Moja bivsa

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

djevojka26

#26 Re: Moja bivsa

Post by djevojka26 »

Ti si nju lijepo kulturno otkacio, ni manje ni vise nije potrebno.
Joj ove cure sto padaju na ozenjenje- znaci dno dna.
Eto vise srece s nekom trecom :)
dust in the wind

#27 Re: Moja bivsa

Post by dust in the wind »

nashatljiva tema, neshvatljivo to sto je pokretac napisao...heh. cuj na kraju konstatacije... e svasta... ljudima svakako najvise fali lopata u rukama pa nece lupetati svasta :-D
I am Happy
Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise

#28 Re: Moja bivsa

Post by I am Happy »

Not My Idea wrote:
pometi-sa wrote: samo me zanima da li je to danas takvo vrijeme da covijek mora na startu da je tuce da bi te postovala..hvala :-)
Aha. Odma. Nek prvi poljubac pamti po šamaru.
:lol: :lol: :lol:
didžej

#29 Re: Moja bivsa

Post by didžej »

ma šta te briga, ti bar znaš ko ti je ženu trošio. zamisli samo koliko ih ima koji šetaju sa ženicom po gradu, drže se za rukice a pored njih u miru i sa smiješkom prolaze suprugine zagondžije za koje oni nemaju pojma. :D
Last edited by didžej on 28/01/2013 13:15, edited 1 time in total.
ho oponopono

#30 Re: Moja bivsa

Post by ho oponopono »

...kao što naslov veli tvoja bivša uredu svako svojim tokom sve pet još jedna u nizu Mišel...ali poštovanje se ne dobija šamarima pobogu, dobro u seksu to ispoštuj ako vam prija i tu se priča završava... :D
fatality

#31 Re: Moja bivsa

Post by fatality »

haj sve na stranu, ali obzirom na okolnost da se doticna upusta u romanse sa kolegama, siguran sam da mnoge udate forumasice kopka pitanje koji poslodavac je u pitanju (ili ti ga, koja filijala) :D
Eluveitie

#32 Re: Moja bivsa

Post by Eluveitie »

fatality wrote:haj sve na stranu, ali obzirom na okolnost da se doticna upusta u romanse sa kolegama, siguran sam da mnoge udate forumasice kopka pitanje koji poslodavac je u pitanju (ili ti ga, koja filijala) :D
Dok one pišu i savjetuju po forumu, tamo... :lol:
GaRGa

#33 Re: Moja bivsa

Post by GaRGa »

ubuduce cim cujes da "voli ozenjene" bjezi glavom bez obzira :D
hali gali halid

#34 Re: Moja bivsa

Post by hali gali halid »

Troll_Happens

#35 Re: Moja bivsa

Post by Troll_Happens »

ako nista dao nam je vrijedan tip da se cura zove Jasna velikim slovima J A S N A

tako da nije problem kad zmiju opazis vidis da je otrovna klonis je se ili je zatuchesh. Tako i sa ovom normalan je zaobidje ljakse ili razbijac joj bubrege i zeludac izbije. :lol:
pometi-sa

#36 Re: Moja bivsa

Post by pometi-sa »

djevojka26 wrote:Ti si nju lijepo kulturno otkacio, ni manje ni vise nije potrebno.
hvala na podrsci..ja sam postupio onako kako i treba po mom misljenju..
da sam htio i mislio da treba drugacije to bi i uradio.
pometi-sa

#37 Re: Moja bivsa

Post by pometi-sa »

GaRGa wrote:ubuduce cim cujes da "voli ozenjene" bjezi glavom bez obzira :D
slazem se..pogrijesio sam i greseke se obicno placaju,hvala bogu pa sam to na vrijeme vidio..
zelio bih samo da kazem onima koji dodju i osudjuju kao ne treba udarati i takve price..
da sam mislio da treba ne bih ovde dosao nego bi joj to i uradio.zelio sam samo da podijelim s vama ono sto mi se desilo ne sto nemam kome drugom nego jednostavno sto sam htio da cujem misljenja vecine ljudi da li je moguce da zene vise ne znaju da postuju nista..prema tome oni koji izvrcu moje rijeci slobodno ne treba da se javljaju nikako :)
hvala.. :thumbup:
loose end

