Moja prva simpatija....
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
ivy2383
Heh...prva ljubav, zvao se Mihael, ja bila treci osnovne, on 4 god. stariji...živio ulaz do mene...čovječe išla sam svake nedjelje na večernju misu zbog njega...on bi se naslonio na jedna ulazna vrata, ja na druga, bila su staklena pa ga pogledavaj, još kad bi samnom bilo društvo praviš se faca, brbljaš, smiješ se, a one babe viču shshshshhh i kako smo neodgojeni, bla, bla...čak sam i iz crkvenog zbora izbačena zbog njega
...eh...kako ide ona od Zabranjenog "...prošla su ona stara vremena i ja sam danas drukčija žena...", a on otac vanbračnog djeteta, sreća pa se još vrlo mlada odljubi

-
Stitch__
auh,2. osnovne zvala se maja, isli smo u isti razred , i svaki dan sam sanjario o njoj
i sve je bilo super dok jednog dana na fizickom najjaci klinac u razredu nije reko "uu sto ona maja ima dobre noge"
i tako mi je unistio snove 
poslije sam morao prihvatiti bolnu istinu da nisam sa njom
i onda sam sa ostalom rajom njih dvoje kao "zezao" tipa.....aaaa maja trudna sa njim, rodice mu desetorke....
maja: pa gdje ce mi stat toliko djece?
ja: pa u pi*ku, dje drugo....
od rane mladosti sam pokazivao sklonost prema romanticnom upucavanju, sto se i vidi iz prilozenog
i tako
poslije sam morao prihvatiti bolnu istinu da nisam sa njom
od rane mladosti sam pokazivao sklonost prema romanticnom upucavanju, sto se i vidi iz prilozenog
i tako
-
Tandzika
Jo JO Jo vam raja.....
Eh prve ljubavi......mama kaze da sam ja jos na moru, u trecoj godini, ...sada ne znam jesu li bili Kupari ili Becici trcala za nekim Milanom kroz hotel, tj. ganjala ga dok je jadno dijete plakalo i bjezalo od mene.
(kasnije se ustanovilo da je to samo pocetak i predispozicija mojeg seksualnog manijakluka heheh
)....onda je dosao jedan sestogodisnji plavooki Edin koji je bio ruzan i pjegav, ali je stalno isao za mnom i vukao me za kosu..naravno..ali onda je dosla prva simpatija u drugom razredu OS Nikola Tesla koja se, slucajno, i zvala Nikola (ne znajuci da ce mi istoimeni idiot mnogo godina kasnije slomiti srce...tri puta...), sa plavim ocima, crnom kosicom i suskavim govorom...ah da je bio samo moja simpatija....Cesto pogledam sliku tog odjeljenja drugog razreda i zagledam se u njega.......
Cula sam da je u Maleziji.....A ja se spremam na odmor tamo....vec tri godine
Eh prve ljubavi......mama kaze da sam ja jos na moru, u trecoj godini, ...sada ne znam jesu li bili Kupari ili Becici trcala za nekim Milanom kroz hotel, tj. ganjala ga dok je jadno dijete plakalo i bjezalo od mene.
- Lace
de ba...vrijeme je da izaberes neko novo imeTandzika wrote:Jo JO Jo vam raja.....
Eh prve ljubavi......mama kaze da sam ja jos na moru, u trecoj godini, ...sada ne znam jesu li bili Kupari ili Becici trcala za nekim Milanom kroz hotel, tj. ganjala ga dok je jadno dijete plakalo i bjezalo od mene.(kasnije se ustanovilo da je to samo pocetak i predispozicija mojeg seksualnog manijakluka heheh
)....onda je dosao jedan sestogodisnji plavooki Edin koji je bio ruzan i pjegav, ali je stalno isao za mnom i vukao me za kosu..naravno..ali onda je dosla prva simpatija u drugom razredu OS Nikola Tesla koja se, slucajno, i zvala Nikola (ne znajuci da ce mi istoimeni idiot mnogo godina kasnije slomiti srce...tri puta...), sa plavim ocima, crnom kosicom i suskavim govorom...ah da je bio samo moja simpatija....Cesto pogledam sliku tog odjeljenja drugog razreda i zagledam se u njega.......
gdje si ti dzaranice?
-
_STOKA_OD_OKA
ma nemoras da se sekiras, jer sta znaci simpatija, to ti je kad vidis djevocicu/ka koji ti se svidi jer je lijep/a ili radi neceg sto ti je uradila/o, pa ti se svijdela/o, i ako je ista bilo to je kosto neko rece gledanja ispod oka, i vodanja za rukicetigris wrote:ma sve su tako negdje sa 4,5,6 god imale simpatije jedina ja sa 13-14 prvu zato i nisam ni dokle dogurala![]()
-
Sarenooka81
#184 Re: Moja prva simpatija....
anais_nin wrote:nesto me uhvatio zimski "blues"....pa tako dumam o smijesnim stvarima...sjecate li se vi svoje prve simpatije? Mislim oni periodi djecji vrtic, igre na dvoristu, osnovna...kad sex nije komplikovao musko-zenske odnose, kad se samo gledalo ispod oka, kad ste bili djecije zeneseni nekom osobomsjecate li se imena, anegdota, tog osjecaja? da li znate sta je sada s tobom osobom i da li se ikad pitate?
Ahh, kako da se ne sjeam. Najsladje memorije.
P.S. cak cuvam i njegova pisamceta, jao pravopisnih greskica. Hi hi hi
- legionarka
kako ne ....zvao se Dino...Isli smo skupa u vrtic....meni falila slicica broj 11 iz Barbi albuma...Dino je mazno za mene od Vanese
- van Basten
I moja prva simpatija datira iz obdaništa... znam da smo se mi muški "tukli" ko će sa njom za ruku u prostoriju za ručak (išlo se dvoje po dvoje), i bila je velika čast dobiti tu bitku... ona je uvijek to posmatrala sa strane sa osmjehom i čekala pobjednika ( naučila lekciju od malih nogu
).
Moram priznati da sam često dobivao tu čast... biće da sam imao "štelu" kod nje
Moram priznati da sam često dobivao tu čast... biće da sam imao "štelu" kod nje
- legionarka
eee.sta li se je sada s Dinom...hmhmmm...:roll:probala guglat nidje nista...bem vas ja kad me ovako bacite u razmisljanje

