Hamza brate, mora da imash prichu nevidjenu chim navlazhe toliko bez lizanja...nego jesu li te kolegice chemu? reci im da ima raje koja ne lizhu samo chupa chups i roli poli...Hamza_ jupi wrote:Ukratko :trenutno sam na poslu sjedim sa tri dame i načeli smo temu lizanje
lično ne praktikujem i dobio sam veliki minus.
Dajte neki komentar
lizanje
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Vasa Kisa
#201 Re: lizanje
-
obuca
karanana (citat):
Mozda covjek nije mislio na pravi prdez. Mozda je kontao na onaj "prdez" koji nekad one zenske stvari naprave. Imali smo tu temu aktuelnu neki dan. Pa na kraju krajeva i da jeste mislio... zovite me prljavim i gadnim ali odluta li neko i do onog drugog mjesta dok lize? Ja ponekad da.
E cuj. I sta radis tamo svega ti. Aj objasni malo evo umirem od smijeha citajuci.

Mozda covjek nije mislio na pravi prdez. Mozda je kontao na onaj "prdez" koji nekad one zenske stvari naprave. Imali smo tu temu aktuelnu neki dan. Pa na kraju krajeva i da jeste mislio... zovite me prljavim i gadnim ali odluta li neko i do onog drugog mjesta dok lize? Ja ponekad da.
E cuj. I sta radis tamo svega ti. Aj objasni malo evo umirem od smijeha citajuci.
- gladna sam
obuca wrote:karanana (citat):
E cuj. I sta radis tamo svega ti. Aj objasni malo evo umirem od smijeha citajuci.![]()
-
freeflight
ja ne znam kako bi odreagovao da mi se to desi ,potpuno neocekivano mislim.Mozda bi se odusevio a mozda bi izonanirao iz soka po fotografiji njenih roditelja.Bila bi vrlo delikatna situacija ali zanimljivo pitanje ,by the way.Dendrlix wrote:Mala digresija!
Jel' neko od prisutnih muzjaka uspio izvesti famozni "squirt"?
Ili
Jel neka od dama dozivjela isti?
Bilo je o tome govora prije, pa reko da vidimo jel to urban mith(da se ne zalecem bezzeze)
- Salko sto je u vodu skako
#207 Re: lizanje
ja volim lizanje...lizem dok mi se jezik ne osusi kao da sam u sahari proveo 7 dana bez kapi vode..Hamza_ jupi wrote:Ukratko :trenutno sam na poslu sjedim sa tri dame i načeli smo temu lizanje
Dajte neki komentar
-
freeflight
Salko stoje je u vodu skako-tebi je mindza vaznija od H2O!Nadji najzad prioritete!
-
Oceania
#209 Re: lizanje
Salko jarane , da ti ne lizes na krivom mjestu ?Salko sto je u vodu skako wrote:ja volim lizanje...lizem dok mi se jezik ne osusi kao da sam u sahari proveo 7 dana bez kapi vode..Hamza_ jupi wrote:Ukratko :trenutno sam na poslu sjedim sa tri dame i načeli smo temu lizanje
Dajte neki komentar![]()
-
Oceania
To ni slucajno !!!!!!! Udjem ja neki dan u jedan ducan sa puno puno francuskih budzavih i drugih sireva i puno lijepih zena pa upitah " Jeli ovdje smrdi sir ili mirise picka "car-x wrote:reci koleginicama, prije nego ti pokazu, nek se podaperu malo saFunom..
