Ma nema šanse. Previše je različitosti, različitih shvatanja i uticaja okoline da bi se moglo normalno diskutovati.Bloo wrote:Pa otvori se tema u nadi da će biti neka normalna diskusijaMarlboroGold wrote:Fakat... more tema, ako ne o istom, onda o približno istom. Sve jedno te iste priče.BarbaDue wrote:Ne treba sa sexom...a vala ne treba ni sa ovim temama pretjerivati.nada umire zadnja
Na jednoj strani imaš ekstremno liberalne poglede, dok na drugoj ekstremno konzervativne - najčešće religijske. Onda se pored običnog seksa, o kojem bi se trebalo govoriti, udrobi nezadovoljstvo i jednih i drugih, baca lopta krivice iz jednog dijela u drugi, vjerski pogledi, pozicija žene...
Previše se komplikuje u vezi najnormalnijih stvari.
Evo ti primjer ove teme - Kakav je kvalitet seksa u brakovima i dugim vezama? Jednostavno - onakav koliko se trude i jedno i drugo, a najčešće je ok s obzirom da se radi o dugim vezama. I sad i ova tema treba završiti na 50 stranica? Je li to neki eksperiment da se vidi koliko možemo skrenuti sa teme?
Drugo, čini mi se da ove teme imaju po 50 stranica iz razloga što smo mi još uvijek dosta zeleni što se tiče muško-ženskih odnosa... Havana je najrealniji po svemu do sad rečenom. Imam osjećaj kad bi se ovdje počelo u detalje pričati o seksu, kako neko penetrira, kako ovo, kako ono, da bi taj dobio ban, a o tome se na forumima susjednih zemalja stalno govori kao nešto normalno i svakidašnje. E toliko mi zaostajemo za drugima.
Što manje nepotrebnih tabua - zdravije društvo.
Da ne pomisliš da je ovo tebi namjenjeno, nije