Kriteriji...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- tech10
Stavi ti njoj na kvadrat i izvadi korjen pa ce sve biti uredu.Sarafcina wrote: ovdje je glavni lik matematicar.... i sve vidi kroz matematiku
... ja to stavljam kao kriterij ne bi li me buduca Sarafina
bolje shvatila
kad joj budem objasnjavao da cu je pomnoziti sa ln1 ili da je dunjaluk samo jedna velika diferencijalna jednacina
-
debela
pazi da te sarafina ne pomnozi sa nulomSarafcina wrote:ovdje je glavni lik matematicar.... i sve vidi kroz matematiku
bolje shvatila
kad joj budem objasnjavao da cu je pomnoziti sa ln1 ili da je dunjaluk samo jedna velika diferencijalna jednacina
- danas
debela wrote:pazi da te sarafina ne pomnozi sa nulomSarafcina wrote:ovdje je glavni lik matematicar.... i sve vidi kroz matematiku
bolje shvatila
oplaka'
-
Sarafcina
tech10 wrote:Stavi ti njoj na kvadrat i izvadi korjen pa ce sve biti uredu.Sarafcina wrote: ovdje je glavni lik matematicar.... i sve vidi kroz matematiku
bolje shvatila
probo sam ja sve
-
zmijaIzmaj
hoces da ti kazem nesto diskretno...odjebi u skokovima
bez pretenzija da zadovoljim neke kriterije, ali ovo je smijenso, sto jes jes
-
Sarafcina
debela wrote:pazi da te sarafina ne pomnozi sa nulomSarafcina wrote:ovdje je glavni lik matematicar.... i sve vidi kroz matematiku
bolje shvatila
pa trudim se ja ... svojski
znam ja i one ... koji su i u operi zavrsavali... sve zarad ljubavi
-
zmijaIzmaj
tigris wrote:da dodam jos i ohrndana![]()
![]()
![]()
-
Sarafcina
debela wrote:blah blah blah...sto li imam osjecaj da cemo isto ovako, svi mi, naprdjivati i za pet godinaSarafcina wrote:... bolje je da se navakat razidjemo ko jarani ...nego da se pola zivota peglamo i uklapamo nesto sto se uklopiti ne da
sve to zavisi od toga sta je kome cilj
-
zmijaIzmaj
tigris wrote:znas kako se to taacno kaze?...tita mi skoro da ne smijem al evo....samo za tebezmijaIzmaj wrote:tigris wrote:da dodam jos i ohrndana![]()
![]()
![]()
bezobraznice...ne poznajem stare&ohrndane
...cak ni ti nisi takva
![]()
![]()
![]()
djesi kurvo stara ohrndana![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(odabijam dalje naguravanje, prelazi moj prag tolerancije vulgarnosti
-
zmijaIzmaj
tigris wrote:nisam...kakav on.... ono ne smijem se odnosilo upravo na tvoj osjetljivi prag prostačenja
![]()
![]()
-
Suzdrzana
Neću da se "nabacujem"Sarafcina wrote:ovdje je glavni lik matematicarSarafcina wrote:da zna ko je jevgenij zamjatin
po mogucnosti citala...ili makar drzala u ruci
naravno da se salim.. vazda su mi bili smijesni snobovski kriteriji ...iako zamjatina volim
.... i sve vidi kroz matematiku
bolje shvatila
Ali, ne znam ko je Zamjatin, tako da...
- anais_nin
kod mene su to najfleksibilniji kriterijiHarrys wrote:Pa kad imate stroge kiterije i hipten ih,a da one one seksualne i starosne niste ni napomenuli.![]()
P.S. oni drugi kvalitativni kriteriji su puno zeznutiji
Last edited by anais_nin on 03/04/2007 17:57, edited 1 time in total.