-Kad je vidim da me obraduje
-Da se smije ocima
-I da voli "Azru"...
previse?
definitivno...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
pa zar se ti nisi ozenioteletrader wrote:Kriteriji..
-Da se smije ocima
-I da voli "Azru"...
previse?
definitivno...
Ma kakvi od januara slobodan kao ptica..mamica 31 wrote:pa zar se ti nisi ozenioteletrader wrote:Kriteriji..
-Da se smije ocima
-I da voli "Azru"...
previse?
definitivno...ja sam mislila da je to sve vec gotovo
![]()
jel ovo onaj sto se hrvo s grizlijima po Aljasciteletrader wrote:Ma kakvi od januara slobodan kao ptica..mamica 31 wrote:pa zar se ti nisi ozenioteletrader wrote:Kriteriji..
-Da se smije ocima
-I da voli "Azru"...
previse?
definitivno...ja sam mislila da je to sve vec gotovo
![]()
Ja je par puta upozorio,njoj na jedno udje na drugo izadje..
I tako kupim veliki buket ruzha,nadjem se sa njom u gradu i pozhelim sve najbolje u zhivotu..
debela wrote:cuj upozoravaoto mi zvuci ucjenjivacki..ako ne uradis to i to ja odoh. sjeban pristup
edit: sto obrisa poruku teletrader
ok. sad bih ti nesto rekla jos ali sjebaces se. hajde, bice bolje.teletrader wrote:debela wrote:cuj upozoravaoto mi zvuci ucjenjivacki..ako ne uradis to i to ja odoh. sjeban pristup
Ucjenjivacki je kada kazhes ili-ili..
Ja sam samo,ono opcenito,razgovarao o nekim zhivotnim stvarima i skontao da se ne vidim sa njom..
Previse ambicija,a malo pravog zhivota..
Saian wrote:jel ovo onaj sto se hrvo s grizlijima po Aljasciteletrader wrote:Ma kakvi od januara slobodan kao ptica..mamica 31 wrote:pa zar se ti nisi ozenioja sam mislila da je to sve vec gotovo
![]()
Ja je par puta upozorio,njoj na jedno udje na drugo izadje..
I tako kupim veliki buket ruzha,nadjem se sa njom u gradu i pozhelim sve najbolje u zhivotu..![]()
![]()
, dobro je prosla
Ma tesko mene da nesto mozhe sjebati,ali reci,it's a free countrydebela wrote:ok. sad bih ti nesto rekla jos ali sjebaces se. hajde, bice bolje.teletrader wrote:debela wrote:cuj upozoravaoto mi zvuci ucjenjivacki..ako ne uradis to i to ja odoh. sjeban pristup
Ja sam samo,ono opcenito,razgovarao o nekim zhivotnim stvarima i skontao da se ne vidim sa njom..
Tempora 12 Pointstempora wrote:Cuj kriteriji.Znam zena koje imaju te nekakve liste, pa ih naglasavaju u razgovorima, mora biti ovo, mora biti ono.....Kao nekakav opis nekakvog proizvoda.
![]()
Ja svoga supruga, da sam skicirala, ne bih mogla ljepse.Srcan,socijalan,iskren,pozrtvovan, osjecajan,uvijek nasmijan.Visok!![]()
Ne poznajem boljeg covjeka u zivotu.Niti prijatelja.Niti zgodnijeg muskarca.
I jedino sto mogu da cinim, je to da svakodnevno zahvaljujem Bogu, ili sudbini, ili visoj sili, da mi je dozvoljeno u ovom zivotu da ga volim.
![]()
I da sam se ja pitala i vodila bilo kakvim kriterijima, po prirodi svoje mahnitosti, znam da bih sigurno fulila.Ovako, nesto drugo je odlucilo za mene.
tempora wrote:Cuj kriteriji.Znam zena koje imaju te nekakve liste, pa ih naglasavaju u razgovorima, mora biti ovo, mora biti ono.....Kao nekakav opis nekakvog proizvoda.
![]()
Ja svoga supruga, da sam skicirala, ne bih mogla ljepse.Srcan,socijalan,iskren,pozrtvovan, osjecajan,uvijek nasmijan.Visok!![]()
I jedino sto mogu da cinim, je to da svakodnevno zahvaljujem Bogu, ili sudbini, ili visoj sili, da mi je dozvoljeno u ovom zivotu da ga volim.
![]()
I da sam se ja pitala i vodila bilo kakvim kriterijima, po prirodi svoje mahnitosti, znam da bih sigurno fulila.Ovako, nesto drugo je odlucilo za mene.
koje sranjeteletrader wrote:debela wrote:cuj upozoravaoto mi zvuci ucjenjivacki..ako ne uradis to i to ja odoh. sjeban pristup
Moj se ginekolog nece sloziti sa tobom.On kaze, da sam bila "tempirana bomba"debela wrote:tempora wrote:Cuj kriteriji.Znam zena koje imaju te nekakve liste, pa ih naglasavaju u razgovorima, mora biti ovo, mora biti ono.....Kao nekakav opis nekakvog proizvoda.
![]()
![]()
ahmupravo si nabrojala kriterije koji su presudili u njegovu korist. izabrala si ti njega svjesno zbog svega nabrojanog pa cak i ako mislis da je to bila visa sila.
pa ovo mi je samo potvrdatempora wrote:Moj se ginekolog nece sloziti sa tobom.On kaze, da sam bila "tempirana bomba"![]()
![]()
![]()
I svasta ucih o anatomiji, ali da u sebi imama eksplozivnih elemenata koji su primamljivi muskome rodu, ne znadoh.![]()