Trenutno Fadedmedvjed23 wrote:koja pjesma (u muzičkom ili poetskom smislu) vas najbolje opisuje?
Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Yenna
#24901 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
- medvjed23
#24902 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
moraš, međede, rondati ako hoćeš da te muškarci shvate ozbiljno
-
moonca
- Xavier1
#24904 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Neka smijesna firma znaci.ćiribiribela wrote:Ja ne, ali kod mene skoro i da nema muskaraca, zene na svim vecim pozicijama u firmi
- triconja
#24905 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Sta kae borat, u kazahstanu kae zakonom zabranjeno okupljanje grupe zenacendlerbing wrote:Imam i ja jedno pitanje. Za žene. Dobijate li na poslu od muških kolega ili nadređenih dojam i/ili reakcije koje upućuju na to vas u svojoj glavi drže nesposobnijim od vas, zato što ste žensko?
Ako mogne ikako bez "paljenja", pitam iz radoznalosti.
- Yenna
#24906 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Vecinom zenski kolektiv al odgovor je Ne.cendlerbing wrote:Imam i ja jedno pitanje. Za žene. Dobijate li na poslu od muških kolega ili nadređenih dojam i/ili reakcije koje upućuju na to vas u svojoj glavi drže nesposobnijim od vas, zato što ste žensko?
Zene su jako sujetne i muskarci su bolji šefovi.
Ako zauzmes stav profesionalan muškarac ce te cijeniti samo po trudu i radu.
Žene su kako rekoh sujetne, većina... ako ti je frizura bolja danas imas sanse za mobing.
- tuzlak1212
#24907 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
+100nova_ja wrote:Ako zauzmes stav profesionalan muškarac ce te cijeniti samo po trudu i radu.cendlerbing wrote:Imam i ja jedno pitanje. Za žene. Dobijate li na poslu od muških kolega ili nadređenih dojam i/ili reakcije koje upućuju na to vas u svojoj glavi drže nesposobnijim od vas, zato što ste žensko?
- Xavier1
#24908 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Zene su ljubomorne na ljepse od sebe.nova_ja wrote:Vecinom zenski kolektiv al odgovor je Ne.cendlerbing wrote:Imam i ja jedno pitanje. Za žene. Dobijate li na poslu od muških kolega ili nadređenih dojam i/ili reakcije koje upućuju na to vas u svojoj glavi drže nesposobnijim od vas, zato što ste žensko?
Zene su jako sujetne i muskarci su bolji šefovi.
Ako zauzmes stav profesionalan muškarac ce te cijeniti samo po trudu i radu.
Žene su kako rekoh sujetne, većina... ako ti je frizura bolja danas imas sanse za mobing.
Muskarci su ljubomorni na uspjesnije od sebe.
- pustopoljina
#24909 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Ima raznih. I da i ne.
I zena...
I zena...
- duminjo
#24910 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Samo vas pazimo. Opasnije, teže i prljavije poslove pokusavamo odraditi za vas. Ne znaci da vas odmah gledamo nesposobnima, nego eto.. Hoćemo biti fini. Šta je problem?cendlerbing wrote:Imam i ja jedno pitanje. Za žene. Dobijate li na poslu od muških kolega ili nadređenih dojam i/ili reakcije koje upućuju na to vas u svojoj glavi drže nesposobnijim od vas, zato što ste žensko?
- cendlerbing
#24911 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
duminjo wrote:Samo vas pazimo. Opasnije, teže i prljavije poslove pokusavamo odraditi za vas. Ne znaci da vas odmah gledamo nesposobnima, nego eto.. Hoćemo biti fini. Šta je problem?cendlerbing wrote:Imam i ja jedno pitanje. Za žene. Dobijate li na poslu od muških kolega ili nadređenih dojam i/ili reakcije koje upućuju na to vas u svojoj glavi drže nesposobnijim od vas, zato što ste žensko?
- Yenna
#24912 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Ništa, samo nastavite.duminjo wrote:Samo vas pazimo. Opasnije, teže i prljavije poslove pokusavamo odraditi za vas. Ne znaci da vas odmah gledamo nesposobnima, nego eto.. Hoćemo biti fini. Šta je problem?cendlerbing wrote:Imam i ja jedno pitanje. Za žene. Dobijate li na poslu od muških kolega ili nadređenih dojam i/ili reakcije koje upućuju na to vas u svojoj glavi drže nesposobnijim od vas, zato što ste žensko?
