Joj ove cure sto padaju na ozenjenje- znaci dno dna.
Eto vise srece s nekom trecom
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Not My Idea wrote:Aha. Odma. Nek prvi poljubac pamti po šamaru.pometi-sa wrote: samo me zanima da li je to danas takvo vrijeme da covijek mora na startu da je tuce da bi te postovala..hvala
Dok one pišu i savjetuju po forumu, tamo...fatality wrote:haj sve na stranu, ali obzirom na okolnost da se doticna upusta u romanse sa kolegama, siguran sam da mnoge udate forumasice kopka pitanje koji poslodavac je u pitanju (ili ti ga, koja filijala)
hvala na podrsci..ja sam postupio onako kako i treba po mom misljenju..djevojka26 wrote:Ti si nju lijepo kulturno otkacio, ni manje ni vise nije potrebno.
slazem se..pogrijesio sam i greseke se obicno placaju,hvala bogu pa sam to na vrijeme vidio..GaRGa wrote:ubuduce cim cujes da "voli ozenjene" bjezi glavom bez obzira
opet izvrces moje rijeci..ja sam rekao u zadnjoj recenici moga posta c..eto sta uraditi k...vama..a ne zenamaloose end wrote:niko ne izvrce tvoje rijeci, sam postavljas besmislena pitanja, jer ne znam kome normalnom uopce pada na pamet pitanje koje si ti postavio u uvodnom postu. a sudeci po tvom komentaru na nekom od kixovih clanaka koji je citirao jedan drugi forumas, nisi se samo zaustavio na pitanju da li zene treba marisati, nego si jos i otvoreno pozvao na sutanje zena.
dalje, tvoj je problem sto na osnovu loseg iskustva koje si imao sa jednom zenskom osobom izvodis kojekakve nebulozne zakljucke o zenama generalno, tvrdis da nemaju postovanja i sl. to bi bilo isto kao da ja sada na osnovu tvojih postova (dakle postova jednog muskarca) zakljucim da su svi muskarci bolesni zlostavljaci u nastajanju kvocijenta inteligencije retardirane amebe. a to naravno ne bi bilo tacno.
toliko od mene, Bog ti pamet dao.
pometi-sa wrote:sta treba covijek da uradi zenama da skontaju da ga ne mogu zezati..
pometi-sa wrote:da li je moguce da zene vise ne znaju da postuju nista..
nema na cemupometi-sa wrote:hvala na podrsci..ja sam postupio onako kako i treba po mom misljenju..djevojka26 wrote:Ti si nju lijepo kulturno otkacio, ni manje ni vise nije potrebno.
da sam htio i mislio da treba drugacije to bi i uradio.