mali i velika :)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Irm@

#26 Re: mali i velika :)

Post by Irm@ »

ladyblue18 wrote:
hadzinica wrote:
JThomas wrote:ja mislio ovo tema može li velika (visoka) cura s malim (niskim) likom :D :D

jutros sam manje perverzan nego inače, očigledno... :D
:)
naivno vjerujuci da je rijec o tom odnosu velicina, kliknuh i gle cuda :D
+1 :mrgreen:
ista sam :-D
i aj jos odmah spremila i pricu kako znam dvoje sto su se razveli zbog toga (dobro nije bio to glavni problem ali je bio jedan od problema) kad ono.. :D
rednailed

#27 Re: mali i velika :)

Post by rednailed »

ma ljudi, gdje nam je respo???? :D
tiv

#28 Re: mali i velika :)

Post by tiv »

Zakljucati temu: da je "on" mjera "njoj" bio bi ko drzalo za sikiru.
zelenashica

#29 Re: mali i velika :)

Post by zelenashica »

tiv wrote:Zakljucati temu: da je "on" mjera "njoj" bio bi ko drzalo za sikiru.
ama nije uopšte problem u slaganju ili ne slaganju veličina :D
upitno je što žene tako "nastrojene"da uvijek samo kažu :mah njemu je mali......a nijedna ne kaže:ma do moje je ona je prevelika.....e o tome ja pričam..... :roll: što smo mi žene takve :lol:
tiv

#30 Re: mali i velika :)

Post by tiv »

pa zato sto se ne da izmjeriti, jel? Kako ces sad izmjeriti recimo 1000 razlicitih da bi dosao do prosjeka? Jebiga, fleksibilan taj vas organ. Kod nas muskinja ili je cevap ili "normalan" ili sikirce. Mislim,kome je to problem od muskaraca samo empirijom moze doci do znanstvenih rezultata. Eto ja nemam taj kompleks, urodjeno mi samopouzdanje po tom pitanju, al ima sestro svasta u Vas. Zato i rekoh - ko sikira.Tebi zelenasice svaka cast na somunu, al sto druge cute?
tiv

#31 Re: mali i velika :)

Post by tiv »

Her Flick wrote:
zelenashica wrote:E daš jutros kao i obično uz kafu preletim peko taze viceva na sax-u.....i vic o Fati jadnica se žali kako joj Mujo ima mali "ćevap".... :D Ja mislim da smo mi žene nerealne,pa vazda mi okrivljujemo njih radi njihove veličine,a to što i žene vala imaju pozamašne veličine "somuna".... :-) e jesmo mi žene vala nerealne.... :D
:shock: wtf, ja mislio da su "somuni" proporcijalni sa gradjom zene, znaci ako je krupna zena onda je krupan i "somun"

dok kod muskinja vec nije tako, ja velik a cevap mali

Nemas pojma. Punije zemsko,uza mindja.Al ja ipak vise volim vitkije zene. Valjda sto je problem kod mene ne postojeci. Bolje se roditi bez srece neg bez qrca.
_Levana_

#32 Re: mali i velika :)

Post by _Levana_ »

Kad kazu: "Mali je,ali tehnicar". Ma da je inzinjer........ako je mali, ne sljaka. :P :D
simpozijum delirijum

#33 Re: mali i velika :)

Post by simpozijum delirijum »

vako' kaze nauka medicinska; 4% tjelesne tezine zene otpada na vaginu, znaci ako zensko ima 50 kila , 2 kile otpada na jelte'"somun" :D
ne znam za muske taj odnos tezine i mase , ja vjerujem u fiziku, to jest akcija reakcija , inercija , sile trenja , razmjena toplote , fluidi i tako to 8-)
Klodovik

#34 Re: mali i velika :)

Post by Klodovik »

Ma, ne može se mala raja igrati sa velikom. Ne ide to.
Epitop

#35 Re: mali i velika :)

Post by Epitop »

simpozijum delirijum wrote:vako' kaze nauka medicinska; 4% tjelesne tezine zene otpada na vaginu, znaci ako zensko ima 50 kila , 2 kile otpada na jelte'"somun" :D
ne znam za muske taj odnos tezine i mase , ja vjerujem u fiziku, to jest akcija reakcija , inercija , sile trenja , razmjena toplote , fluidi i tako to 8-)
jel to samo šnicla ili meso sa kostima? :lol:
McMoy

#36 Re: mali i velika :)

Post by McMoy »

Mene su često tješile da ono moje jada i nije toliko loše, pa se ja ohrabrio, ufuro se da sam "talentovan... slikam ja tako onaj svoj ponos, pošaljem sliku uz popratno pismo sa precizno navedenim dimenzijama za neko tamo takmičenje i uskoro dobijem odgovor:
"DUŽINA VAŠEG PIMPEKA NIJE DOVOLJNA ZA KANDIDATURU U GUINNESOVOJ KNJIZI REKORDA.
POKUŠAJTE U KATEGORIJI MALE NEOBIČNE IZRASLINE." :D :roll: :oops:
zelenashica

#37 Re: mali i velika :)

