...pretjerala u čemu pobogu...njemu puko muvi i on me otkačio...nema žala...svako svojim tokom...ja ga ne gladila vala...odi mi dođi mi fela nisam...zoomba wrote:Cak i ako si skontala da si pretjerala?ho oponopono wrote:...nikad...ko ga jebe...nek' mu ponos gladi druga...zoomba wrote:Jeste kad pregazile ponos , nakon sto vas je ostavio da probate izgladiti stvari?
Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- ho oponopono
#3626 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
-
zoomba
#3627 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Zato ti je samoj najbolje 
- ho oponopono
#3628 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
...u slučaju za ne daj Bože...rezervni točak...ma jok ba...Anestezija wrote:Koliko imate muskaraca jos u rezervi?
-
djana h
#3629 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Čuj u rezervi?Anestezija wrote:Koliko imate muskaraca jos u rezervi?
Kao lopte ili čarape...
Jesam,ako sam ja bila kriva za prekid ili svađu.zoomba wrote:Jeste kad pregazile ponos , nakon sto vas je ostavio da probate izgladiti stvari?
-
zoomba
#3630 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Zasto zene imaju potrebu da poprave muskarca , sta ako ne zele biti popravljeni?
- anchor85
#3631 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Iz istih razloga koje imaju muškarci koji imaju potrebu da poprave ženu. Ona nije ni pokvarena pa da se ima šta popravljati.zoomba wrote:Zasto zene imaju potrebu da poprave muskarca , sta ako ne zele biti popravljeni?
-
zoomba
#3632 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Pa vise zene pate za tim stvarimaanchor85 wrote:Iz istih razloga koje imaju muškarci koji imaju potrebu da poprave ženu. Ona nije ni pokvarena pa da se ima šta popravljati.zoomba wrote:Zasto zene imaju potrebu da poprave muskarca , sta ako ne zele biti popravljeni?
- Belay Queen
#3633 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
ja bogme ne patim
nit imam zivaca da ikoga popravljam,il' ide il' ne ide..ciiaao amore

- supercali
#3634 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Ciao bella hocemo na jedna kafa?Belay Queen wrote:ja bogme ne patimnit imam zivaca da ikoga popravljam,il' ide il' ne ide..ciiaao amore
![]()
![]()
- anchor85
#3635 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
A izvor tog podatka je ..... ?!zoomba wrote:Pa vise zene pate za tim stvarimaanchor85 wrote:Iz istih razloga koje imaju muškarci koji imaju potrebu da poprave ženu. Ona nije ni pokvarena pa da se ima šta popravljati.zoomba wrote:Zasto zene imaju potrebu da poprave muskarca , sta ako ne zele biti popravljeni?
Ne pada mi na pamet da gubim svoje vrijeme i živce i traćim život na mijenjanje nekoga. Kao što reče Belay Queen.
-
zoomba
#3636 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Cemu onda nabijanje mana ako ste ga vec prije takvoga izabrale 
- Belay Queen
#3637 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
hocemo respo kad bude forumska..dzematilesupercali wrote:Ciao bella hocemo na jedna kafa?Belay Queen wrote:ja bogme ne patimnit imam zivaca da ikoga popravljam,il' ide il' ne ide..ciiaao amore
![]()
![]()
- supercali
#3638 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Sutra kafa forumskaBelay Queen wrote:hocemo respo kad bude forumska..dzematilesupercali wrote:Ciao bella hocemo na jedna kafa?Belay Queen wrote:ja bogme ne patimnit imam zivaca da ikoga popravljam,il' ide il' ne ide..ciiaao amore
![]()
![]()
![]()
- Belay Queen
#3639 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
eto..ako jest..dogovoreno 
- supercali
#3640 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Sad cemo je dogovoriti
-
djana h
#3641 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Manje ili krupnije popravke?zoomba wrote:Zasto zene imaju potrebu da poprave muskarca , sta ako ne zele biti popravljeni?
Ako su neke sitnice,prepustite se,neće boljeti
-
zoomba
#3642 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
djana77 wrote:Manje ili krupnije popravke?zoomba wrote:Zasto zene imaju potrebu da poprave muskarca , sta ako ne zele biti popravljeni?
Ako su neke sitnice,prepustite se,neće boljetiA,krupnije stvari ne treba dirati,ako ti takav odgovara,to je to,ako ne ,bolje se razići.Niko nikoga ne može drastično promijeniti.A,veza i ljubav ne služe za to.
-
moonca
#3643 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Nije isto zabavlajti se, i zivjeti sa nekim, dijeliti sa nekim prostor ,vrijeme...zoomba wrote:Cemu onda nabijanje mana ako ste ga vec prije takvoga izabrale
Ako se sam ne prilagodi -slijede lekcije.
-
zoomba
#3644 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Mami je kuci vratiti pa nek prosipa lekcijemoonca wrote:Nije isto zabavlajti se, i zivjeti sa nekim, dijeliti sa nekim prostor ,vrijeme...zoomba wrote:Cemu onda nabijanje mana ako ste ga vec prije takvoga izabrale![]()
-
moonca
#3645 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
zoomba wrote:Mami je kuci vratiti pa nek prosipa lekcijemoonca wrote:Nije isto zabavlajti se, i zivjeti sa nekim, dijeliti sa nekim prostor ,vrijeme...zoomba wrote:Cemu onda nabijanje mana ako ste ga vec prije takvoga izabrale![]()
Ma, ne ide to tako grubo. Znas po sebi.
