Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
JThomas wrote:ja mislio ovo tema može li velika (visoka) cura s malim (niskim) likom
jutros sam manje perverzan nego inače, očigledno...
naivno vjerujuci da je rijec o tom odnosu velicina, kliknuh i gle cuda
+1
ista sam
i aj jos odmah spremila i pricu kako znam dvoje sto su se razveli zbog toga (dobro nije bio to glavni problem ali je bio jedan od problema) kad ono..
tiv wrote:Zakljucati temu: da je "on" mjera "njoj" bio bi ko drzalo za sikiru.
ama nije uopšte problem u slaganju ili ne slaganju veličina
upitno je što žene tako "nastrojene"da uvijek samo kažu :mah njemu je mali......a nijedna ne kaže:ma do moje je ona je prevelika.....e o tome ja pričam..... što smo mi žene takve
pa zato sto se ne da izmjeriti, jel? Kako ces sad izmjeriti recimo 1000 razlicitih da bi dosao do prosjeka? Jebiga, fleksibilan taj vas organ. Kod nas muskinja ili je cevap ili "normalan" ili sikirce. Mislim,kome je to problem od muskaraca samo empirijom moze doci do znanstvenih rezultata. Eto ja nemam taj kompleks, urodjeno mi samopouzdanje po tom pitanju, al ima sestro svasta u Vas. Zato i rekoh - ko sikira.Tebi zelenasice svaka cast na somunu, al sto druge cute?
zelenashica wrote:E daš jutros kao i obično uz kafu preletim peko taze viceva na sax-u.....i vic o Fati jadnica se žali kako joj Mujo ima mali "ćevap".... Ja mislim da smo mi žene nerealne,pa vazda mi okrivljujemo njih radi njihove veličine,a to što i žene vala imaju pozamašne veličine "somuna".... e jesmo mi žene vala nerealne....
wtf, ja mislio da su "somuni" proporcijalni sa gradjom zene, znaci ako je krupna zena onda je krupan i "somun"
dok kod muskinja vec nije tako, ja velik a cevap mali
Nemas pojma. Punije zemsko,uza mindja.Al ja ipak vise volim vitkije zene. Valjda sto je problem kod mene ne postojeci. Bolje se roditi bez srece neg bez qrca.
vako' kaze nauka medicinska; 4% tjelesne tezine zene otpada na vaginu, znaci ako zensko ima 50 kila , 2 kile otpada na jelte'"somun"
ne znam za muske taj odnos tezine i mase , ja vjerujem u fiziku, to jest akcija reakcija , inercija , sile trenja , razmjena toplote , fluidi i tako to
simpozijum delirijum wrote:vako' kaze nauka medicinska; 4% tjelesne tezine zene otpada na vaginu, znaci ako zensko ima 50 kila , 2 kile otpada na jelte'"somun"
ne znam za muske taj odnos tezine i mase , ja vjerujem u fiziku, to jest akcija reakcija , inercija , sile trenja , razmjena toplote , fluidi i tako to
Mene su često tješile da ono moje jada i nije toliko loše, pa se ja ohrabrio, ufuro se da sam "talentovan... slikam ja tako onaj svoj ponos, pošaljem sliku uz popratno pismo sa precizno navedenim dimenzijama za neko tamo takmičenje i uskoro dobijem odgovor:
"DUŽINA VAŠEG PIMPEKA NIJE DOVOLJNA ZA KANDIDATURU U GUINNESOVOJ KNJIZI REKORDA.
POKUŠAJTE U KATEGORIJI MALE NEOBIČNE IZRASLINE."
tiv wrote:pa zato sto se ne da izmjeriti, jel? Kako ces sad izmjeriti recimo 1000 razlicitih da bi dosao do prosjeka? Jebiga, fleksibilan taj vas organ. Kod nas muskinja ili je cevap ili "normalan" ili sikirce. Mislim,kome je to problem od muskaraca samo empirijom moze doci do znanstvenih rezultata. Eto ja nemam taj kompleks, urodjeno mi samopouzdanje po tom pitanju, al ima sestro svasta u Vas. Zato i rekoh - ko sikira.Tebi zelenasice svaka cast na somunu, al sto druge cute?
zelenashica wrote:E daš jutros kao i obično uz kafu preletim peko taze viceva na sax-u.....i vic o Fati jadnica se žali kako joj Mujo ima mali "ćevap".... Ja mislim da smo mi žene nerealne,pa vazda mi okrivljujemo njih radi njihove veličine,a to što i žene vala imaju pozamašne veličine "somuna".... e jesmo mi žene vala nerealne....
Dragi boze, fakat moras biti neka vrsta "ZELENAŠA" da ti ovakve gadosti padnu na pamet.
Sve sala i zeza, ali ovo je samo za -- Fuuuuj!
tiv wrote:pa zato sto se ne da izmjeriti, jel? Kako ces sad izmjeriti recimo 1000 razlicitih da bi dosao do prosjeka? Jebiga, fleksibilan taj vas organ. Kod nas muskinja ili je cevap ili "normalan" ili sikirce. Mislim,kome je to problem od muskaraca samo empirijom moze doci do znanstvenih rezultata. Eto ja nemam taj kompleks, urodjeno mi samopouzdanje po tom pitanju, al ima sestro svasta u Vas. Zato i rekoh - ko sikira.Tebi zelenasice svaka cast na somunu, al sto druge cute?
ja ne rekoh da je samun al nije vala ni krofna
ja najvise volim naparen somun, onako saftali i kad jos stavim kranjsku kobasicu reš pečenu pa kad ono počne pucketat' ufffff
JThomas wrote:ja mislio ovo tema može li velika (visoka) cura s malim (niskim) likom
I ja
Inače, takodjer sam čula da se na osnovu veličine pete mogu donijeti odredjeni zaključci o ženskoj anatomiji. Ili na osnovu nosa - o muškoj. Sad, koliko je to tačno...
I ja
Inače, takodjer sam čula da se na osnovu veličine pete mogu donijeti odredjeni zaključci o ženskoj anatomiji. Ili na osnovu nosa - o muškoj. Sad, koliko je to tačno...