- mrki62
#211 Re: lizanje
Evo moj prilogHamza_ jupi wrote:Ukratko :trenutno sam na poslu sjedim sa tri dame i načeli smo temu lizanje
Dajte neki komentar

Probajte , nije grijeh a ni loše - zadovoljstvo je dati dragoj zadovoljstvo

Cunnilingus (kunilingus): Po našem mišljenju, najbolja stvar u seksu je zadovoljstvo koje možete pružiti vašem partneru. Zadovoljiti vašeg partnera oralno vam daje zadovoljstvo koje ne možete sami sebi priuštiti (sem ako nemate akrobatske sposobnosti). Cunnilingus je oblik oralnog seksa pri kome muškarac (ili žena u homoseksualnom odnosu) oralno (usnama, ustima i jezikom) stimuliše genitalije svoje partnerke (u narodnom govoru, lizanje). Bilo kakvo lizanje ili sisanje stidnih usana, klitorisa, okoline ili analnog predela, je izuzetno stimulativno za skoro svaku ženu. Kako početi? Ukoliko ne znate tačno šta vaša partnerka voli uvek treba početi oprezno, nežno i ne suviše brzo. Ako tako krenete, u najvećem broju slučajeva, vaša partnerka će se dodatno uzbuditi, ali ako krenete suviše grubo i brzo, skoro uvek se desi suprotno, tj. umesto uzbudjenja imamo inhibiciju i neprijatnost. Na ovom mestu moramo istaći: ne postoji dovoljno snažan izraz kojim bi ukazali na značaj razlika izmedju svake pojedine žene. Bez obzira na vaše prethodno iskustvo, uvek treba krenuti od toga da nemate nikakvu ideju u čemu vaš sadašnji partner uživa. Moguće je imati mnogo partnera i opet misliti:
a. sve su manje-više iste;
b. naučio sam sve varijacije, i mogu da kažem šta će se kome dopasti.
To su dve velike greške koje najveći broj muškaraca pravi. Čak i da se ispostavi da ste u pravu, to je samo statistika. To samo znači da ste imali nekoliko sličnih partnerki u poslednje vreme. Na kraju ćete naići na nekog koji je potpuno različit i gde ne možete da primenite nijedno od vaših "tajnih oružja". Nemojte početi tako što ćete odmah "zaroniti" u njeno krilo. Pripremite je polako za to. Ljubite je, mazite je, stimulišite je prstima, dok ne dostigne uzbudjenje, a onda možete krenuti dole. I tada, opet, nemojte odmah krenuti na njen klitoris. Počnite sa područjem oko klitorisa, koje može kod nekih žena biti jako osetljivo. Još je važnije, nemojte odmah staviti vaše prste u njenu vaginu. Kod većine žena mora se ovo polako pripremiti. Zapamtite jedno pravilo (mada ima izuzetaka): jezik je najbolji za klitoris, a prsti za vaginu (G-tačku). Tudji prsti na klitorisu su obično suviše grubi, koliko god se vi trudili da budete suptilni. Dalje, skoro kompletno uzbudjenje koje žena doživi kad stavite prst(e) u vaginu je psihološkog karaktera, a ne fizičkog. Vagina je prilično neosetljiva (izuzev G-tačke), pa je uzbudjenje partnerke rezultat činjenice da su vaši prsti u vagini, a ne same stimulacije zida vagine prstima. Pri ovome je važno imati na umu da nokti moraju da budu podsečeni i isturpijani, jer inače mogu dovesti do neprijatnih osećaja, pa i bola kod partnerke.Što se zaštite tiče, mislimo da je nepotrebna. Jer je šansa da dobijete AIDS, na ovaj način, skoro ravna nuli. Ali, ako ste veoma uplašeni u odnosu na polne bolesti, možete preseći kondom uzdužno, i tako ga staviti preko svojih usta i jezika (tzv. dental dams), pa tako ući u oralni seks. Još jedna mala preporuka. Zvučni fenomeni mogu biti jako uzbudljivi za vašu partnerku. Mada je većina muškaraca pri ovome tiha, bolje je zvucima pokazati da vam se dopada to što radite i kako vaša partnerka reaguje. Zvučni "efekti" se smatraju tajnim oružjem dobrih ljubavnika. Počnite tako da jezikom idite od ulaza u vaginu nagore prema klitorisu, pri čemu vaša vilica i jezik treba da budu opušteni. Uhvatite oba para stidnih usana izmedju vaših usana, a jezikom istažujte predeo izmedju spoljasnjih i unutrašnjih usana. Prvo sa jedne strane, pa sa druge strane. Zatim