Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
Ray

#2826 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Ray »

Eborg wrote: Možeš kako hoćeš, ali ne i dokle hoćeš. :wink:
:thumbup:
Ray

#2827 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Ray »

Nego zene,mislite li se vi mijenjati? Sve nesto kukate muskarci ne valjaju,a mi ovakvi zbog vas :lol: :lol:
Ray

#2828 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Ray »

sherbett wrote:
Ray wrote:Nego zene,mislite li se vi mijenjati? Sve nesto kukate muskarci ne valjaju,a mi ovakvi zbog vas :lol: :lol:

da, baš..stvarno mi vas je žao! :zzzz:
pa zar nije tako? :D
Ray

#2829 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Ray »

sherbett wrote: ne :D :run:
Image

Zasto ti nije ovako jednostavan odgovor? :lol: :lol:
NeonFelin

#2830 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by NeonFelin »

Ray wrote:Nego zene,mislite li se vi mijenjati? Sve nesto kukate muskarci ne valjaju,a mi ovakvi zbog vas :lol: :lol:
Nikog ne mijenjam, niti se ja mijenjam zbog bilo koga.. Ako se prihvatimo onakvi kakvi smo, na pocetku zasto bi ja mijenjala nekoga,ako mi se takav svidjeo i ja njemu,to je to...Ali zene su takve,u startu imaju taj poriv....da upropaste sve. :lol:
Eborg

#2831 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Eborg »

Ma i muškarci i žene su samo komplementarna govna u različitim nijansama, nema tu dobrog i lošeg. Svi nešto kontamo da ti koji su nekorektni, nevjerni, papci, kuje i sl. negdje tu oko nas a mi smo uvijek fini i pod crtu. Što prije shvatimo da smo to zapravo mi u manjoj ili većoj mjeri, bit će nam lakše.
alchak.ba

#2832 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by alchak.ba »

Sta je to, kakav je to, sto li je to kazi kazi......

pravi muskarac u vašim očima?
NeonFelin

#2833 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by NeonFelin »

alchak.ba wrote:Sta je to, kakav je to, sto li je to kazi kazi......

“Ne volim te zbog onoga sto jesi, vec zbog onoga sto sam ja kad sam pored tebe.”
alchak.ba

#2834 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by alchak.ba »

NeonFelin wrote:
alchak.ba wrote:Sta je to, kakav je to, sto li je to kazi kazi......

“Ne volim te zbog onoga sto jesi, vec zbog onoga sto sam ja kad sam pored tebe.”
znam da me ne volis, mene od zena samo mati moze voliti kakav sam :) :-?
VeriBizi

#2835 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by VeriBizi »

Pravi muškarac, prema nekom mom kroju, bi trebao biti Iskren, direktan, odgovoran, lojalan, pažljiv, sposoban za empatiju i razumijevanje i nekoga drugog a ne samo svoje malenkosti. Pravi muškarac nije kukavica. U stanju je suočiti se prije svega sa svojim manama i sranjima, pa onda i sa tuđim. Pravi muškarac nije sebičan i ne smatra da svijet treba da se vrti oko njega i njegove mizerije, nego brine i misli o potrebama njegovih najbližih. Pravi muškarac je posvećen ženi koju smatra pravom. Pravi muškarac teži rješavanju problema, a ne guranju istih pod tepih. Pravi muškarac zna da je pravi muškarac i nema potrebu da ikome glumi alfa mužjaka ili dokazuje isto u svom okruženju.
alchak.ba

#2836 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by alchak.ba »

cekam odgovor tipa "pravi muskarac ne pita na forumu kakav je to pravi muskarac" :-x
VeriBizi

#2837 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by VeriBizi »

Ma jok.ba Alchak.ba, pravi muškarac ispituje da li je negdje zakazao kao pravi muškarac pa traži objektivno mišljenje forumskog auditorija.ba ;-) :D
NeonFelin

#2838 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by NeonFelin »

VeriBizi wrote:Pravi muškarac, prema nekom mom kroju, bi trebao biti Iskren, direktan, odgovoran, lojalan, pažljiv, sposoban za empatiju i razumijevanje i nekoga drugog a ne samo svoje malenkosti. Pravi muškarac nije kukavica. U stanju je suočiti se prije svega sa svojim manama i sranjima, pa onda i sa tuđim. Pravi muškarac nije sebičan i ne smatra da svijet treba da se vrti oko njega i njegove mizerije, nego brine i misli o potrebama njegovih najbližih. Pravi muškarac je posvećen ženi koju smatra pravom. Pravi muškarac teži rješavanju problema, a ne guranju istih pod tepih. Pravi muškarac zna da je pravi muškarac i nema potrebu da ikome glumi alfa mužjaka ili dokazuje isto u svom okruženju.
Ja se prepadoh spiska. :-D
alchak.ba