-
A.i.d.A..
moja prva simpatija je bio Safet! 3. osnovne. 1991.
Vec tad sam bila komplikovana jer nisam nikad priznala da je on moja simpatija. on uvijek u istoj trenerci a mene mama svaki dan stirkala kad podjem u skolu.
ja sam bila njegova "treba" a to je meni bilo kriiiiivooooo
uhhh
jednom me je poljubio pred cas. odvalila sam plakat u istom trenu. dosla uciteljica i pita me sta mi je. ova jedna odgovara punim glasom "Safet je poljubio!"
bilo me pravo stiiid
isli na ekskurziju u Makarsku i on meni skupljao skoljke a ja ih sve bacala.
pun mi je spomenar bio izsvrljan "Safet + Aida"
Vec tad sam bila komplikovana jer nisam nikad priznala da je on moja simpatija. on uvijek u istoj trenerci a mene mama svaki dan stirkala kad podjem u skolu.
ja sam bila njegova "treba" a to je meni bilo kriiiiivooooo
jednom me je poljubio pred cas. odvalila sam plakat u istom trenu. dosla uciteljica i pita me sta mi je. ova jedna odgovara punim glasom "Safet je poljubio!"
isli na ekskurziju u Makarsku i on meni skupljao skoljke a ja ih sve bacala.
pun mi je spomenar bio izsvrljan "Safet + Aida"
- Neelix
ovo mi je iz osnovne iskustvo, slavica je bila prijeStitch__ wrote:auh,2. osnovne zvala se maja, isli smo u isti razred , i svaki dan sam sanjario o njoji sve je bilo super dok jednog dana na fizickom najjaci klinac u razredu nije reko "uu sto ona maja ima dobre noge"
i tako mi je unistio snove
poslije sam morao prihvatiti bolnu istinu da nisam sa njomi onda sam sa ostalom rajom njih dvoje kao "zezao" tipa.....aaaa maja trudna sa njim, rodice mu desetorke....
i tako
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
Uh 5.razred
Zivi nekolko kuca iznad mene, dosao u 5. u moju osnovnu
koja je to bila ljubav
samo gledao kako ce na zulj da mi stane
Danas kad se sretnemo ja bljujem vatru kolko mi ide na zivce
Zivi nekolko kuca iznad mene, dosao u 5. u moju osnovnu
koja je to bila ljubav
Danas kad se sretnemo ja bljujem vatru kolko mi ide na zivce
- lady midnight
moja prva simpatija - jako tuzhna story...
hodali smo cijelih sedam dana
od kuce do shkole, od shkole do kuce
nismo ni rijech progovarali, ja tada josh bila povucheno dijete
mijenjali smo slichice i kaubojske romane
sve je zavrshilo tragichno na fudbalskom igralishtu kad sam ga u napadu oshinula laktom po zubima (on bio u odbrani protivnichke ekipe
) on se razcmizdrio, otishao po mamu i ona mi zaprijetila da cu je zapamtiti ako ga samo josh jednom dirnem
:D
poslije toga smo josh manje prichali
al zato je zavrshio sa nekakvom rospijom, i proshlog ljeta dolazi meni njegova mama i zhali se "eh, kamo srece da je tebe ozhenio..."

al ovako su mu barem josh zubi na broju
:D:D
hodali smo cijelih sedam dana
sve je zavrshilo tragichno na fudbalskom igralishtu kad sam ga u napadu oshinula laktom po zubima (on bio u odbrani protivnichke ekipe
poslije toga smo josh manje prichali
al zato je zavrshio sa nekakvom rospijom, i proshlog ljeta dolazi meni njegova mama i zhali se "eh, kamo srece da je tebe ozhenio..."
al ovako su mu barem josh zubi na broju