samo za internetske!?Kraljica_Suza wrote:Za internetske ljubavi sam vjecito slobodnakolega wrote:ljubav te traži, ... ako već nisi zauzetaKraljica_Suza wrote:Hm...neko me trazio?
a ovaj prethodni recept ima li toga gdje kod tebe?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
samo za internetske!?Kraljica_Suza wrote:Za internetske ljubavi sam vjecito slobodnakolega wrote:ljubav te traži, ... ako već nisi zauzetaKraljica_Suza wrote:Hm...neko me trazio?
istina......bosniandizdar wrote:
"ljubav koju nekome podariš daje toj osobi moć da te slomi"
vjesticanametli wrote:istina......bosniandizdar wrote:
"ljubav koju nekome podariš daje toj osobi moć da te slomi"
ima, kako da ne...nego bih ja jos tu svasta dodala i zacinila...da sve frca od strastikolega wrote:samo za internetske!?
a ovaj prethodni recept ima li toga gdje kod tebe?
kolega wrote:hvala, ali u čemu se poslužuje, ... jel' u tanjir ili ...?Ljuska_u_BaklaFi wrote:Recept za pravu ljubav
Potrebno vam je – pola litre povjerenja.
Dvije do tri žlice zajedništva.
Pet grama stvarnih osjećaja.
Sve promiješati i ostaviti da malo stoji.
Dodati litru iskrenosti.
Zatim kilogram bliskosti.
Peći na 100 stupnjeva zrelosti neko vrijeme.
Za kraj dodati malo sličnosti da dobije aromu.
Može se poslužiti samo uz dobru komunikaciju!
U SLAST!
Kraljica_Suza wrote:Za internetske ljubavi sam vjecito slobodnakolega wrote:ljubav te traži, ... ako već nisi zauzetaKraljica_Suza wrote:Hm...neko me trazio?
jebanje radoznalihkolega wrote:ljubav bez interesa; šta je to![]()
a tu smo dakle.kolega wrote:a zbunjeni?![]()
Strefila si nesto lijepo sto akcentira ljubav.djana77 wrote:
Pa jesi li bas siguran?¨kolega wrote:ja mislim da bi dizdar na ovo komentarisao i rekao da si ti hašarijasta
Mrvica wrote:antibosniandizdar wrote:Prvo veliki pozdrav svima,
odnedavno sam poceo prelistavat sa-x forum i naletio na ovu, inache pregotivnu temu, uzivam u komentarima, koji me i rastuze i nasmiju i bace u razmisljanje i svasta nesto...elem sve je to super, samo...... rego sam se iz jednog razloga, jednostavno ne mogu vise da izdrzim, a vama ostalima se divim, al vam se fkt divim ljudi kako izdrzite svaki dan citat postove ovog ljubavnog enciklopediste, ovog, ovog (citaj nick)....
brate,pasha,sahu,matu,kralju molim te, znachi ko brata te molim da odesh da se lijecis....dosadnijeg i napacenijeg frajera od tebe NEMA ni na jednom forumu, jednostavno si bolestan haveru, ne znam, neam rijeci za to, odavno nisam veci bijes i tugu osjeco u istom trenutku, takva vrsta idiota koji misli da je otkrio ljubav i koji mora da na svaki post, bila zajebancija il ozbilja, odgovori svojom naucnom analizom, se nije rodio, poremecen si TOTALNO....
popusti ovu raju vise haveru, OPUSTI se malo, UZIVAJ, i ljubavi si dosadio sa takvim pristupom, ja mislim da se i ona sjebala vise....
Ljubav je radost, sreca, veselje, smijeh, kad sjedish sa voljenom osobom da ti ono nesto hoce da iskoci iz tijela, kad pomislis na nju da ti nestanu svi problemi i samo se onaj kez pojavi na licu itd, ti si od ljubavi napravio sredstvo za ubijanje u pojam, zamrzice ba sama sebe, kad citam tvoje postove zamisljam je kao najdosadniji cas u skoli gdje se svi razlijepimo po stolovima i samo cekamo ono zvono, davish, peglash kumeee....
ako ti bilo kako mogu pomoci, posalji mi PM, fkt mislim da si u ozbiljnom problemu! pis aut!
Ostali, izvinite na oduzetom vremenu, halalite mi!
Eo jedna i od mene da budem od koristi xD
http://www.youtube.com/watch?v=xhgetvdaKoo
a ljubav...vako to pac kaze:
Talking bout the stuff that don't wear off, It don't fade, It'll last for all these crazy days, These crazy nights, Whether you wrong or you right, I'm a still love you, Still feel you, Still there for you, No matter what, You will always be in my heart.
Moj burazeru opasan je sa jednom ide a druge bari.Bas su ove cure naivne,da nije zalosno bilo bi smjesno
recimo da nisam siguran, to bih trebao detaljnije ispitati da budem siguran, a da li ćeš me pitati da li sam siguran ako kažem da mi dizdar djeluje azginast!?devet. wrote:Pa jesi li bas siguran?¨kolega wrote:ja mislim da bi dizdar na ovo komentarisao i rekao da si ti hašarijasta
Hasarijasta sta mu to bijase
Kako kolega samo zna navuć na tanak leddevet. wrote:kolega wrote: recimo da nisam siguran, to bih trebao detaljnije ispitati da budem siguran, a da li ćeš me pitati da li sam siguran ako kažem da mi dizdar djeluje azginast!?
Jok,NECU jer znam da je vrijedan....Iz kojeg li citaba ove bisere izvlacis???