P.S Samo da kazem da potupuno podrzavam kampanju ovih djevojaka da zimi nose sto i ljeti , ali eto cisto da vidim kako vi djevojke gledate na to
Mazija
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- fatality
#1 Mazija
Eh evo ga doslo i meni najdraze godisnje doba , zima .Vrijeme kada se iz ormara vade zastekane rukavice, kapice, dzemperi, jakne i ostala prateca oprema koja se moze nabaviti na pijaci.Ali sam uocio jednu cudnu pojavu,naime o cemu se radi ; Mnoge djevojke se ponasaju kao da nije zima ili mozda jednostavno nemaju novaca da sebi priuste zimsku odjecu-pa i zimi nose ono sto i ljeti(znaci sto uze i krace to bolje).Eh mene interesuje je li vam se stvarno isplati smrzavati se na ovim temepraturama ,samo eto da bi koji muskarac bacio pogled ,ili ako vam se bas posreci,nesto i dobacio
P.S Samo da kazem da potupuno podrzavam kampanju ovih djevojaka da zimi nose sto i ljeti , ali eto cisto da vidim kako vi djevojke gledate na to
- Dioda
#2 Re: Mazija
Ja ispod pantola nosim duge (muske) vunene gace
Malo bocka,al izgledam seksi dok se onako vrpoljim i skakucem 
- Loulou
#3 Re: Mazija
Taj fenomen nikada nisam razumjela, niti ću...fatality wrote:Eh evo ga doslo i meni najdraze godisnje doba , zima .Vrijeme kada se iz ormara vade zastekane rukavice, kapice, dzemperi, jakne i ostala prateca oprema koja se moze nabaviti na pijaci.Ali sam uocio jednu cudnu pojavu,naime o cemu se radi ; Mnoge djevojke se ponasaju kao da nije zima ili mozda jednostavno nemaju novaca da sebi priuste zimsku odjecu-pa i zimi nose ono sto i ljeti(znaci sto uze i krace to bolje).Eh mene interesuje je li vam se stvarno isplati smrzavati se na ovim temepraturama ,samo eto da bi koji muskarac bacio pogled ,ili ako vam se bas posreci,nesto i dobacio![]()
- fatality
#4 Re: Mazija
e ovako se nesto cijeni i postuje u muskom svijetu, aferimDioda wrote:Ja ispod pantola nosim duge (muske) vunene gaceMalo bocka,al izgledam seksi dok se onako vrpoljim i skakucem
- anjusha
- Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim
#5 Re: Mazija
Meni ovih zimskih dana treba jedno 15ak minuta dok se obucem. U ovo ne spada izabiranje odjece, nego sam proces navlacenja na sebe. Od jednih strampli, drugih, čarape ,potkosulje, majica kratkih rukava pa džemper -rolka (ili još košulja, sako ili sl- zavisno od prilike), pantalone ili neka debela suknja ali ispod nje dodatne štrample ili nešto da osigura jajnike ... Juh, kad bi me neko poceo da skida, izgubio bi volju za bilo cim... Pa onda obavezni kaput/debela jakna, šal, kapa, rukavice... I onda kad vidim neku kojoj je jaknica do pola leđa, bubrezi sjevaju a nogice se koče u suknjici od pedlja- prvo sto pomislim bude- misli li ova djecu rađati? I čisto se stresem jer mi bude hladno ispred nje. I samo još čvršće umotam svoj vuneni mekani šal oko sebe....
- ljubav_aha
#6 Re: Mazija
Dioda wrote:Ja ispod pantola nosim duge (muske) vunene gaceMalo bocka,al izgledam seksi dok se onako vrpoljim i skakucem
dioda,znaci nosis one muske gace na rukave
a sad ozbiljno;
golisavost je dio imidza koji ne smeta autoru teme,to najbolje znaju upravo njegovateljice takvog imidza,zar ne
- fatality
#7 Re: Mazija
ljubav_aha wrote:
dioda,znaci nosis one muske gace na rukave![]()
a sad ozbiljno;
golisavost je dio imidza koji ne smeta autoru teme,to najbolje znaju upravo njegovateljice takvog imidza,zar ne
Ne, ne , nemoj sad mijesati jabuke i kruske
i eto samo me interesuje jel se isplati zbog par muskih pogleda staviti na kocku to hoces li kasnije moci imati djecu (radikalan primjer, al eto neko vec navede ranije )
-
rika
#8 Re: Mazija
Nista ljepse nego na ovome zindanu vidjeti ukusno obuceno zhensko,neke lijepe cizme,suknja i neki elegnatni kaput...