- duminjo
#3646 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Nedovno onako SA poznanicom pricamo opusteno i rece mi da IMA pun vrag muskaraca koji nece nista da rade, igraju kuci igrica, dok zene rintaju i traze za njih posao ili ih guraju da oni nadju posao Pa Koji bilo...samo eto neka se Radi, Ali oni jednostavno za sve imaju izgovor i nece da rade. Od cega placaju rezije, kako sebi uzimaju odjecu, osnovne stvari za zivot...odakle?
Kaze kako IMA jednu drugaricu koja radi i momku daje djeparac i trpi GA tako jer kao Voli GA
Poznajete li ovakve?
Sta BI SA ovakvima?
Kako ovakvima pomoci?
Znam, nezaposlenost, losi poslovi, uslovi... Al jebiga mora se nesto raditi. Pa gdje ces dozvoliti da sjedis kuci cijeli boziji dan i da ti zena/djevojka daje za kafu, kaladont ili gace.
Ja jednostavno nisam vjerovo da ovakvi postoje 
Kaze kako IMA jednu drugaricu koja radi i momku daje djeparac i trpi GA tako jer kao Voli GA
Poznajete li ovakve?
Sta BI SA ovakvima?
Kako ovakvima pomoci?
Znam, nezaposlenost, losi poslovi, uslovi... Al jebiga mora se nesto raditi. Pa gdje ces dozvoliti da sjedis kuci cijeli boziji dan i da ti zena/djevojka daje za kafu, kaladont ili gace.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#3647 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
ne moža liga legendi da pati od ženskog utjecaja
-
moonca
#3648 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Ima dosta brakova gdje samo muskarac radi ,donosi novac.duminjo wrote:Nedovno onako SA poznanicom pricamo opusteno i rece mi da IMA pun vrag muskaraca koji nece nista da rade, igraju kuci igrica, dok zene rintaju i traze za njih posao ili ih guraju da oni nadju posao Pa Koji bilo...samo eto neka se Radi, Ali oni jednostavno za sve imaju izgovor i nece da rade. Od cega placaju rezije, kako sebi uzimaju odjecu, osnovne stvari za zivot...odakle?
Kaze kako IMA jednu drugaricu koja radi i momku daje djeparac i trpi GA tako jer kao Voli GA![]()
Poznajete li ovakve?
Sta BI SA ovakvima?
Kako ovakvima pomoci?
Znam, nezaposlenost, losi poslovi, uslovi... Al jebiga mora se nesto raditi. Pa gdje ces dozvoliti da sjedis kuci cijeli boziji dan i da ti zena/djevojka daje za kafu, kaladont ili gace.Ja jednostavno nisam vjerovo da ovakvi postoje
Doduse , ne znam da li postoji zena da moze tako isto sebi priustiti u naseim okolnostima.
Ipak mislim da takvi muskrci imaju neki mentalni poremecaj. Znam slucaj bracnog para -izbjeglice u Kanadi ,muz nikada nije htjio da radi (ne znam tacno razlog) prima minumalnu socijalnu pomoc ali kuva, cisti kucu brine o sinu dok je zena radi .
Donekle razumijem tu djevojku sto daje djeparac momku - vjerovatno je ok sa svim, osim da radi bilo sto.
-
zoomba
#3649 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Ne pali to kod mene moonca 
- duminjo
#3650 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
moonca wrote:Ima dosta brakova gdje samo muskarac radi ,donosi novac.duminjo wrote:Nedovno onako SA poznanicom pricamo opusteno i rece mi da IMA pun vrag muskaraca koji nece nista da rade, igraju kuci igrica, dok zene rintaju i traze za njih posao ili ih guraju da oni nadju posao Pa Koji bilo...samo eto neka se Radi, Ali oni jednostavno za sve imaju izgovor i nece da rade. Od cega placaju rezije, kako sebi uzimaju odjecu, osnovne stvari za zivot...odakle?
Kaze kako IMA jednu drugaricu koja radi i momku daje djeparac i trpi GA tako jer kao Voli GA![]()
Poznajete li ovakve?
Sta BI SA ovakvima?
Kako ovakvima pomoci?
Znam, nezaposlenost, losi poslovi, uslovi... Al jebiga mora se nesto raditi. Pa gdje ces dozvoliti da sjedis kuci cijeli boziji dan i da ti zena/djevojka daje za kafu, kaladont ili gace.Ja jednostavno nisam vjerovo da ovakvi postoje
Doduse , ne znam da li postoji zena da moze tako isto sebi priustiti u naseim okolnostima.
Ipak mislim da takvi muskrci imaju neki mentalni poremecaj. Znam slucaj bracnog para -izbjeglice u Kanadi ,muz nikada nije htjio da radi (ne znam tacno razlog) prima minumalnu socijalnu pomoc ali kuva, cisti kucu brine o sinu dok je zena radi .
Donekle razumijem tu djevojku sto daje djeparac momku - vjerovatno je ok sa svim, osim da radi bilo sto.
Ma kakva kuca, kakva djeca. Ona Kaze da ovi ne rade bas nista i Jos, kad zena dodje sa posla, idu pitanja "gdje si ti do sada"