#2839 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by alchak.ba »

VeriBizi wrote:Ma jok.ba Alchak.ba, pravi muškarac ispituje da li je negdje zakazao kao pravi muškarac pa traži objektivno mišljenje forumskog auditorija.ba ;-) :D
mislim da si ti nabrojala karakteristike koje bi bile pozeljne da ih muskarac posjeduje iako smo svi svjesni da je skoro pa nemoguce biti savrsen, a ti si opisala savrsenog.

a ja mislim da smo svi razliciti i svima nam je nesto drugo savrseno ;-)
VeriBizi

#2840 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by VeriBizi »

Tačno, i ovaj moj opis je mnogima daleko od savršenog. Nisam spomenula izgled, materijalno stanje, nivo obrazovanja i x drugih faktora kroz koje se danas najčešće posmatra jedno ljudsko biće.
alchak.ba

#2841 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by alchak.ba »

VeriBizi wrote:Tačno, i ovaj moj opis je mnogima daleko od savršenog. Nisam spomenula izgled, materijalno stanje, nivo obrazovanja i x drugih faktora kroz koje se danas najčešće posmatra jedno ljudsko biće.
ma svi znamo floskule "dobar u dusi, nisu bitne pare, obrazovanje u drugom planu" i tako :zzzz: :|
VeriBizi

#2842 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by VeriBizi »

Ma svaka roba ima svoje tržište ;-)
Ray

#2843 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Ray »

VeriBizi wrote:Pravi muškarac, prema nekom mom kroju, bi trebao biti Iskren, direktan, odgovoran, lojalan, pažljiv, sposoban za empatiju i razumijevanje i nekoga drugog a ne samo svoje malenkosti. Pravi muškarac nije kukavica. U stanju je suočiti se prije svega sa svojim manama i sranjima, pa onda i sa tuđim. Pravi muškarac nije sebičan i ne smatra da svijet treba da se vrti oko njega i njegove mizerije, nego brine i misli o potrebama njegovih najbližih. Pravi muškarac je posvećen ženi koju smatra pravom. Pravi muškarac teži rješavanju problema, a ne guranju istih pod tepih. Pravi muškarac zna da je pravi muškarac i nema potrebu da ikome glumi alfa mužjaka ili dokazuje isto u svom okruženju.
sve to okay,i doleti takav,i onda bude reakcija:"prepala se,nisam ja sad za ozbiljne veze" :lol: :lol: :lol:
Ray

#2844 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Ray »

sherbett wrote:
hahahahaha dobar pokušaj!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Zato što za "da" moram razmišljat, "ne" je puno jednostavnije :D :D
pa majka mu stara,zar je doslo vrijeme da se samo jednostavno gleda hahahahaha :D
NeonFelin

#2845 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by NeonFelin »

alchak.ba wrote:
VeriBizi wrote:Tačno, i ovaj moj opis je mnogima daleko od savršenog. Nisam spomenula izgled, materijalno stanje, nivo obrazovanja i x drugih faktora kroz koje se danas najčešće posmatra jedno ljudsko biće.
ma svi znamo floskule "dobar u dusi, nisu bitne pare, obrazovanje u drugom planu" i tako :zzzz: :|
I tako od vazduha zive..To je prava ljubav. :lol:
alchak.ba

#2846 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by alchak.ba »

VeriBizi wrote:Ma svaka roba ima svoje tržište ;-)
a ercesija vlada
Ray

#2847 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Ray »

NeonFelin wrote:
Nikog ne mijenjam, niti se ja mijenjam zbog bilo koga.. Ako se prihvatimo onakvi kakvi smo, na pocetku zasto bi ja mijenjala nekoga,ako mi se takav svidjeo i ja njemu,to je to...Ali zene su takve,u startu imaju taj poriv....da upropaste sve. :lol:
I kako protiv vas takvih,kad u pocetku imate takav stav? :D
VeriBizi

#2848 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by VeriBizi »

Zbog svjetske krize nemam za rizle :oops: :skoljka: :D
Ray

#2849 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Ray »

VeriBizi wrote:Ma svaka roba ima svoje tržište ;-)
:thumbup: :thumbup:
VeriBizi

#2850 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by VeriBizi »

Ray wrote:sve to okay,i doleti takav,i onda bude reakcija:"prepala se,nisam ja sad za ozbiljne veze" :lol: :lol: :lol:
Ne prepadam se ja tako lako ;-)
Locked