pitt wrote:ma ja...najlakse skevrije na postara napuckati:D Eh.....ocigledno je da osoba Y nece da kaze ozobi X za osobu Z. Player(ka) sjedi na dvije stolice (a mozda cak i vise)....dok se ne izmaknu
![]()
![]()
jes to ti napiso ozbiljan post
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
nemoj tako lutak pittic zna i ozbiljan biti...ponekad...Saian wrote:pitt wrote:ma ja...najlakse skevrije na postara napuckati:D Eh.....ocigledno je da osoba Y nece da kaze ozobi X za osobu Z. Player(ka) sjedi na dvije stolice (a mozda cak i vise)....dok se ne izmaknu
![]()
![]()
jes to ti napiso ozbiljan post![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mani se polovičnih odluka, il presijeci il ne diraj ...danas wrote:pa donijela sam polovicnu odlukuZhaba wrote:i danas jesi li se odlucila??? hoces li reci???![]()
da ne barcem nista...dawn_upon_dawn wrote:let us hear itdanas wrote:pa donijela sam polovicnu odlukuZhaba wrote:i danas jesi li se odlucila??? hoces li reci???![]()
danas wrote:haj vako...
vi -- postovani citaoce-- poznajete ponaosob osobu X i osobu Y... koji su u nekakvoj vezici sa tendencijom uozbiljavanja (sudeci po prici osobe X)... samo, osoba Y izgleda pati od amnezije, jer je zaboravila spomenuti osobi X da je u duzoj i "ozbiljinoj" vezi sa osobom Z...
i tu nastupa vasa moralna dilemicareci ili ne reci... osobi X...
ijao danas za mjesec-dva cccdanas wrote:da ne barcem nista...dawn_upon_dawn wrote:let us hear itdanas wrote: pa donijela sam polovicnu odluku![]()
a ako se nista ne rijesi za jedno mjesec-dva... onda cu ponovo kontati dal' da kazem ili ne...![]()
![]()
i just don't like to play god...Zhaba wrote:ijao danas za mjesec-dva cccdanas wrote:da ne barcem nista...dawn_upon_dawn wrote: let us hear it
a ako se nista ne rijesi za jedno mjesec-dva... onda cu ponovo kontati dal' da kazem ili ne...![]()
![]()
![]()
![]()
nisam znala da di kukavica
![]()
mani mi se suplji...sta mislis da tebe tako neko zajebava a niko ti nece recidanas wrote:i just don't like to play god...Zhaba wrote:ijao danas za mjesec-dva cccdanas wrote: da ne barcem nista...
![]()
![]()
![]()
nisam znala da di kukavica
![]()
![]()
sta te boli briga...ti reci a ako je xyz glup/a pa ti kasnije to na nos nabija fino lijepo ti xyz-u nogu...danas wrote:jo nje... pa ja bih naravno voljela da mi neko kaze, cim prije to bolje... ali nisu svi isti... zadnji put kad sam bila u ovakvoj situaciji (reci ili ne reci![]()
), jebote pa to je bilo prije 20 godina
![]()
u srednjoj kad sam bila
i tu mu se obilo o glavu -- sto sam rekla... ja bila kriva na kraju
![]()
![]()
bebano ne ujedajSaian wrote:pitt wrote:ma ja...najlakse skevrije na postara napuckati:D Eh.....ocigledno je da osoba Y nece da kaze ozobi X za osobu Z. Player(ka) sjedi na dvije stolice (a mozda cak i vise)....dok se ne izmaknu
![]()
![]()
jes to ti napiso ozbiljan post![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vidi ovo...de ne bacaj nam zalogaj po zalogajdanas wrote:eh samo da prijavimda se moralna dilemica razrijesial sama od sebe
a dajnica ni luk jela ni luk mirisala... sucur allahu![]()
![]()