za tebe sam uvijek tuhaubica_i_to_teshka wrote:a gdje je "moja"@wewa nestala
![]()
mozda je "dozovem" ovom pjesmom![]()
a ovo mi je all-time favourite pjesma leb i sol
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
za tebe sam uvijek tuhaubica_i_to_teshka wrote:a gdje je "moja"@wewa nestala
![]()
Josh uvijek sam pod utiskom nedavno posjecenog koncerta U2 pa da podijelimowewa wrote:za tebe sam uvijek tuhaubica_i_to_teshka wrote:a gdje je "moja"@wewa nestala
![]()
![]()
a ovo mi je all-time favourite pjesma leb i sol
yes, you havehaubica_i_to_teshka wrote:Josh uvijek sam pod utiskom nedavno posjecenog koncerta U2 pa da podijelimowewa wrote:za tebe sam uvijek tuhaubica_i_to_teshka wrote:a gdje je "moja"@wewa nestala
![]()
![]()
a ovo mi je all-time favourite pjesma leb i sol![]()
Za njegov koncert nisam uspio nabaviti kartewewa wrote:vi'sh kako znas![]()
ma bice prilikehaubica_i_to_teshka wrote: Za njegov koncert nisam uspio nabaviti karte![]()
za tebe tuhaubica_i_to_teshka wrote:gdje si ??????????????![]()
meni jedan od najdrazih spotovawewa wrote:za tebe tuhaubica_i_to_teshka wrote:gdje si ??????????????![]()
![]()
![]()
REM me vraca u doba snimanja spotova s mtv-ja na vhs kasete... ajme, kako sam ostarila
ne mogu vjerovat' - i meni! ovo je vec freakyhaubica_i_to_teshka wrote:meni jedan od najdrazih spotovawewa wrote:za tebe tuhaubica_i_to_teshka wrote:gdje si ??????????????![]()
![]()
![]()
REM me vraca u doba snimanja spotova s mtv-ja na vhs kasete... ajme, kako sam ostarila
mislis da sam ovo slusala dok sam cekala da se ti rodis?haubica_i_to_teshka wrote:nishta nije slucajno "moja" wewo...( pa ni ova pjesma)
![]()
nishta ne mislim , narocito sad kad sam vidio da te @mima ruziwewa wrote:mislis da sam ovo slusala dok sam cekala da se ti rodis?haubica_i_to_teshka wrote:nishta nije slucajno "moja" wewo...( pa ni ova pjesma)
![]()
![]()
pjesma je
lakshe se dishe..*mima* wrote:haubice....samo se opusti.....
vi mi ne pustate muziku, a ni glazbu*mima* wrote:Neka tebe tu.....nemoj slucajno da sa nama progovoris koju a kamoli kafu popit.
'dje Fadila izvucehaubica_i_to_teshka wrote:
nema veze, ti ces meni tiho na uho*mima* wrote:oh....oprosti...
e tek ovawewa wrote:vi mi ne pustate muziku, a ni glazbu*mima* wrote:Neka tebe tu.....nemoj slucajno da sa nama progovoris koju a kamoli kafu popit.
a ja se pronadjem u:haubica_i_to_teshka wrote:e tek ovawewa wrote:vi mi ne pustate muziku, a ni glazbu*mima* wrote:Neka tebe tu.....nemoj slucajno da sa nama progovoris koju a kamoli kafu popit.
![]()
"tiho svira violina"![]()
on a daily basishaubica_i_to_teshka wrote:evo glava ako nisi ovom stazom hodala...(od "parkushe do bosne)