mozete preći na "odnos" vaš jezik i vagina vaše partnerke. Ulazite sa njim u i iz vagine, zatim oko ulaza, i kružnim pokretima kad je jezik unutra. Probajte sa opuštenim jezikom, a onda da bude tvrd, pri čemu menjajte tempo stimulacije. Rastvorite spoljašnje usne vašom rukom. Sa zašiljenim i tvrdim jezikom kao zmija palacajte tu i tamo. Okolo, pa se opet vratite na klitoris. Važno: ne treba u početku jako pritiskati klitoris. Čekajte na signal - kad partnerka počne da uzdiše i podiže kukove. Kad je žena jako uzbudjena probajte sledeće intenzivne tehnike. Pažljivo pratite ženine signale da ne bi preterali, jer onda može efekat da bude suprotan. Dok je njen klitoris još uvek eksponiran, brzo usisajte klitoris u vaša usta i odmah ga ispustite. Ovo je može dovesti u ekstazu. Zatim ga uzmite lagano u vaša usta i nežno ga sisajte, dok jezikom kružite preko i oko klitorisa. Ovo može biti uradjeno jako nežno ili agresivno (zavisno od reakcije partnerke) i kombinovano sa prstom koji uvodite u vaginu, može izazvati veoma snažan orgazam. Ako možete ( a to se ne može naučiti, već je nasledjena sposobnost) da napravite od svog jezika kao malu trubu, uvucite klitoris u to, napred-nazad, tako da izgleda kao da je klitoris mali penis koji ulazi u tu malu "vaginu" od vašeg jezika.
Stimulacija prstom ("fingering"):
Mnoge žene masturbiraju pritiskajući prst preko klitorisa, ponekad snažno trljajući napred-nazad, ili kružnim pokretima. Pokažite vašoj partnerki da znate šta ona voli. Postanite ljubavnik-ekspert tako što ćete dovesti vašu partnerku do klimaksa vašim rukama. Kada ste u odnosu odpozadi, ili u analnom odnosu, ili u bilo kojem položaju gde je slaba stimulacija klitorisa, treba da stimulišete klitoris vaše partnerke. Uvek vodite računa da vam prst bude navlažen kad trljate partnerkin klitoris. Kad ste u cunnilingus-u (kad ližete genitalije vaše partnerke), jednom rukom raširite njene stidne usne, i sa kažiprstom koji je kao olovka krenite preko njenog klitorisa. Kombinujte to sa vašim jezikom i ona je u ekstazi. Možete i uvesti jedan ili više prstiju u njenu vaginu i ulaziti i izlaziti. Pokušajte da menjate intenzitet pokreta. Ako možete da nadjete G-tačku (vidite "kako pronaći G-tačku") počnite stimulaciju i neke žene će potpuno da "odlepe". Možete i uvući dva prsta tako da dlan bude okrenut nagore i brzo pokrećite prste kružno, kao da talasate. Istovremeno možete sisati klitoris vaše partnerke i eto ekstaze.
Još jedna intenzivna tehnika: uvucite palac u vaginu, a dlanom pokrijte pubični predeo. Vaš prst ide unutra-napolje, a ivica vašeg dlana pritiska čvrsto na predeo vulve. Probajte da trljate pubični predeo svojim dlanom, a da uvedete i drugi prst u vaginu. Pri ovome ne treba biti grub niti nespretan, jer to može sve da pokvari. Kako se žena sve više uzbudjuje obratite više pažnje na njen klitoris. Kako se približava orgazmu, ili pratite signale ili neka vam ona kaže da je blizu, pa treba prestati sa intenzivnim tehnikama, i preći na NEŽNE tehnike. Nežno duvajte na njen klitoris, ili ga brzo i nežno uzmite u usta i pustite. Probajte ovo dok istovremeno radite vašim prstom u vagini. Kad partnerka udje u orgazam ne treba prestati dok vam ona sama na pokaže ili kaže da stanete. Možete sve da upropastite ako prestanete suviše rano. Videćete da se njen klitoris kontrahuje, vagina takodje, i postaje izuzetno vlažna (kod nekih žena prava ejakulacija). Nikako ne prestanite dok vam ona ne kaže. Neke žene mogu imati multiple (više njih) uzastopne orgazme, dok druge postanu odmah po orgazmu suviše osetljive pa odmah treba tada prestati sa stimulacijom. Ukoliko nije suviše osetljiva posle orgazma, možete u tako jako vlažnu vaginu uvesti penis i otpočeti odnos koji može biti posebno zadovoljstvo za oboje.