Feminizam nas je i ukopao svakako.
- Xavier1
#24913 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Koje mlijeko mi preporucujete da uzimam? Koje je najkvalitetnije?
- triconja
#24914 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Xavier1 wrote:Koje mlijeko mi preporucujete da uzimam? Koje je najkvalitetnije?

-
almir90
#24915 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Šta mislite koje su stvari koje čine dugoročno uspješan i sretan brak? I da li takvi brakovi danas postoje?
Mogu se i muškarci uključiti.
- triconja
#24916 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Velika tolerancija na sranja koja druga strana pravialmir90 wrote:Šta mislite koje su stvari koje čine dugoročno uspješan i sretan brak? I da li takvi brakovi danas postoje?
- Yenna
#24917 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Preopsirna tema.almir90 wrote:Šta mislite koje su stvari koje čine dugoročno uspješan i sretan brak? I da li takvi brakovi danas postoje?
Evo ukratko.
Čine ga poštovanje, uzajamne sličnosti i ciljevi, stalno zalaganje i obostrani trud i naravno ljubav.
Danas je toga malo.
Feminizam je donio da su se žene pohasile, i previse. Do zore po kafanama osviću majke svaki vikend.
Gologuze slike po fb, gore su od ovih single djevojaka.
Svako svoj život živi i nema više toga da je brak svetinja, za male sitnice ljudi odustaju.
Brak je pokvario i internet. Dostupnost prevare na svaki klik, drustvene mreže itd.i dokazano je koliko su brakova uništili.
Za sve je potrebno dvoje ali toga vise nema, i kad se osvrnes oko sebe samo loša iskustva pa ljudi gube i vjeru u instituciju braka.
Da, razvoda i prevara je bilo i prije, al to je bilo sramota, sad je sve javno i svi su puni ponosa ako varaju npr.
Elem. Slabo je dobrih brakova, svima želim sreću
- King Theoden
#24918 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Brak će bit uspješan ako u isti uđu dva insana.
Dakle, nikakva mudrost, osim izabrati jednog takvog, jelte
Dakle, nikakva mudrost, osim izabrati jednog takvog, jelte
- wewa
#24919 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
U mojoj firmi nema zena na rukovodećim mjestima, a zenama se daju odgovorniji i tezi zadaci. Slobodno se moze reci da zene obavljaju dvaput vise posla od kolega.cendlerbing wrote:Imam i ja jedno pitanje. Za žene. Dobijate li na poslu od muških kolega ili nadređenih dojam i/ili reakcije koje upućuju na to vas u svojoj glavi drže nesposobnijim od vas, zato što ste žensko?
-
sikstinajn
#24920 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Jeste li sposobne izvesti striptiz?
Uopste se zamisliti kako ga izvodite.
Uopste se zamisliti kako ga izvodite.
- Xavier1
#24921 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
U danasnje vrijeme jedino vjernicu veliku da ozenis moze biti uspjesan.almir90 wrote:Šta mislite koje su stvari koje čine dugoročno uspješan i sretan brak? I da li takvi brakovi danas postoje?
-
Zizi505
#24922 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Da li bi ti oženio takvu?Xavier1 wrote:U danasnje vrijeme jedino vjernicu veliku da ozenis moze biti uspjesan.almir90 wrote:Šta mislite koje su stvari koje čine dugoročno uspješan i sretan brak? I da li takvi brakovi danas postoje?
- Xavier1
#24923 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Pa ako se budem zenio najvjerovatnije cu takvu naci.zizi505 wrote:Da li bi ti oženio takvu?Xavier1 wrote:U danasnje vrijeme jedino vjernicu veliku da ozenis moze biti uspjesan.almir90 wrote:Šta mislite koje su stvari koje čine dugoročno uspješan i sretan brak? I da li takvi brakovi danas postoje?
- Belay Queen
#24924 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
a jesi li ti vjernik?
- Yenna
#24925 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Da bi je ozenio i ti moras biti takav, a ni tad nema garancije, znam puno primjera.Xavier1 wrote:U danasnje vrijeme jedino vjernicu veliku da ozenis moze biti uspjesan.almir90 wrote:Šta mislite koje su stvari koje čine dugoročno uspješan i sretan brak? I da li takvi brakovi danas postoje?