ljubomora

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
izblajhana

Post by izblajhana »

mamica 31 wrote:
Latinica wrote:
izblajhana wrote: ...ako neko nema povjerenja u mene, onda i ne treba biti sa mnom
Ovo lako funkcionira u teoriji... :D
e jest vala. Dok se dodje do povjereeeenjaaaaaa :D Nece to preko noci :oops: :wink: (predpostavljam da je ovaj smajli sa sljivom na oku :D )
:lol: dobro, to je tacno da treba neko vrijeme dok steknes povjerenje, ali nece valjda neko na samom pocetku isptivati gdje si, sta si :shock: sta bi tek bilo kasnije...nego to treba odmah u korjenu sasjeci :D :D
urbanagerila

Post by urbanagerila »

Latinica wrote:
mamica 31 wrote: Dok se dodje do povjereeeenjaaaaaa :D Nece to preko noci :oops: :wink:
Ali ako ga imas - imas sve .

p.s. ovo o "sljivama" nisam razumjela.
A povjerenje je ko junf jednom izgubljeno moze se samo hirurski vratiti ... :D
Latina
Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.

Post by Latina »

urbanagerila wrote:
Ne moze se vratiiti nikakvom kozmetickom intervencijom. To je valjda jedan od razloga sto nigdje ne treba zuriti u vezi.
urbanagerila

Post by urbanagerila »

Latinica wrote:
urbanagerila wrote:
Ne moze se vratiiti nikakvom kozmetickom intervencijom. To je valjda jedan od razloga sto nigdje ne treba zuriti u vezi.
Sad mi to kazes :( gdje si prije bila .... :D
Latina

Post by Latina »

:D U pravu si :D ja se nasla maheru pricati :D e, izvini :oops: :D
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

kuksualni haremlija :lol:
urbanagerila

Post by urbanagerila »

mamica 31 wrote:kuksualni haremlija :lol:
E sad najlakse je ne argumentovano napadat po jetimu .... :D
Latina

Post by Latina »

:lol:

De nam to loma razlozi ... :razz: :wink:
mamica papucarka

Latinica wrote:

ma bjezite tamo. :lol: sjedim i valjam se od smijeha. :lol: Ovaj moj me vec poceo poprijeko gledat :D
Latina

Post by Latina »

Ljubomoran je :oops: :razz:
urbanagerila

Post by urbanagerila »

mamica 31 wrote:
Latinica wrote:

ma bjezite tamo. :lol: sjedim i valjam se od smijeha. :lol: Ovaj moj me vec poceo poprijeko gledat :D
Sta sam ja reko ??? Svaka mi je zlatna :D Zeno budi zena .... i tretirace te se ko andjela ... :D
Latina

Post by Latina »

:D Zeno budi zena
Sta je za tebe ... zena ?
urbanagerila

Post by urbanagerila »

Latinica wrote:
:D Zeno budi zena
Sta je za tebe ... zena ?
Sva od svile satkana - SVILENA .... andjeo s neba ... nesto najljepse sto se moze dozivjeti na ovom svijetu .... ali da se razumijemo danas je malo zena .... :D
Gabriela

Post by Gabriela »

urbanagerila wrote:Osnovna razlika izmedju muskaraca i zena je u shvatanju stvari sto se vidi i u ovom slucaju ... za tebe bolesno ljubomoran za mene istancano pravedan i posten .... :D Nemojte mi na pitta .... :D

kakvo pogađanje u srž, istančano pravedan i pošten :lol: :lol: :D
urbanagerila

Post by urbanagerila »

Gabriela wrote:
urbanagerila wrote:Osnovna razlika izmedju muskaraca i zena je u shvatanju stvari sto se vidi i u ovom slucaju ... za tebe bolesno ljubomoran za mene istancano pravedan i posten .... :D Nemojte mi na pitta .... :D

kakvo pogađanje u srž, istančano pravedan i pošten :lol: :lol: :D

OOOoooooo daaaaaa :D
pitt

Post by pitt »

Ama mamice......neke stvari se ne govore.....neka malo misterije i oko mene :D:D Vise cu biti zanimljiv :D:D:D
sojka

Post by sojka »

ljubomora je uvijek uzrocno posljedicna, ukoliko nije patologija u pitanju.

Ljubomora

S mojom dusom iz davnine
iz dalekih tamnih gora
Dosla je k'o zla sudbina
Ljubomora, ljubomora

Sve ljubavi i sva blaga
sve zidove tvrdih dvora
srusila je mracna snaga
Ljubomora, ljubomora

Dosla je da svuda vlada
ljubomora,ljubomora
od ljubavi da se strada
ljubomora, ljubomora

Dok na svijetu prepun sto je
ljubomora, ljubomora
ne ostanu samo dvoje
ljubomora, ljubomora
Latina

Post by Latina »

urbanagerila wrote:
Sva od svile satkana - SVILENA .... andjeo s neba ... nesto najljepse sto se moze dozivjeti na ovom svijetu .... ali da se razumijemo danas je malo zena .... :D
Da se razumijemo, danas je malo pravih karakternih muskaraca...sve nesto ni tamo ni ovamo. 8-) Prema tome. dabome. :D :-)
urbanagerila

Post by urbanagerila »