Položaji za cunnilingus: Da vam bude oboma bude udobno, žena treba da legne na ledja sa raširenim nogama i savijenim kolenima. Vi lezite na stomak izmedju njenih nogu, tako što ćete staviti desnu ruku ispod njene leve noge i obrnuto. Vaša glava je tačno tamo gde treba. Vaše ruke obuhvataju njene noge, ostavljajući šake slobodne. Manje udobna, ali uzbudljivija je sledeća varijanta. Lezite vi na ledja i stavite više jastuka ispod vaše glave. Partnerka kleči tako da su njene genitalije iznad vaše glave, s tim što su njena kolena sa svake strane vaše glave, iznad ramena. Ono što je posebno uzbudljivo kod ove poze je da vaša partnerka može da gleda dole na vas kako joj "ližete" genitalije. Sledeći položaj je da žena sedne na ivicu kreveta, a vi klečite ili sedite u nivou njenih genitalija. Naravno, kao i u svemu sto se tiče seksa, na vama ostaje da odlučite koji vam položaj najviše odgovara, ili da eksperimentišete i nadjete nešto sami što vas oboje maksimalno uzbudjuje. Napredne tehnike: G-tačka. O njoj smo već na drugom mestu govorili. Danas većina autora smatra da ovo područje zaista postoji i da kod više od 50% žena predstavlja najbolji način za snažan i produžen orgazam. G-tačka je ustvari malo uzdignuće na zidu vagine, veličine od 1-3cm, koje reaguje na laki pritisak. Taj deo vagine ima veću gustinu nervnih vlakana i sekretuje materije slične onima koje stvara prostata kod muškarca. Kako pronaći G-tačku već smo detaljno objasnili na drugom mestu. Ukratko, vaša partnerka leži na ledjima, sa raširenim nogama. Sa vašim ispruženim prstima udjite u vaginu, tako da vam dlan bude okrenut nagore. Onda najbolje srednji prst savijte prema sebi, kao da pokazujete "dodji ovamo". Pri tome deo koji budete pritisnuli je otprilike G-tačka. Još preciznije, ako možete da nadjete uretru (mokraćni kanal) i pratite njen put u vagini, osetićete malo uzdignuće ako je žena uzbudjena. Znači žena mora prethodno da bude uzbudjena da bi mogli lakše da nadjete G-tačku, posebno ako je to novo za vas. Zato G-tačka nije dobra za početno uzbudjenje, već tek kasnije. Ali ako je već žena uzbudjena, onda je ovo područje najbolje da je dovedete do snažnog orgazma. Polako je dirajte vašim prstom. Lakše je da pogodite pravo mesto sa dva prsta, ali ovo ponekad može biti neprijatno za ženu, posebno ako je uska. Kad ste našli pravo mesto onda nežno pritisnite, ne suviše brzo. Vaši pokreti treba da budu ritmički. Najbolje je ako istovremeno radite vašim jezikom po njenom klitorisu. Ako ste našli pravo mesto žena će reagovati povećanjem uzbudjenja. Nastavite dalje sporo, ritmički, da vršite pritisak dok je ne dovedete do orgazma. Orgazam koji se doživi stimulacijom G-tačke je različit od orgazama koji se dožive na drugi način. Kod nekih žena mogu orgazmi usled klitorisne, vaginalne ili stimulacije bradavica da se razlikuju medjusobno, dok kod drugih mogu biti veoma slični, ako ne isti. Ali, orgazam kod G-tačke dovede da ženino telo reaguje na različit način. Prvo, često izaziva "gurajući" orgazam, tj. to područje se kontrahuje prema ulazu u vaginu. Ako nadjete pravu kombinaciju da vi gurate nazad, pa opet dozvolite da to područje "gura" prema vama, u 50% žena možete izazvati da se ogazam produži, i postane mnogo duži nego obično. Kod nekih žena možete je držati i posle orgazma na platou, pa opet novi orgazam, pa plato i