meteorit135531 wrote:Da li biste mogli biti u vezi i braku sa ateistom ?
U vezi i, ili u vezi ili braku?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
meteorit135531 wrote:Da li biste mogli biti u vezi i braku sa ateistom ?
Ni ti nemas predrasuda kao i jaspreca wrote:ja sa ateistom nebi mogao biti u vezizoomba wrote:Nema toga sta ne mogumeteorit135531 wrote:Da li biste mogli biti u vezi i braku sa ateistom ?![]()
...ali sa ateistiCom bi
Valjda prvo u vezimoonca wrote:meteorit135531 wrote:Da li biste mogli biti u vezi i braku sa ateistom ?![]()
U vezi i, ili u vezi ili braku?
Moze mozesuperiska wrote:Niti jedan gps ti ne moze pomoci da dodjes do menesupercali wrote:
Gdje cu te traziti?
Gps mi zatrpan snijegom pa ne mogu sam
Hocu, evo saljem pp.supercali wrote:Moze mozesuperiska wrote:Niti jedan gps ti ne moze pomoci da dodjes do menesupercali wrote:
Gdje cu te traziti?
Gps mi zatrpan snijegom pa ne mogu sam
Ajde sapni mi na pp
Ko zeli naci ce putsuperiska wrote:
Hocu, evo saljem pp.
Nije znanje znanje znati...supercali wrote:Ko zeli naci ce putsuperiska wrote:
Hocu, evo saljem pp.
Ovisi kakav je, ako nije militantan i ako moze postovati moju vjeru onda bih moglameteorit135531 wrote:Da li biste mogli biti u vezi i braku sa ateistom ?
...respekt frajerima...samo ju zguzi i naguzi...heat wrote:zeMske,
kako vi gledate na ove muskinje koji bi zabili I truhloj kobili ? hvala
Mozes li ti postovati njegovu nevjeru?annoy wrote:Ovisi kakav je, ako nije militantan i ako moze postovati moju vjeru onda bih moglameteorit135531 wrote:Da li biste mogli biti u vezi i braku sa ateistom ?
zoomba wrote:Jel se uvjek predstavljate u najboljem svijetlu?
...ma neka (ne)vjeruje kakve to ima veze sa mojim ubjeđenjima niti vala utiče na iste...meteorit135531 wrote:Da li biste mogli biti u vezi i braku sa ateistom ?
Cuj to , udri gromeho oponopono wrote:zoomba wrote:Jel se uvjek predstavljate u najboljem svijetlu?
...ne svijetlim, sijevam...
Mislim da je ocito iz mog odgovora na pitanjeBloo wrote:Mozes li ti postovati njegovu nevjeru?annoy wrote:Ovisi kakav je, ako nije militantan i ako moze postovati moju vjeru onda bih moglameteorit135531 wrote:Da li biste mogli biti u vezi i braku sa ateistom ?
šta ja znamannoy wrote: Mislim da je ocito iz mog odgovora na pitanje
Ja nikad ni jednom vjerniku nisam rekla da će postati ateist, dok je meni većiuna vjernika govorila da ću doći tobeannoy wrote:Zasto?
Ja u zivotu nisam nikome docirala oko toga u sta (ne)treba vjerovatBloo wrote:Ja nikad ni jednom vjerniku nisam rekla da će postati ateist, dok je meni većiuna vjernika govorila da ću doći tobeannoy wrote:Zasto?![]()
Zezam tesvoj ti posao, samo mi nemoj prijetiti dzehenemskim vatrama
Doćeš tobeannoy wrote:Ja u zivotu nisam nikome docirala oko toga u sta (ne)treba vjerovatBloo wrote:Ja nikad ni jednom vjerniku nisam rekla da će postati ateist, dok je meni većiuna vjernika govorila da ću doći tobeannoy wrote:Zasto?![]()
Zezam tesvoj ti posao, samo mi nemoj prijetiti dzehenemskim vatrama
Ne zamaram se time, ne dijelim ljude na "mi i vi", uopce me ne zanima jel netko vjernik ili nije, za prijatelje biram osobe prema nekim drugim kriterijima
A za zivotnog partnera, kao sto rekoh, ne bi me smetalo da je ateist ako nije militantan s predrasudama. Zapravo, militantnog s predrasudama ne bih ni za prijateljanebitno iz kojeg tabora bio
uzvracam sa moja tiannoy wrote:E moja ti
Nisi me shvatila, nije ni bitno
Odoh moralno prosuđivati bliznje i indoktrinirati djecu

Ne raspravljaj se sa njom.zbodi jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee zbodi jeeespreca wrote:evo vam pomiritr se![]()
![]()
![]()
![]()