fizika, pridjes nekome, kazes kako ti lijepo izgleda kako bi da ga upoznas i to je to.
- _amy_
#3821 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
To je jedna, šta je sa ostalima? Ha!burek_in_space wrote:I kada kazhesh toj nekoj kako lijepo izgleda, u njenoj glavi je vec slika Jerry Springera kako joj dodjeljuje lentu Miss Universe, i hladno se mijenja situacija u njenu korist, te odbija sve i jednog, jer nije dovoljno dobar za nju_amy_ wrote:
Ili su bili mortusp ijanji ili su imali najveće kliseje od uleta "poput jel se znamo, neke zvijezde u očima i cudima"! Nije to atomska fizika, pridjes nekome, kazes kako ti lijepo izgleda kako bi da ga upoznas i to je to.
- burek_in_space
#3822 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ne pricham o sebi uopshte, samo navodim ovaj, sveprisutni primjer._amy_ wrote:
To je jedna, šta je sa ostalima? Ha!
- _amy_
#3823 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ako nije tvoj, odakle ti to da je "sveprisutan"?burek_in_space wrote:Ne pricham o sebi uopshte, samo navodim ovaj, sveprisutni primjer._amy_ wrote:
To je jedna, šta je sa ostalima? Ha!
- burek_in_space
#3824 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Izlazim na mjesta gdje su ljudi toliko blizu jedni drugima, da ne mozhesh a da ne chujesh shta se sve pricha._amy_ wrote:
Ako nije tvoj, odakle ti to da je "sveprisutan"?
- _amy_
#3825 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ma zezas, nemamo mi takvih mjesta!burek_in_space wrote:Izlazim na mjesta gdje su ljudi toliko blizu jedni drugima, da ne mozhesh a da ne chujesh shta se sve pricha._amy_ wrote:
Ako nije tvoj, odakle ti to da je "sveprisutan"?