sherbett wrote:Bezuvjetno mu se pokorimzoomba wrote:Kako se nosite sa dominantinijim muskarcem?

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
sherbett wrote:Bezuvjetno mu se pokorimzoomba wrote:Kako se nosite sa dominantinijim muskarcem?

Karakter.zoomba wrote:Ljepota ili karakter?
hoćemol na trebevićZejnep wrote:Karakter.zoomba wrote:Ljepota ili karakter?
Nije vise trebevic , vec jebevicbleee_sa wrote:hoćemol na trebevićZejnep wrote:Karakter.zoomba wrote:Ljepota ili karakter?
Ma gdje bi ti ..bleee_sa wrote:Kako kome, ja se tim ne bavim
Sinoć zejnu htio vodit u Pinu na sokić i masiranje al' kaže ne smijezoomba wrote:Ma gdje bi ti ..bleee_sa wrote:Kako kome, ja se tim ne bavim
jel me to ne voliš višeZejnep wrote:Hajte vas dvojica
Zejna je kući najsigurnija, svoj ti posobleee_sa wrote:Sinoć zejnu htio vodit u Pinu na sokić i masiranje al' kaže ne smijezoomba wrote:Ma gdje bi ti ..bleee_sa wrote:Kako kome, ja se tim ne bavim
Ima slabu kicmubleee_sa wrote:Sinoć zejnu htio vodit u Pinu na sokić i masiranje al' kaže ne smijezoomba wrote:Ma gdje bi ti ..bleee_sa wrote:Kako kome, ja se tim ne bavim
bleee_sa wrote:jel me to ne voliš višeZejnep wrote:Hajte vas dvojica
bleee_sa wrote:Sigurnije ti je sa mnom nego kući, ja poštujem prije svega tvoje godine a tako isto i tebe
U svakom slucajubleee_sa wrote:Sigurnije ti je sa mnom nego kući, ja poštujem prije svega tvoje godine a tako isto i tebe
Hoću, hoćubleee_sa wrote:neš više nikad kolač pojest sa mnom
Jel olizala kasiku?bleee_sa wrote:neš više nikad kolač pojest sa mnom
A sta ti se to opasno moze desiti u njegovoj kuci.Zejnep wrote:Zejna je kući najsigurnija, svoj ti posobleee_sa wrote:Sinoć zejnu htio vodit u Pinu na sokić i masiranje al' kaže ne smijezoomba wrote:
Ma gdje bi ti ..

Da si neki urnebesniji iznos bubnuo, pa da se i zamislimVelkoski wrote:ponudi vam neko milju za noć, da li biste pristale, aa?
A kad bi dobivala milju svakih deset dana?cendlerbing wrote:Da si neki urnebesniji iznos bubnuo, pa da se i zamislimVelkoski wrote:ponudi vam neko milju za noć, da li biste pristale, aa?![]()
Salu na stranu, ne bi, cini mi se, mogla zivjeti s tim nikako.
Puno druze nudis ... milja moze ali za clana Predsjednistva ...Velkoski wrote:ponudi vam neko milju za noć, da li biste pristale, aa?