zato i ne volim nesto previse ljetnu garderobu na djevojkama,na zimi se poznaju junaci
zato i ne volim nesto previse ljetnu garderobu na djevojkama,na zimi se poznaju junaci
- zeleno volim te
#9 Re: Mazija
Nek se bune oni sto su vec navukli reumu...pustite djevojke da hodaju kako hoce..!
Mladost,ludost...krv vri.
...vidjece kad ostare.
...kazu stari ljudi,ali nije tako,ako njima nije hladno,a znam to jer sam i sama nosila suknjicu iznad koljena i cizmice i nisam se oblacila zbog muskih pogleda,vec,vjerovali ili ne zato sto sam se ja tako lijepo osjecala!
Ostaricemo svi,a onda cemo navlaciti dvoje duge gace!
Potkosulja...sta je to? Ni dan danas nemam nijednu, uzivam u svilenom rublju i nosim ga za svoj cejf (ne vidi ga niko osim muza,znaci nije zbog paznje
muskih) a pamucne nek nose reumasi!
Naprijed ,djevojke,samo tako!

Mladost,ludost...krv vri.
Ostaricemo svi,a onda cemo navlaciti dvoje duge gace!
Potkosulja...sta je to? Ni dan danas nemam nijednu, uzivam u svilenom rublju i nosim ga za svoj cejf (ne vidi ga niko osim muza,znaci nije zbog paznje
Naprijed ,djevojke,samo tako!
- ljubav_aha
#11 Re: Mazija
nisam uopce napisala da nisi u pravu sto volisfatality wrote:ljubav_aha wrote:
dioda,znaci nosis one muske gace na rukave![]()
a sad ozbiljno;
Ne, ne , nemoj sad mijesati jabuke i kruske, ja sam rekao da mi ne smeta , jer sam musko
(uh ovo mozes koristiti kao izgovor za sve ) , ali nisam nijednom rekao da je to pametno , cak stavise mislim da samim tim ,sto sam otvorio ovu temu govori dosta o tome kako duboko u sebi ipak zalim te jadne djevojke koje se "moraju!!!!!!!" mrznuti dok mi imamo tu privilegiju da mozemo nabaciti zimsku full opremu
i eto samo me interesuje jel se isplati zbog par muskih pogleda staviti na kocku to hoces li kasnije moci imati djecu (radikalan primjer, al eto neko vec navede ranije )
oboje se slazemo,nije pametan potez
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#12 Re: Mazija
Ja sam neko jutro prije 8 vidjela djevojcicu kako ide sa ruksakom na ledjima i majici koja je bukvalno do pola ledja, bez jakne i icega, ali vazno je da je ona pokazala pirsing na pupku a vani minus da te srce strefi.
Svasta ima na ovom dunjaluku definitivno
Inace vala ne razgolicavala se ja zimi pa ni zbog Brad Pitta
Svasta ima na ovom dunjaluku definitivno
Inace vala ne razgolicavala se ja zimi pa ni zbog Brad Pitta
-
zelenashica
#13 Re: Mazija
bjež ba kakva moda zimi..........vunene štrample,duge gaće..........kaput do poda rolka do brade
ma jok ja......meni preči moji bubrezi 
- Ekspanzi
#14 Re: Mazija
samo naprijed, nema zime

- otherside
#15 Re: Mazija
pingvinima se vrat ukocio...od zime 
- ljubav_aha
#16 Re: Mazija
otherside wrote:pingvinima se vrat ukocio...od zime
- Cholina_Lokica
#17 Re: Mazija