Post by zelenashica »

tiv wrote:pa zato sto se ne da izmjeriti, jel? Kako ces sad izmjeriti recimo 1000 razlicitih da bi dosao do prosjeka? Jebiga, fleksibilan taj vas organ. Kod nas muskinja ili je cevap ili "normalan" ili sikirce. Mislim,kome je to problem od muskaraca samo empirijom moze doci do znanstvenih rezultata. Eto ja nemam taj kompleks, urodjeno mi samopouzdanje po tom pitanju, al ima sestro svasta u Vas. Zato i rekoh - ko sikira.Tebi zelenasice svaka cast na somunu, al sto druge cute?
ja ne rekoh da je samun :D al nije vala ni krofna :lol:
scorpion7

#38 Re: mali i velika :)

Post by scorpion7 »

ma shto je veca to bolje...ima mi gdje jezik stat : :D :D :D
ambiguous

#39 Re: mali i velika :)

Post by ambiguous »

zelenashica wrote:E daš jutros kao i obično uz kafu preletim peko taze viceva na sax-u.....i vic o Fati jadnica se žali kako joj Mujo ima mali "ćevap".... :D Ja mislim da smo mi žene nerealne,pa vazda mi okrivljujemo njih radi njihove veličine,a to što i žene vala imaju pozamašne veličine "somuna".... :-) e jesmo mi žene vala nerealne.... :D
Dragi boze, fakat moras biti neka vrsta "ZELENAŠA" da ti ovakve gadosti padnu na pamet. :lol:
Sve sala i zeza, ali ovo je samo za -- Fuuuuj!
mimiikimi

#40 Re: mali i velika :)

Post by mimiikimi »

scorpion7 wrote:ma shto je veca to bolje...ima mi gdje jezik stat : :D :D :D
uj pazi da te ne proguta azbaja je to hehehe :D
The Nightwatchman

#41 Re: mali i velika :)

Post by The Nightwatchman »

zelenashica wrote:
tiv wrote:pa zato sto se ne da izmjeriti, jel? Kako ces sad izmjeriti recimo 1000 razlicitih da bi dosao do prosjeka? Jebiga, fleksibilan taj vas organ. Kod nas muskinja ili je cevap ili "normalan" ili sikirce. Mislim,kome je to problem od muskaraca samo empirijom moze doci do znanstvenih rezultata. Eto ja nemam taj kompleks, urodjeno mi samopouzdanje po tom pitanju, al ima sestro svasta u Vas. Zato i rekoh - ko sikira.Tebi zelenasice svaka cast na somunu, al sto druge cute?
ja ne rekoh da je samun :D al nije vala ni krofna :lol:
ja najvise volim naparen somun, onako saftali i kad jos stavim kranjsku kobasicu reš pečenu pa kad ono počne pucketat' ufffff
scorpion7

#42 Re: mali i velika :)

Post by scorpion7 »

mimiikimi wrote:
scorpion7 wrote:ma shto je veca to bolje...ima mi gdje jezik stat : :D :D :D
uj pazi da te ne proguta azbaja je to hehehe :D
Hrabri ginu jednom....kukavice 100 puta.. :D
Cholina_Lokica

#43 Re: mali i velika :)

Post by Cholina_Lokica »

a ebga, mali je mali, pa kolika god bila ona :mrgreen:
dzidzana

#44 Re: mali i velika :)

Post by dzidzana »

Ma svakog Bog dao takvim... Meni je malo veca, al on voli da je mece u mene :)
todd_smith

#45 Re: mali i velika :)

Post by todd_smith »

dzidzana wrote:Ma svakog Bog dao takvim... Meni je malo veca, al on voli da je mece u mene :)
:lol: :lol: :lol: :lol:
dzidzana

#46 Re: mali i velika :)

Post by dzidzana »

todd_smith wrote:
dzidzana wrote:Ma svakog Bog dao takvim... Meni je malo veca, al on voli da je mece u mene :)
Da ga meće... :-) :-) :-)
todd_smith

#47 Re: mali i velika :)

Post by todd_smith »

dzidzana wrote:
todd_smith wrote:
Da ga meće... :-) :-) :-)
samo pazi da ga mece gdje nije smece :lol: :lol:
sheilak

#48 Re: mali i velika :)

Post by sheilak »

JThomas wrote:ja mislio ovo tema može li velika (visoka) cura s malim (niskim) likom :D :D
I ja :-D

Inače, takodjer sam čula da se na osnovu veličine pete mogu donijeti odredjeni zaključci o ženskoj anatomiji. Ili na osnovu nosa - o muškoj. Sad, koliko je to tačno... :D
muz66

#49 Re: mali i velika :)

Post by muz66 »

sheilak wrote:
I ja :-D

Inače, takodjer sam čula da se na osnovu veličine pete mogu donijeti odredjeni zaključci o ženskoj anatomiji. Ili na osnovu nosa - o muškoj. Sad, koliko je to tačno... :D
Moj nos-moj Ponos :oops: :lol:
sheilak

#50 Re: mali i velika :)

Post by sheilak »

:lol:
Post Reply