#38 Re: Moja bivsa

Post by loose end »

niko ne izvrce tvoje rijeci, sam postavljas besmislena pitanja, jer ne znam kome normalnom uopce pada na pamet pitanje koje si ti postavio u uvodnom postu. a sudeci po tvom komentaru na nekom od kixovih clanaka koji je citirao jedan drugi forumas, nisi se samo zaustavio na pitanju da li zene treba marisati, nego si jos i otvoreno pozvao na sutanje zena.

dalje, tvoj je problem sto na osnovu loseg iskustva koje si imao sa jednom zenskom osobom izvodis kojekakve nebulozne zakljucke o zenama generalno, tvrdis da nemaju postovanja i sl. to bi bilo isto kao da ja sada na osnovu tvojih postova (dakle postova jednog muskarca) zakljucim da su svi muskarci bolesni zlostavljaci u nastajanju kvocijenta inteligencije retardirane amebe. a to naravno ne bi bilo tacno.

toliko od mene, Bog ti pamet dao.
pometi-sa

#39 Re: Moja bivsa

Post by pometi-sa »

loose end wrote:niko ne izvrce tvoje rijeci, sam postavljas besmislena pitanja, jer ne znam kome normalnom uopce pada na pamet pitanje koje si ti postavio u uvodnom postu. a sudeci po tvom komentaru na nekom od kixovih clanaka koji je citirao jedan drugi forumas, nisi se samo zaustavio na pitanju da li zene treba marisati, nego si jos i otvoreno pozvao na sutanje zena.

dalje, tvoj je problem sto na osnovu loseg iskustva koje si imao sa jednom zenskom osobom izvodis kojekakve nebulozne zakljucke o zenama generalno, tvrdis da nemaju postovanja i sl. to bi bilo isto kao da ja sada na osnovu tvojih postova (dakle postova jednog muskarca) zakljucim da su svi muskarci bolesni zlostavljaci u nastajanju kvocijenta inteligencije retardirane amebe. a to naravno ne bi bilo tacno.

toliko od mene, Bog ti pamet dao.
opet izvrces moje rijeci..ja sam rekao u zadnjoj recenici moga posta c..eto sta uraditi k...vama..a ne zenama
jer isto tako mislim da sve zene nisu iste..prema tome procitaj malo bolje pa se javi..nema potrebe da se raspravljamo jer radi toga nisam ovde..:)pozdrav
loose end

#40 Re: Moja bivsa

Post by loose end »

pometi-sa wrote:sta treba covijek da uradi zenama da skontaju da ga ne mogu zezati..
pometi-sa wrote:da li je moguce da zene vise ne znaju da postuju nista..
kamen spoticanja

#41 Re: Moja bivsa

Post by kamen spoticanja »

kaze stara narodna poslovica:
marishi zenu svaki dan,ako ti ne znas zasto,zna ona" :D :run:
djevojka26

#42 Re: Moja bivsa

Post by djevojka26 »

pometi-sa wrote:
djevojka26 wrote:Ti si nju lijepo kulturno otkacio, ni manje ni vise nije potrebno.
hvala na podrsci..ja sam postupio onako kako i treba po mom misljenju..
da sam htio i mislio da treba drugacije to bi i uradio.
nema na cemu :)
Irelevantan

#43 Re: Moja bivsa

Post by Irelevantan »

Mislim da si uradio pravu stvar i na pravi način. Sama činjenica da te je forsirala na brak u tako kratkom roku nije samo po sebi normalno.

Više je nego jasno da je ta tvoja bivša jedna obična hajde da je nazovemo "djevojka za zabavu", koja je sebi dopustila toliko luksuza da se sa radnim kolegama (u pitanju je mnozina) koji su ni manje ni više nego oženjeni uredno sex-a. To samo govori o njoj njenom karakteru, odgoju a bogami i o njenom ograničenom IQ.

Samo se zapitaj šta ti je sve prešutjela kada ti je toliko toga rekla.

Jednostavno neke djevojke ostanu samo "djevojke za zabavu" i nista više.

I znaj jedno, i da si je ozenio ona bi nastavila istim kursem, radila bi ono što je i naučila tj. ševila se okolo iza tvojih leđa, mislim ne bi to ona željela nego kako meni reče jedna "uhvatio me u trenutku slabosti" :lol: .

Navike su čudo prijatelju :D .
Post Reply