hvala kolega,odlicna pjesmakolega wrote:ljubav_aha wrote:Ljubav je samo rijec i nista vise, ...
![]()
moj danasnji zibor je gabi novak,sto je ljubav
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
hvala kolega,odlicna pjesmakolega wrote:ljubav_aha wrote:Ljubav je samo rijec i nista vise, ...
![]()
hohoho jes se ti puhno kvalitetno, daj i nama sviju tu jel to hola?bosniandizdar wrote:"Ljubav" te je dovela do paganskog savrsenstva ...starino !Nema te vatre i tog Zmaja koja "Starinu Novaka"moze izbaciti sa linije "gonica"Zmajeva!!!.gonič zmajeva wrote:pubertet je toDile wrote:sho coek smori sviju
dečko tek upoznaje svijet
Nego...decko te vatrom pali a ne "Zmaj od Bosne"??? Ha ja...tvoj usud .Zadat...vjerujem .Vjeruj mi kad ti decko kaze sljedece;zaista tek ispisujem stranicu upoznavanja Had-skog svijeta.Ma...upoznavanja Had-skog svijeta...slikovito prikazanog kroz Dante-ov opus.Ne upoznaje ga "tek" i samo decko...vec se vasdunjalucki svijet ibreti nad "gonicem zmajeva".Kuzis li ovo "Starino Novace"??? Ma ...ne kuzis ...i neka ti je Bog na pomoci.Od mene ti prosto starino i ziv ti bio.
Gubis se Fjodore Ivanovicu.Gubis se i gubis utrku sa istinom.Dzaba bolan Bizant-instvo i lucidnost po njemu.Davno rekose..."pamet caruje"kiki-miki wrote:antibosniandizdar wrote:ljubav je kad cekas da ti draga dodje, a ti si toliko sretan da ti cak ni postovi bosniandizdara ne smetajuako to dozivite, znajte da ljubav
![]()
![]()
ljubav_aha wrote:hvala kolega,odlicna pjesma![]()
Lijepo receno, ali malo nas moze postici ovo. Prekines s nekim, ti njega volis, on nadje drugu curu, ti ga vidjas s njom i vidis da je sretan. I onda se zapitas koliko ustvari zelis njegovu srecu.Aura Perez wrote:Ljuska_u_BaklaFi wrote:Ljubav je kad zelis da je neko sretan, makar to podrazumijevalo tvoju tugu
kolega wrote:ljubav_aha wrote:hvala kolega,odlicna pjesma![]()
može li ljubav preko žice ...
STO da ne tako je rasplamsana moja LJUBAV..kiki-miki wrote:Samo da konstatiram ljubav sigurno nije ovo![]()
bosniandizdar wrote:Aura Perez wrote:Ljuska_u_BaklaFi wrote:Ljubav je kad zelis da je neko sretan, makar to podrazumijevalo tvoju tugu
kaži, samo kaži, di si tiljubav_aha wrote:ooo,a ovo je najbolji dio![]()
"jos uvek nesto lepo
moze da se desi
kad sretnemo se jednom
na ljubavnoj adresi"
odgovor na pitanje: kao i na jednoj od tema,nkeome je uspjelo,a nekome nije
legionarka wrote:ovaj momenat dok ja citam vijesti i forume slusajuci John Cale-a .. a on pored kao beba drijema...a vani vjetar odnese sve zivo
He... dze me nadze ,bas danas,Mirsada...ups...Mirsade...sta li si vec??/kmirsad wrote:da mi razjasnimo jednu stvar dizadru/ dizdarušo...jesi ji ti muško ili žensko...
ah... danas su punjene paprike, eto i to je ljubav!pape wrote:legionarka wrote:ovaj momenat dok ja citam vijesti i forume slusajuci John Cale-a .. a on pored kao beba drijema...a vani vjetar odnese sve zivoOdlicna prilika da zameljas sushi, ...
legionarka wrote:ovaj momenat dok ja citam vijesti i forume slusajuci John Cale-a .. a on pored kao beba drijema...a vani vjetar odnese sve zivo