Latinica wrote:
urbanagerila wrote:
Da se razumijemo, danas je malo pravih karakternih muskaraca...sve nesto ni tamo ni ovamo. 8-) Prema tome. dabome. :D :-)
Sve prave vrijednosti su rijetke ... ili ti nije zlato sve sto sija ... :D Pa ko nebi bio ljubomoran u namjeri da zastiti dragulj??? ...zar ne??? dakako -bezbeli :D
Latina

Post by Latina »

urbanagerila wrote: Pa ko nebi bio ljubomoran u namjeri da zastiti dragulj??? ...zar ne??? dakako -bezbeli :D
:D

Tu mi dodji. :D Vi cuvate dragulje, a dragulji imaju Kug Fu i Dziu Dzicu u malom prstu :D :D :oops: Jashta & plaho. :oops:
mamica papucarka

urbanagerila wrote:
Latinica wrote:
urbanagerila wrote:
Sve prave vrijednosti su rijetke ... ili ti nije zlato sve sto sija ... :D Pa ko nebi bio ljubomoran u namjeri da zastiti dragulj??? ...zar ne??? dakako -bezbeli :D
moj rodjak je imao mnogo mladju zenu od sebe koja je bila prava ljepotica. I bio je uzasno ljubomoran. Pratio je, cak i po pijaci :D
A ako bi potego koju, znao ju je napasti na sred ulice :roll: Nije je tukao, ali je bio uzasno ljubomoran :roll:
Eto, sad su stari, ali on joj zna ponekad nesto nabacit :D
izblajhana

Post by izblajhana »

hoce on mladju zenu :D :D
black

Post by black »

Postovani,

Molio bih savjet o vrlo vaznoj stvari!

Vec duze vrijeme sam sumnjao da me moja djevojka vara. Na to me upucuje mnostvo znakova: kada je zovem na njen mobilni ona samo spusti slusalicu i nece se javiti, kada smo zajedno i nju netko zove a ako se ja javim spusti slusalicu.
Ona u zadnje vrijeme cesto izlazi "sa prijateljicama", a kada pitam sa kojima ona mi kaze neke s posla koje ne poznajem pa ne mogu provjeriti. Ja stalno pokusavam vidjeti njen taxi kojim dodje kuci, jer cujem auto nize na ulici, ali ona uvijek izadje stotinjak metara ranije iz auta i prepjesaci taj ostatak tako da nikada ne vidim auto. Mozda nije taxi?

Prije par dana sam uzeo njen mobilni telefon kako bih pogledao koliko je sati a ona je histerizirala i vikala na mene da ostavim njen telefon i prestanem "njuskati po njenim stvarima". U svakom slucaju do sada ju nisam htio suociti s mojim sumnjama. Mozda, negdje duboko u meni, ja niti ne zelim saznati pravu istinu?

Ali, jucer uvece sam odlucio istjerati stvari na cistac i izasao sam na ulicu i sakrio se iza mog auta odakle imam pregled nad citavom ulicom, s namjerom da ju docekam kada se u kasne sati vrati i vidim s kim dolazi. Dok sam se skrivao iza auta
primjetio sam da mi je citav zadnji desni blatobran zahrdjao s unutarnje strane.

Moje pitanje je: mislite li da trebam promjeniti citav blatobran ili da ipak pokusam hrdju sastrugati i preci sa nekim silikonskim lakom?

mamica papucarka

black wrote:Postovani,

Molio bih savjet o vrlo vaznoj stvari!

Vec duze vrijeme sam sumnjao da me moja djevojka vara. Na to me upucuje mnostvo znakova: kada je zovem na njen mobilni ona samo spusti slusalicu i nece se javiti, kada smo zajedno i nju netko zove a ako se ja javim spusti slusalicu.
Ona u zadnje vrijeme cesto izlazi "sa prijateljicama", a kada pitam sa kojima ona mi kaze neke s posla koje ne poznajem pa ne mogu provjeriti. Ja stalno pokusavam vidjeti njen taxi kojim dodje kuci, jer cujem auto nize na ulici, ali ona uvijek izadje stotinjak metara ranije iz auta i prepjesaci taj ostatak tako da nikada ne vidim auto. Mozda nije taxi?

Prije par dana sam uzeo njen mobilni telefon kako bih pogledao koliko je sati a ona je histerizirala i vikala na mene da ostavim njen telefon i prestanem "njuskati po njenim stvarima". U svakom slucaju do sada ju nisam htio suociti s mojim sumnjama. Mozda, negdje duboko u meni, ja niti ne zelim saznati pravu istinu?

Ali, jucer uvece sam odlucio istjerati stvari na cistac i izasao sam na ulicu i sakrio se iza mog auta odakle imam pregled nad citavom ulicom, s namjerom da ju docekam kada se u kasne sati vrati i vidim s kim dolazi. Dok sam se skrivao iza auta
primjetio sam da mi je citav zadnji desni blatobran zahrdjao s unutarnje strane.

Moje pitanje je: mislite li da trebam promjeniti citav blatobran ili da ipak pokusam hrdju sastrugati i preci sa nekim silikonskim lakom?

a da sastruzes hrdju :shock:

black

Post by black »

moj "blatobran" je ok :D 8-) :P
Post Reply