Kome ba?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
d2

#51 Re: Kome ba?

Post by d2 »

pustopoljina wrote:lele...koje pitanje??? ima li ultru? je li to sto je za pretplatu potrebno biti u radnom odnosu? (bilo je tako,je li jos uvijek?)
nije nego kao ultra je za kokuze, haj da covjeku ne zacatavamo temu...
pustopoljina

#52 Re: Kome ba?

Post by pustopoljina »

ja otvorila novu :shock:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#53 Re: Kome ba?

Post by Truba »

zašto prilaziti u kafiću kad imate internet :P :P :P
pustopoljina

#54 Re: Kome ba?

Post by pustopoljina »

preko interneta upoznas neke na drugom kontinentu,samo se patis.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#55 Re: Kome ba?

Post by pici »

Evo ispovjest jedne blogerke ,doduse iz Begeša je pa vezano je za ovu interesantnu temu :D
Image
E ovako....Juce procita jos jedan u nizu blogova o tome kako su jadne cure kurve jer nose usku garderobu, e sad nebi mene to toliko uznemirilo da me taj blog nije podsjetio na jednu osobu.
Pa sad da ja vama ispricam na sta tj. koga je mene to podsjetilo. Ja vam zivim u Bg u naselju koje se zove Zarkovo i u centar pretezno idem busom br. 56, da da bas tim koji je gore na slici (internet je cudo). E sad u tom busu veoma cesto srecem jednog mentalno poremecenog momka koji onako slobodno izbaci malog i bez i malo ustrucavanja ga pocne bacati u nesvjest...da da u po gradskog prevoza. I sad jednom prilikom ga je neki momak onako krupno nabildane gradje uhvatio za vrat i poceo mu jebati majku perverznu retardiranu, a on se poceo kao opravdavati recenicama "Vidis kakve su sve utegnute, sve tange nose, guzovi im se sve i jednoj oslikavaju, glava me od njihovih sisa boli...." Sad vi dragi moji procitajte blog na koji ja ovim blogom odgovaram pa razmislite malo.
A najzanimljivija recenica iz cijelog bloga mi je "Cure su krive za svu strast i požudu koju mi muškarci osjećamo." - pa dragi gospode Boze, pa normalno da su cure krive, na sta bi licilo da su muskarci krivi il ne daj Boze nesto jos nastranije.
I da jos nesto da kazem. Djevojke se ne loze na nabildane muskarce i njihova lijepa dupeta,fino je vidjeti to da se ne lazemo, vecina cura kod muskaraca sto se tice njihovog fizickog izgleda, gleda ruke i obucu i vjerovali ili ne cure ce uvijek ali uvijek pasti na momka koji ih moze nasmijati i koji je slicnih intelektualnih sposobnosti kao ona i sa kojim joj jednostavno nece biti dosadno.....naravno ima tu jos svega ali necu sad da pisem posto jbg. fina sam ja djevojka. :-)
I sad da zakljucim ovaj tzv. odgovor.Zivimo u 21 vjeku mini suknja i uska majica su nesto sasvim normalno kao i zgodan muskarac koji vodi racuna o svom izgledu i molim vas molim dragi nasi momci nemojte dovesti svoj mozak do tog da kao zdravo intelektualno bice zenskog roda mozete posmatrati samo djevojku umotanu od glave do pete jer imamo pravo da se lijepo osjecamo u svojoj kozi, da budemo lijepe i da to svima pokazemo, i nemojte nam dozvoliti da mislimo da je posjedovanje mini suknje grijeh......a sto se tice tog da svi stalno mislimo na sex....mislimo pa sta kad je sex najbolja stvar na svijetu....
:thumbup:
njeka

#56 Re: Kome ba?

Post by njeka »

