ljubomora
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
urbanagerila
Stvarno ne lazem a ako mislis da ima nekih kontradikcija moguce je zbog manjka prostora i vremena da pojasnim i docaram .... to sto imam visu skolu i sto sad radim doktorat ili sto radim za strance od 96 nije nimalo neizvodljivo znam puno ovakvih ljudi. To sto sam se nekad drogirao i cugao isao na koncerte ne znaci da nisam dosao tobe i da i dalje zivim u zabludi. Rekao sam vec da moje opredjeljenje da zivim u ovakvoj sretnoj zajednici (nisam ni prvi ni zadnji) i nam nije jednostavno ni lako ali se adaptiramo i da nas prihvate (od moje familije pa do ostalih) ... nije mi cilj da zabavljam ljude po forumu i tu sam kao i vecina zrelih subjekata ovdje radi razmjene misljenja pa u neku ruku i opustanja ali da cirkusam nije mi stalo ... 
-
mamica papucarka
urbanagerila wrote:Stvarno ne lazem a ako mislis da ima nekih kontradikcija moguce je zbog manjka prostora i vremena da pojasnim i docaram .... to sto imam visu skolu i sto sad radim doktorat ili sto radim za strance od 96 nije nimalo neizvodljivo znam puno ovakvih ljudi. To sto sam se nekad drogirao i cugao isao na koncerte ne znaci da nisam dosao tobe i da i dalje zivim u zabludi. Rekao sam vec da moje opredjeljenje da zivim u ovakvoj sretnoj zajednici (nisam ni prvi ni zadnji) i nam nije jednostavno ni lako ali se adaptiramo i da nas prihvate (od moje familije pa do ostalih) ... nije mi cilj da zabavljam ljude po forumu i tu sam kao i vecina zrelih subjekata ovdje radi razmjene misljenja pa u neku ruku i opustanja ali da cirkusam nije mi stalo ...
-
urbanagerila
O daaaa ... visu zavrsio u ratu ... a drugi fakultet upisao 99 i to dvije dijametralno suprotna usmjerenja ...
... svestran decko sta´s ... 
-
zmijaIzmaj
ja bih da se upoznam s tobom i tvojim zenama
ali negdje javno i u sred bijela dana
skrooooz javno 
- Lace
hajd...muskarci svakako imaju vise od 1 zene...bilo javno ili tajno...al koja je satisfakciji svilenoj 2...da bude s likom koji vec ima svilenu 1
1) mudonja ima hrpu para
2) nosat je
3) nije sposobna naci muza kojem ce biti br. 1 u zivotu
4) i mama joj je nekome svilena 2 pa je i njoj to normalno
elem...meni to totalna nepoznanica
1) mudonja ima hrpu para
2) nosat je
3) nije sposobna naci muza kojem ce biti br. 1 u zivotu
4) i mama joj je nekome svilena 2 pa je i njoj to normalno
elem...meni to totalna nepoznanica
Last edited by Lace on 16/02/2007 20:36, edited 1 time in total.
-
zmijaIzmaj
ma ja tebi vjerujemprleitihi wrote:zmigua..ja ni večeras neću vani..![]()
..eto..nemaš razloga da budeš ljubomorna..(u vezi s temom..
)..
![]()
![]()
![]()
-
urbanagerila
Apsolutno prihvatljivo, bujrum i kuci ako hoces.... jedini je problem sto jedna Svilena nema afiniteta da "zgubidani" kako sama kaze... ali se svakako da iskombinovati ... sa velikim zadovoljstvom ...zmijaIzmaj wrote:ja bih da se upoznam s tobom i tvojim zenamaali negdje javno i u sred bijela dana
![]()
skrooooz javno
-
prleitihi
pa o tome ti pričam..zmijaIzmaj wrote:ma ja tebi vjerujemprleitihi wrote:zmigua..ja ni večeras neću vani..![]()
..eto..nemaš razloga da budeš ljubomorna..(u vezi s temom..
)..
![]()
![]()
![]()
![]()
ljubomorna sam na one koji nisu zaljubljeni u mene i onda oni lako mogu prevariti
![]()
-
zmijaIzmaj
super! samo, onda ako moze ova dnevna varijanta u gradu, i reci svilenoj da to nije zgubidanenjeurbanagerila wrote:Apsolutno prihvatljivo, bujrum i kuci ako hoces.... jedini je problem sto jedna Svilena nema afiniteta da "zgubidani" kako sama kaze... ali se svakako da iskombinovati ... sa velikim zadovoljstvom ...zmijaIzmaj wrote:ja bih da se upoznam s tobom i tvojim zenamaali negdje javno i u sred bijela dana
![]()
skrooooz javno
-
urbanagerila
da se vratimo na temu ... da nece neko biti ljubomoran ... 
-
zmijaIzmaj
zgrabi svoju srecu....trecu
...a eto, ja sam ljubomorna, ponekad
(da se drzim teme
)
-
urbanagerila
I ja sam ljubomoran ko pas ali meni to nekad predstavlja neki dokaz ljubavi ne mora biti osoba u pitanju mogu biti ljubomoran i na vrijeme ... 
-
urbanagerila
NO TIME TOULOUSE !!! Grad na jugu Francuske ...zmijaIzmaj wrote:sto znaci da volis vrijeme![]()
da naravno da volim vrijeme=novac ako vec mislis na to ja sam mislio na klimu ....
-
mamica papucarka
chatate, haaa
hajd zmijuga sa hajrom, pa nam podnesi izvestaj
da se uvjerimo da ovaj Gerilac zaista postoji
nego, suhveli mi je.
Drzite se vi glavne dzade. Ili nek vas Tihi prati

hajd zmijuga sa hajrom, pa nam podnesi izvestaj
nego, suhveli mi je.
-
zmijaIzmaj
Toulouse-Lautrec
ja sam mislila na beskonacnost
ja sam mislila na beskonacnost
-
urbanagerila
A ko bi drugi da ga nema trebalo bi ga izmislit ...Lace wrote:a prleitihi je valjda...edu?
-
Lelli
Mrzim kada neko kaze pa on/ona je ljubomornan/na zato sto te voli....joj,kada to cujem odmah poludim,to mi je tako povrsno i glupo,povraca mi se na takvu vrstu price... Ja licno nisam ljubomorna,jedino pravilo ako treba postojati je da se covjek pita sta bi bilo kada bi tebi neko radio ono sto ti radis,i kada to skontas i vidis,nema frke....ne radi drugima ono sto ti ne bi volio da tebi neko uradi...povjerenje i prica su jako bitni,nekome nesto zabranjivati,joj,sto vise branis to postaje sladje....Kada ljudi znaju na cemu su i kako stvari stoje onda nema mjesta ni ljubomori...eto..