male_okice wrote:
Onaj ko čita proživi hiljadu života pre nego što umre. Onaj koji nikad ne čita proživi samo jedan.
― Džordž R. R. Martin
Bolje jedan pravi zivot nego hiljadu fiktivnih.
-Dzordz R.R. Sikstinajn
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
male_okice wrote:
Onaj ko čita proživi hiljadu života pre nego što umre. Onaj koji nikad ne čita proživi samo jedan.
― Džordž R. R. Martin
Jesli vidila sliku poslije sisanja? Kae da me brico zajebocendlerbing wrote:
Nisam jos, jaro ofalio sam malo od gripeMarlboroGold wrote:Jesi li se oporavio? Kad ćemo šaha
Polako... vratit ćeš to vremenom.triconja wrote:Nisam jos, jaro ofalio sam malo od gripeMarlboroGold wrote:Jesi li se oporavio? Kad ćemo šaha
No...haj večerastriconja wrote:Jesli vidila sliku poslije sisanja? Kae da me brico zajebocendlerbing wrote:![]()
![]()
Bizi bona, ja mrsav bio prije a sad jos gorecendlerbing wrote:No...haj večerastriconja wrote:Jesli vidila sliku poslije sisanja? Kae da me brico zajebocendlerbing wrote:![]()
![]()
![]()
Jesil živno?
cendlerbing wrote:No...haj večerastriconja wrote:Jesli vidila sliku poslije sisanja? Kae da me brico zajebocendlerbing wrote:![]()
![]()
![]()
Jesil živno?

Zavisi od dužine kose, tehnike farbanja, kvalitete farbi i ostalih sredstava, iskustva frizera...npr. na kosu srednje dužine pramenovi urađeni s najkvalitetnijim materijalom koštaju između 120 - 150 KM.Xavier1 wrote:Koliko kosta farbanje kose?
moonca wrote:To znam od poznanice -putovala u NY - plavusa - neke nijanse je tesko postici-- tako da cijena nekada nije problem...
.obicno -skracivanje -pranje i feniranje u normalnim salonima - je oko $ 100 i na $20 baksis...et.. u Bosni vjerujem isto samo u KM ..
Boju kose najčešće mijenjamo kada nam nešto u životu ne ide.Xavier1 wrote:Da. Zelio sam sijed da budem.
Jeben li ga onda meni ne ide par godina, sama se kosa salta u sijeduzizi505 wrote:Boju kose najčešće mijenjamo kada nam nešto u životu ne ide.Xavier1 wrote:Da. Zelio sam sijed da budem.
Gdje je tebi zapelo
pijo_zoljo wrote:
Haj ove goleme male ne vidim
Od 20 maraka pa dalje. Zavisi kod koga radiš, koliko je kose i kakvo je farbanje u pitanju.Xavier1 wrote:Koliko kosta farbanje kose?
Izaziva me saha na velke golovecendlerbing wrote:pijo_zoljo wrote:
Jel ono u farbe ide industrijsko nesta?cendlerbing wrote:Od 20 maraka pa dalje. Zavisi kod koga radiš, koliko je kose i kakvo je farbanje u pitanju.Xavier1 wrote:Koliko kosta farbanje kose?
Ovo zadnje što sam ja radila sebi koštalo je 100 maraka, ali je bila obnova balajaža sa posebnim farbanjem izrastka drugom farbom i ...puuuuno kose.
Stari se Bonacendlerbing wrote:pijo_zoljo wrote: