kako i koliko kontrolisete svoju ljubav,i kako je vas kontrola uslovljena vlastitim povjerenjem prema partneru/ki

moj odgovor je : I love intelectual challenge by man
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Zar postoji kontrola ljubaviljubav_aha wrote:vruca tema za hladne dane![]()
kako i koliko kontrolisete svoju ljubav,i kako je vas kontrola uslovljena vlastitim povjerenjem prema partneru/ki![]()
moj odgovor je : I love intelectual challenge by man
ljubav_aha wrote:moj odgovor je : I love intelectual challenge by man
jutarnji wrote:ljubav_aha wrote:moj odgovor je : I love intelectual challenge by man
ljubav kontrola aha teskoTranquilizer wrote:ljubav aha kontrola teško
čuj njega da kontrolišem....nek se kontroliše samljubav_aha wrote:@zelenashice,ne,vec sebe i partnera![]()
ljubav_aha wrote:ooo,soooory raja![]()
zaljubljenost je prosta iluzija,naravno ne pisem o tome![]()
pisem o ljubavnim vezama,u kojem dijelu veze ipak zelite dominirati,ili zelite potpuno kontrolu i zasto
npr. meni je intelektluani tip muskarca , pored seksi privlacnosti,najbolji afrodizijak odrzavanja veze
ali kao slag svega je vazan karakter , koji upravo u sebi sadrzi teznju ka kontroli,ne kao sistem hladne proracunasti,vec spontane tezenje u vecini dnevnih situacija,ali pod balansom,ne pritiskom
ha ha ha zeno padoh sa stolicezelenashica wrote:čuj njega da kontrolišem....nek se kontroliše samljubav_aha wrote:@zelenashice,ne,vec sebe i partnera![]()
haj'd ti prvi,ne znam koji je broj u pitanjuTranquilizer wrote:ljubav_aha wrote:ooo,soooory raja![]()
zaljubljenost je prosta iluzija,naravno ne pisem o tome![]()
pisem o ljubavnim vezama,u kojem dijelu veze ipak zelite dominirati,ili zelite potpuno kontrolu i zasto
npr. meni je intelektluani tip muskarca , pored seksi privlacnosti,najbolji afrodizijak odrzavanja veze
ali kao slag svega je vazan karakter , koji upravo u sebi sadrzi teznju ka kontroli,ne kao sistem hladne proracunasti,vec spontane tezenje u vecini dnevnih situacija,ali pod balansom,ne pritiskom
taj sam, može broj na pp
kako guzaljubav_aha wrote:ha ha ha zeno padoh sa stolicezelenashica wrote:čuj njega da kontrolišem....nek se kontroliše samljubav_aha wrote:@zelenashice,ne,vec sebe i partnera![]()
to je jedno od mojih proklestava u ljubaviTranquilizer wrote:trebao bi biti neki zakon protiv djevojki koje chataju iz drugih država i gradova...
pa drage moje forum se zove sarajevo-x.com, to nešto govori valjda![]()
![]()
![]()
![]()
koja šteta a baš je moj tip![]()
![]()
![]()
i. haj'd, kako, sad, kontorlisati takvu situacijuTranquilizer wrote:ma šta kažeš, i meni isto....koja smola covjece iz posta u post saznajem da imamo sve više i više slicnosti
a voLješ li koŠPECholina_Lokica wrote:ja ne voLJem kontrolu