kondom??da ili ne??
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
JANNINA
#1 kondom??da ili ne??
korist te li kondom???ako se u duzoj vezi??ilije bolje bez kondoma??
- A-R-N-I
#2 Re: kondom??da ili ne??
JANNINA wrote:korist te li kondom???ako se u duzoj vezi??ilije bolje bez kondoma??
- new_jazzWa
draga,ovdje sve ozbiljni ljudi u godinama,ozenjeni i udate,sa kondomima rascistili davno
...sala mala...ti haman pravo mlada pa te zanimaju ovakve stvari,ili ti mrsko trazit po forumu ono sto je vec DAVNOOOO ispisano i receno???
- karanana
Kupio cigo kondome sa razlicitim ukusima voca. I kaze ti on zeni, haj da se igramo, ja cu ugasiti svjetlo a ti cuclaj i pogadjaj koji sam ukus stavio. I ona pocne cuclati i kaze: rokford ubudjali sir?! A on, ma cekaj bre zeno, nisam ga jos stavio.
Kond omi: nekorist im ih. ne ma cov jek ni pri blizan uzitak kaokad ga prista vis beznjega.
Kond omi: nekorist im ih. ne ma cov jek ni pri blizan uzitak kaokad ga prista vis beznjega.
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
#6 Re: kondom??da ili ne??
ni kad nisa m nivid io kom don aka moli korist ioJANNINA wrote:korist te li kondom???ako se u duzoj vezi??ilije bolje bez kondoma??
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
ma koristi one sa mentolom,poslije par minuta ima da se zajapuriš,najbolji su ipak oni sa nacrtanim zivotinjama tako da dok radis i pogledas u njeg ,crče ti od šege pa moreš guslat povazdan
(ovo se odnosi na jači pol)
ako si mlad-a neiskusan-na ko ja onda je najbolje koristiti kondome i raditi ono pod ugašenim svjetlom
ako si mlad-a neiskusan-na ko ja onda je najbolje koristiti kondome i raditi ono pod ugašenim svjetlom
- chuchumbamayumbe
To ti je isto ko da chachkash nos u rukavici!
Kakav ti je to merak???
Kakav ti je to merak???
-
JANNINA
pa to vas i pitam...bolje je bez....meni...ja vas pitam sta vi mislite...Dena wrote:Slazem se i sa zenske stranekaranana wrote:
....ali prednost je sto sam u dugoj vezi
- Salko sto je u vodu skako
#22 Re: kondom??da ili ne??
bolje je bez kondomaJANNINA wrote:korist te li kondom???ako se u duzoj vezi??ilije bolje bez kondoma??
-
spijun_KA
#23 Re: kondom??da ili ne??
Istina, ali je opet sigurnije sa kondomomSalko sto je u vodu skako wrote:bolje je bez kondomaJANNINA wrote:korist te li kondom???ako se u duzoj vezi??ilije bolje bez kondoma??![]()