td. Dalje, ovaj orgazam kod nekih žena izaziva oslobadjanje velike količine tečnosti (ženska ejakulacija) što je dobro, jer se orgazam može produžiti sve dok postoji vlažnost genitalnih puteva. Kombinacijom "gurajućeg" orgazma i viška tečnosti, dobijete pravu ejakulaciju, kao kod muškarca, samo boljeg ukusa. Ovo može biti toliko da neke žene misle da su se upiškile. Ali se ovo veoma retko dešava. Jer i kod žena i muškaraca, seksualno uzbudjenje sprečava mokrenje. Ovo je urodjeni refleks, jer urin(mokraća) predstavlja prirodni spermicid (ubija spermatozoide). Erekcija koji muškarci imaju ujutru predstavlja delimično odbranu organizma da se muškarac ne umokri dok spava. Male tajne velikih majstora: 1. abecedna lizalica -probajte da jezikom pravite pokrete u obliku slova abecede ili azbuke, jedno po jedno, preko i oko klitorisa. Još i pre nego dodjete do poslednjeg slova vaša partnerka će biti na "sedmom nebu". Ako niste dovoljno pismeni, možete se zadovoljiti svojim imenom ili brojevima od 1-9. 2. ledena lizalica: ovde koristite kockice leda. Ne možete uzeti bilo koju kockicu leda koja stoji dugo u frizu. Led mora da bude relativno topao spolja, da počne da se topi, bez oštrih ivica i sa malim slojem vode koja se stvara topljenjem. Najbolje je prvo staviti u svoja usta i probati. Uzmite vrlo male kockice leda. Ili sačekajte da se one veće dovoljno otope. Držite led ili u vašoj šaci ili ustima. Možete vašu partnerku stimulisati ili prstima ili jezikom, pa onda postepeno uvesti led u nju. Ili jednostavno ledom ohladiti vaš jezik ili prste, tako da vaša partnerka oseti tu promenjenu temperaturu i osećaj kad je oralno stimulišete. Možete naizmenično koristiti led za hladjenje i čaj ili kafu (ne suviše vruće). Ovakva kombinacija može biti veoma stimulativna za vašu partnerku. 3. Mentol bombone protiv kašlja: ove bombone deluju tako što stimulišu sluzokožu nosa ili ždrela tako da osećamo kao hladjenje i peckanje. Sluzokoža vagine je još jedna sluzokoža gde one mogu imati isti efekat. Samo treba obratiti pažnju na sledeće: koristite bombone bez šećera, zbog eventualne gljivične infekcije vagine. Čini se da bombone koje sadrže šećer treba izbegavati kad već postoji gljivična infekcija vagine. Ako je nema, teško je pretpostaviti da će je one izazvati, ako to već nije učinjeno preko prsta. Uzmite prvo bombone u vaša usta, i sisajte ih, tako da dobiju idealan okrugao oblik, pogodan da budu stavljene u vaginu vaše partnerke. To je najbolje učiniti sa vašim prstom, ako ćete ga koristiti kombinovano sa cunnilingus. Druga varijanta je da bombonu stavite u vaginu pa uvedete penis. To može biti poseban doživljaj za oboje. Ako se odlučite da ne stavite bombonu u vaginu, onda je najbolje sisajte pa sa pljuvačkom koja je natopljena saržajem bombone ližite vašu partnerku, kao što obično radite. Ovo nije kao "prava stvar", ali isto može biti veoma uzbudljiva. Takodje možete da dišete ili duvate lagano na njene genitalije, tako da ih struja mentol-vazduha nadražuje. Jedna oblast se često zaboravlja, a to je cervix (grlić) uterusa. Pri tome treba voditi računa da ako žena nije dovoljno stimulisana dodir može biti bolan, ali ako se korektno uradi može biti veoma korisno za stimulaciju. Već smo napomenuli da žena mora biti veoma uzbudjenja. Grlić se nalazi duboko u vagini, na 180o od G-tačke. Takodje vodite