Pa zagrijavaanchor85 wrote:Ko jos ima vremena za to?zoomba wrote:Nista hoces bobu

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Pa zagrijavaanchor85 wrote:Ko jos ima vremena za to?zoomba wrote:Nista hoces bobu

Ma jok, ne trebazoomba wrote:Pa zagrijavaanchor85 wrote:Ko jos ima vremena za to?zoomba wrote:Nista hoces bobu![]()
Apsolutnozoomba wrote:Ljpota je u jednostavnom![]()
Romanticnoanchor85 wrote:Apsolutnozoomba wrote:Ljpota je u jednostavnom![]()
Romantika mi je srednje imezoomba wrote:Romanticnoanchor85 wrote:Apsolutnozoomba wrote:Ljpota je u jednostavnom![]()
zoomba wrote:To mi radi,jebo fakultet![]()
Bjezimo sad dok nas nije dika zik zik
Ma dobra je, samo haj ga znaj jel je ko naljutioanchor85 wrote:zoomba wrote:To mi radi,jebo fakultet![]()
Bjezimo sad dok nas nije dika zik zik![]()
![]()
Nije ona babaroga, sta ti je.
Da.Xavier1 wrote:Planirate li da imate porodicu?
Kada planiras Boemice? Da cujem tvoj plan zivota.Boemica wrote:Da.Xavier1 wrote:Planirate li da imate porodicu?
Kad upoznam osobu s' kojom ću željeti zasnovati porodicu.Xavier1 wrote:Kada planiras Boemice? Da cujem tvoj plan zivota.Boemica wrote:Da.Xavier1 wrote:Planirate li da imate porodicu?
Pa ništa, šta, ni prva ni posljednja.Xavier1 wrote:Sta ako takvu nikada ne upoznas?
Znaci neces biti sa NEPRAVIM samo da ne budes sama. Tako i treba.Boemica wrote:Pa ništa, šta, ni prva ni posljednja.Xavier1 wrote:Sta ako takvu nikada ne upoznas?
Ne bih voljela biti ničija utjeha, tako da, ne želim to priredit ni nekom drugom.Xavier1 wrote:Znaci neces biti sa NEPRAVIM samo da ne budes sama. Tako i treba.Boemica wrote:Pa ništa, šta, ni prva ni posljednja.Xavier1 wrote:Sta ako takvu nikada ne upoznas?
Sta jos mora posjedovati osim visine koja je najbitnija? Je li bitno zanimanje?Boemica wrote:
Ne bih voljela biti ničija utjeha, tako da, ne želim to priredit ni nekom drugom.
Xavier1 wrote:Sta jos mora posjedovati osim visine koja je najbitnija? Je li bitno zanimanje?Boemica wrote:
Ne bih voljela biti ničija utjeha, tako da, ne želim to priredit ni nekom drugom.
Pa kad je vas tri ovdje stalno potencirate.Boemica wrote:Xavier1 wrote:Sta jos mora posjedovati osim visine koja je najbitnija? Je li bitno zanimanje?Boemica wrote:
Ne bih voljela biti ničija utjeha, tako da, ne želim to priredit ni nekom drugom.Jesi zapeo za visinu. Bitnija ti nego meni
Ne mora posjedovat ništa, samo da se ja osjećam sigurno kraj njega
Pa što da ne, i ja imam samo srednju završenuXavier1 wrote:
Pa kad je vas tri ovdje stalno potencirate.![]()
Pusti se patetike bona. Cuj samo da se osjecam sigurno kraj njega.![]()
Bi li mogla biti sa deckom koji ima samo srednju zavrsenu?
Pa jesi oduzila sa faksom ali zavrsit ces ga do tridesete.Boemica wrote:Pa što da ne, i ja imam samo srednju završenuXavier1 wrote:
Možda ga nikad ni ne završim, ko zna.Xavier1 wrote:Pa jesi oduzila sa faksom ali zavrsit ces ga do tridesete.Boemica wrote:Pa što da ne, i ja imam samo srednju završenuXavier1 wrote: