mamica 31 wrote:e jest vala. Dok se dodje do povjereeeenjaaaaaaLatinica wrote:Ovo lako funkcionira u teoriji...izblajhana wrote: ...ako neko nema povjerenja u mene, onda i ne treba biti sa mnomNece to preko noci
![]()
(predpostavljam da je ovaj smajli sa sljivom na oku
)
ljubomora
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
izblajhana
-
urbanagerila
A povjerenje je ko junf jednom izgubljeno moze se samo hirurski vratiti ...Latinica wrote:Ali ako ga imas - imas sve .mamica 31 wrote: Dok se dodje do povjereeeenjaaaaaaNece to preko noci
![]()
![]()
p.s. ovo o "sljivama" nisam razumjela.
- Latina
- Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.
Ne moze se vratiiti nikakvom kozmetickom intervencijom. To je valjda jedan od razloga sto nigdje ne treba zuriti u vezi.urbanagerila wrote:
A povjerenje je ko junf jednom izgubljeno moze se samo hirurski vratiti ...
-
urbanagerila
Sad mi to kazesLatinica wrote:Ne moze se vratiiti nikakvom kozmetickom intervencijom. To je valjda jedan od razloga sto nigdje ne treba zuriti u vezi.urbanagerila wrote:
A povjerenje je ko junf jednom izgubljeno moze se samo hirurski vratiti ...
-
urbanagerila
E sad najlakse je ne argumentovano napadat po jetimu ....mamica 31 wrote:kuksualni haremlija
-
mamica papucarka
ma bjezite tamo.Latinica wrote:mamica 31 wrote:kuksualni haremlija![]()
De nam to loma razlozi ...![]()
-
urbanagerila
Sta sam ja reko ??? Svaka mi je zlatnamamica 31 wrote:ma bjezite tamo.Latinica wrote:mamica 31 wrote:kuksualni haremlija![]()
De nam to loma razlozi ...![]()
sjedim i valjam se od smijeha.
Ovaj moj me vec poceo poprijeko gledat
-
urbanagerila
Sva od svile satkana - SVILENA .... andjeo s neba ... nesto najljepse sto se moze dozivjeti na ovom svijetu .... ali da se razumijemo danas je malo zena ....Latinica wrote:Sta je za tebe ... zena ?Zeno budi zena
- Gabriela
urbanagerila wrote:Osnovna razlika izmedju muskaraca i zena je u shvatanju stvari sto se vidi i u ovom slucaju ... za tebe bolesno ljubomoran za mene istancano pravedan i posten ....Nemojte mi na pitta ....
kakvo pogađanje u srž, istančano pravedan i pošten
-
urbanagerila
Gabriela wrote:urbanagerila wrote:Osnovna razlika izmedju muskaraca i zena je u shvatanju stvari sto se vidi i u ovom slucaju ... za tebe bolesno ljubomoran za mene istancano pravedan i posten ....Nemojte mi na pitta ....
kakvo pogađanje u srž, istančano pravedan i pošten![]()
![]()
OOOoooooo daaaaaa
- sojka
ljubomora je uvijek uzrocno posljedicna, ukoliko nije patologija u pitanju.
Ljubomora
S mojom dusom iz davnine
iz dalekih tamnih gora
Dosla je k'o zla sudbina
Ljubomora, ljubomora
Sve ljubavi i sva blaga
sve zidove tvrdih dvora
srusila je mracna snaga
Ljubomora, ljubomora
Dosla je da svuda vlada
ljubomora,ljubomora
od ljubavi da se strada
ljubomora, ljubomora
Dok na svijetu prepun sto je
ljubomora, ljubomora
ne ostanu samo dvoje
ljubomora, ljubomora
Ljubomora
S mojom dusom iz davnine
iz dalekih tamnih gora
Dosla je k'o zla sudbina
Ljubomora, ljubomora
Sve ljubavi i sva blaga
sve zidove tvrdih dvora
srusila je mracna snaga
Ljubomora, ljubomora
Dosla je da svuda vlada
ljubomora,ljubomora
od ljubavi da se strada
ljubomora, ljubomora
Dok na svijetu prepun sto je
ljubomora, ljubomora
ne ostanu samo dvoje
ljubomora, ljubomora
- Latina
Da se razumijemo, danas je malo pravih karakternih muskaraca...sve nesto ni tamo ni ovamo.urbanagerila wrote:
Sva od svile satkana - SVILENA .... andjeo s neba ... nesto najljepse sto se moze dozivjeti na ovom svijetu .... ali da se razumijemo danas je malo zena ....
-
urbanagerila
Sve prave vrijednosti su rijetke ... ili ti nije zlato sve sto sija ...Latinica wrote:Da se razumijemo, danas je malo pravih karakternih muskaraca...sve nesto ni tamo ni ovamo.urbanagerila wrote:
Sva od svile satkana - SVILENA .... andjeo s neba ... nesto najljepse sto se moze dozivjeti na ovom svijetu .... ali da se razumijemo danas je malo zena ....Prema tome. dabome.
![]()
- Latina
urbanagerila wrote: Pa ko nebi bio ljubomoran u namjeri da zastiti dragulj??? ...zar ne??? dakako -bezbeli
Tu mi dodji.
-
mamica papucarka
moj rodjak je imao mnogo mladju zenu od sebe koja je bila prava ljepotica. I bio je uzasno ljubomoran. Pratio je, cak i po pijaciurbanagerila wrote:Sve prave vrijednosti su rijetke ... ili ti nije zlato sve sto sija ...Latinica wrote:Da se razumijemo, danas je malo pravih karakternih muskaraca...sve nesto ni tamo ni ovamo.urbanagerila wrote:
Sva od svile satkana - SVILENA .... andjeo s neba ... nesto najljepse sto se moze dozivjeti na ovom svijetu .... ali da se razumijemo danas je malo zena ....Prema tome. dabome.
![]()
Pa ko nebi bio ljubomoran u namjeri da zastiti dragulj??? ...zar ne??? dakako -bezbeli
A ako bi potego koju, znao ju je napasti na sred ulice
Eto, sad su stari, ali on joj zna ponekad nesto nabacit
- black
Postovani,
Molio bih savjet o vrlo vaznoj stvari!
Vec duze vrijeme sam sumnjao da me moja djevojka vara. Na to me upucuje mnostvo znakova: kada je zovem na njen mobilni ona samo spusti slusalicu i nece se javiti, kada smo zajedno i nju netko zove a ako se ja javim spusti slusalicu.
Ona u zadnje vrijeme cesto izlazi "sa prijateljicama", a kada pitam sa kojima ona mi kaze neke s posla koje ne poznajem pa ne mogu provjeriti. Ja stalno pokusavam vidjeti njen taxi kojim dodje kuci, jer cujem auto nize na ulici, ali ona uvijek izadje stotinjak metara ranije iz auta i prepjesaci taj ostatak tako da nikada ne vidim auto. Mozda nije taxi?
Prije par dana sam uzeo njen mobilni telefon kako bih pogledao koliko je sati a ona je histerizirala i vikala na mene da ostavim njen telefon i prestanem "njuskati po njenim stvarima". U svakom slucaju do sada ju nisam htio suociti s mojim sumnjama. Mozda, negdje duboko u meni, ja niti ne zelim saznati pravu istinu?
Ali, jucer uvece sam odlucio istjerati stvari na cistac i izasao sam na ulicu i sakrio se iza mog auta odakle imam pregled nad citavom ulicom, s namjerom da ju docekam kada se u kasne sati vrati i vidim s kim dolazi. Dok sam se skrivao iza auta
primjetio sam da mi je citav zadnji desni blatobran zahrdjao s unutarnje strane.
Moje pitanje je: mislite li da trebam promjeniti citav blatobran ili da ipak pokusam hrdju sastrugati i preci sa nekim silikonskim lakom?

Vec duze vrijeme sam sumnjao da me moja djevojka vara. Na to me upucuje mnostvo znakova: kada je zovem na njen mobilni ona samo spusti slusalicu i nece se javiti, kada smo zajedno i nju netko zove a ako se ja javim spusti slusalicu.
Ona u zadnje vrijeme cesto izlazi "sa prijateljicama", a kada pitam sa kojima ona mi kaze neke s posla koje ne poznajem pa ne mogu provjeriti. Ja stalno pokusavam vidjeti njen taxi kojim dodje kuci, jer cujem auto nize na ulici, ali ona uvijek izadje stotinjak metara ranije iz auta i prepjesaci taj ostatak tako da nikada ne vidim auto. Mozda nije taxi?
Prije par dana sam uzeo njen mobilni telefon kako bih pogledao koliko je sati a ona je histerizirala i vikala na mene da ostavim njen telefon i prestanem "njuskati po njenim stvarima". U svakom slucaju do sada ju nisam htio suociti s mojim sumnjama. Mozda, negdje duboko u meni, ja niti ne zelim saznati pravu istinu?
Ali, jucer uvece sam odlucio istjerati stvari na cistac i izasao sam na ulicu i sakrio se iza mog auta odakle imam pregled nad citavom ulicom, s namjerom da ju docekam kada se u kasne sati vrati i vidim s kim dolazi. Dok sam se skrivao iza auta
primjetio sam da mi je citav zadnji desni blatobran zahrdjao s unutarnje strane.
Moje pitanje je: mislite li da trebam promjeniti citav blatobran ili da ipak pokusam hrdju sastrugati i preci sa nekim silikonskim lakom?
-
mamica papucarka
a da sastruzes hrdjublack wrote:Postovani,