računa da li žena koristi dijafragmu ili drugo kontraceptivno sredstvo koje pokriva grlić. Najbolje početi nežnu stimulaciju na bočnim stranama i donjoj strani grlića. Kasnije možete kružiti sa jednim ili dva prsta, tako da žena može da oseti pokrete kroz sam cervix. Koliko jako treba pritisnuti, kao i kod drugih načina stimulacije, zavisi od svake pojedine žene. Još jedna stvar koja uvek privlači pažnju je "ukus" ženskih genitalija. I tu postoje razlike od žene do žene. Naravno, pre svega mora se voditi računa o higijeni. Siguran sam da mnogi muškarci na osnovu toga i odluče da li da i dalje ostanu sa nekom partnerkom posle prvog "bliskog" susreta sa njenim genitalijama. To zavisi i od reakcije svakog pojedinog muškarca na mirise. Neki reaguju snažnije, to su tzv. feromon-pozitivni, a neki slabije. Ali, bez obzira na to, na ukus se posle izvesnog vremena ponavljanja cunnilingus-a, naviknete kao što se naviknemo na ukus kafe ili pića, jer ga vezujemo za lep osećaj koji ide uz to. To bi isto trebalo da se desi i ovde. Zato (sa izuzetkom žena koje ne vode računa o higijeni ili imaju problema sa vaginalnim sekretom) ne možemo prihvatiti izgovore nekih muškaraca da ih cunnilingus odbija zbog neprijatnog ukusa i mirisa. To su samo izgovori ili sebičnih ljudi, koji bi da dobijaju sve a ništa ne daju, ili onih koji se plaše da neće biti u stanju da prirede zadovoljstvo svojoj partnerki. Ako se vaš jezik umori, preporucujemo vam nekoliko interesantnih tehnika da i dalje nastavite. Prvo, umesto da pokrećete direktno vaš jezik, pokrećite celu vilicu, tako će se i jezik kretati. Ako se umorite od ovog, onda počnite da pomerate celu glavu gore-dole čime će i jezik nastaviti da se pomera preko klitorisa vaše partnerke. Ako se konačno vaš vrat umori, onda imate finalno rešenje da lagano, ritmično pokrećete čitavo telo napred-nazad, u istom ritmu i brzini kojom ste vršili i ranije pokrete. Za muškarce koji nemaju dovoljno snage, posebno ako su im parnerke one kojima su potrebni sati da dožive orgazam, ovo su jako dobre tehnike. Naravno, čim se vaš jezik odmori, onda se vratite sa ovih jednostavnih, ritmičkih pokreta na vaše "akrobacije" jezikom.
-
hairly
Sta oklijevas vise!!! Da ti nisi pusac?Hamza_ jupi wrote:tu sam "samo mi se ne svidja ova vulgarnost tipa dlakava je,kašikom itdSantos wrote:Hamza nemoj se zajebavat.Stipu ove ovdje koji te nagovaraju na taj cin.Niposto lizat.Poslusaj me.Hamza jesi li tu.Cujes li me nedaj se nagovorit.
- kekec
Evo ti odgovora, sa jednog drugog foruma:Dendrlix wrote:Mala digresija!
Jel' neko od prisutnih muzjaka uspio izvesti famozni "squirt"?
Ili
Jel neka od dama dozivjela isti?
Bilo je o tome govora prije, pa reko da vidimo jel to urban mith(da se ne zalecem bezzeze)
meni se sve vise cini da je tebe neki transvestit preveslao....a ono sprica....a ti strucnjak...
- nebojeplavo
Samo cu jedno reci: FUJ!!!! smajlistopovracafijubriju wrote:Pa tako nekako samo sto kad grlo odrveni nema osjecaja ni na jeziku.Liz pukne pa i u crvenotech10 wrote:Mozda ste se igrali Drakule.
- fijubriju
I ja sam to rekao sutra .Ali ... u tom trenutku nije bilo ni bitno.Vjerujnebojeplavo wrote:Samo cu jedno reci: FUJ!!!! smajlistopovracafijubriju wrote:Pa tako nekako samo sto kad grlo odrveni nema osjecaja ni na jeziku.Liz pukne pa i u crvenotech10 wrote:Mozda ste se igrali Drakule.