Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
prvi put da stavim kondom dok sam se seksao...i sto se desi?
isuši pa jbg sskino ga ta ce mi takav sex... ima li sta protiv tog isusenja.. btw koristio sam durex
ili neka druga zastita za muskarca jer ja kad planiram da to radim...ne mora ona znat da ja to planiram..
hahaha
a kad se desi onda nek se desi..
hahahaha
a naravno da nije vazektomia
..
Bezveze se kurcis s tim "prvi put stavim kondom" i "sta ce mi takav seks" jer samo ispadas glup... i da, od nekih durexovih kondoma se zna desiti da iziritira vaginu da se isusi probaj ultra thin, s tim nisam imao takvih problema...
Suicidal Siberian wrote:Ja mislim da bi se vise trebao pitati zasto "unutrasnjojst" nije mokra, negoli zasto je kondom "suh"
hahahha
hahahahahhaa
sexali smo se 4 puta al nakon toga sam stavio kondom....pa sad kontam mozda je to tooo?
al kad sam skino kondom i nastavio...BOG je bio na mojoj strani...
p.s. ne zezam stvarno se to dogodilo...
i ne znam niko ni nije odgovorio kako da se zashititim ja kao musko a da nije kondom...
antibaby pilule for man?
postoji li stagod slicno?
Last edited by pitausuncokretu on 01/11/2009 23:20, edited 1 time in total.
Suicidal Siberian wrote:Ja mislim da bi se vise trebao pitati zasto "unutrasnjojst" nije mokra, negoli zasto je kondom "suh"
hahahha
hahahahahhaa
sexali smo se 4 puta al nakon toga sam stavio kondom....pa sad kontam mozda je to tooo?
al kad sam skino kondom i nastavio...BOG je bio na mojoj strani...
p.s. ne zezam stvarno se to dogodilo...
i ne znam niko ni nije odgovorio kako da se zashititim ja kao musko a da nije kondom...
antibaby pilule for man?
postoji li stagod slicno?
sigurno si "navir'o" k'o hajvan cim si je tako isusio, cudo nisi kondom proderao
zelim zastiti svoju djevojku pa i ljubavnicu od ne zeljenje trudnoce..
ljubavnica ima djete pa ne moze-ne smije a djevojka ne smije saznat jer ako zene kada rode jaca im je strana plodnosti...
tako da bi mi trebalo nesht da ja budem hajmo rech 80 % siguran
pitausuncokretu wrote:zelim zastiti svoju djevojku pa i ljubavnicu od ne zeljenje trudnoce..
ljubavnica ima djete pa ne moze-ne smije a djevojka ne smije saznat jer ako zene kada rode jaca im je strana plodnosti...
pitausuncokretu wrote:zelim zastiti svoju djevojku pa i ljubavnicu od ne zeljenje trudnoce..