pici wrote:Evo ispovjest jedne blogerke ,doduse iz Begeša je pa vezano je za ovu interesantnu temu :D
Image
E ovako....Juce procita jos jedan u nizu blogova o tome kako su jadne cure kurve jer nose usku garderobu, e sad nebi mene to toliko uznemirilo da me taj blog nije podsjetio na jednu osobu.
Pa sad da ja vama ispricam na sta tj. koga je mene to podsjetilo. Ja vam zivim u Bg u naselju koje se zove Zarkovo i u centar pretezno idem busom br. 56, da da bas tim koji je gore na slici (internet je cudo). E sad u tom busu veoma cesto srecem jednog mentalno poremecenog momka koji onako slobodno izbaci malog i bez i malo ustrucavanja ga pocne bacati u nesvjest...da da u po gradskog prevoza. I sad jednom prilikom ga je neki momak onako krupno nabildane gradje uhvatio za vrat i poceo mu jebati majku perverznu retardiranu, a on se poceo kao opravdavati recenicama "Vidis kakve su sve utegnute, sve tange nose, guzovi im se sve i jednoj oslikavaju, glava me od njihovih sisa boli...." Sad vi dragi moji procitajte blog na koji ja ovim blogom odgovaram pa razmislite malo.
A najzanimljivija recenica iz cijelog bloga mi je "Cure su krive za svu strast i požudu koju mi muškarci osjećamo." - pa dragi gospode Boze, pa normalno da su cure krive, na sta bi licilo da su muskarci krivi il ne daj Boze nesto jos nastranije.
I da jos nesto da kazem. Djevojke se ne loze na nabildane muskarce i njihova lijepa dupeta,fino je vidjeti to da se ne lazemo, vecina cura kod muskaraca sto se tice njihovog fizickog izgleda, gleda ruke i obucu i vjerovali ili ne cure ce uvijek ali uvijek pasti na momka koji ih moze nasmijati i koji je slicnih intelektualnih sposobnosti kao ona i sa kojim joj jednostavno nece biti dosadno.....naravno ima tu jos svega ali necu sad da pisem posto jbg. fina sam ja djevojka. :-)
I sad da zakljucim ovaj tzv. odgovor.Zivimo u 21 vjeku mini suknja i uska majica su nesto sasvim normalno kao i zgodan muskarac koji vodi racuna o svom izgledu i molim vas molim dragi nasi momci nemojte dovesti svoj mozak do tog da kao zdravo intelektualno bice zenskog roda mozete posmatrati samo djevojku umotanu od glave do pete jer imamo pravo da se lijepo osjecamo u svojoj kozi, da budemo lijepe i da to svima pokazemo, i nemojte nam dozvoliti da mislimo da je posjedovanje mini suknje grijeh......a sto se tice tog da svi stalno mislimo na sex....mislimo pa sta kad je sex najbolja stvar na svijetu....

:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Irm@

#57 Re: Kome ba?

Post by Irm@ »

fishtrija wrote:
pustopoljina wrote:e svasta?! sta fali popiti pivo? prvo-sta ja imam piti bejlis,fol-k'o kontam se ja u likere,fol elegancija,dobra ona reklama? sta imam piti vino u obicnom kaficu-kad ti sipaju kiselis od 0,00000X cl i jos ti zubi potamne. bijelo vino-osim par izuzetno dobrih-ne podnosim,prekisela su.
ne pada mi na pamet piti kolu,ne pijem je ni kuci,ni oko kuce. danju pijem kafu, navecer zavisi-ha mineralnu, ha pivkanu. nije mi problem ni iz flase piti,sta imam gledati hoce ko sta gurnuti pa i casa i flasa i sve u helac ode.
u restoranu,ili kuci-rado popijem vino-ali to sigurno nije ruzica & company.
najsigurnija sam kad mi donese flasu,i otvori je. pivo nije sa visokim postotkom alkohola,navecer poslije vrucina-zna fino sjesti.
cuj pivo nije zenstveno-pa sta bi rekao da tek pije duplu ljutu? :lol:
one soft-drinks (alkopops) ne podnosim i licno mi je pederski kad vidim da to neko pije.
Pij ti štagod hoćeš, samo piva nije za žene. I ne možeš izgledati ženstveno ako piješ pivu nema teorije. Možda se furaš da si independent... i nije pivo već PIVA :D
ja tebe volim :D :-D
meni nema nista ruznije i odvratnije na svijetu nego kad im djevojku s flasom piva u ruci... eto bash ruzno... za djevojke je tequila, vino, red bull - votka :D :-D ali pivo... bljak... ili ako ga vec pije...onda nek uzme slamku :lol: :lol:
nego... mozda su svi razlozi koje si naveo u opening post-u bash razlog zbog kog se dosta ljudi zali da svi cekaju da neko nekom pridje... a dakle dok svi cekaju... niko nikom ni ne prilazi :D :-D
Bogme bit ce da treba slusati moju mamu koja kaze da se momci i djevojke u citaoni na faxu upoznaju :lol: :D :-D
Irm@

#58 Re: Kome ba?

Post by Irm@ »

njeka wrote:
pici wrote:Evo ispovjest jedne blogerke ,doduse iz Begeša je pa vezano je za ovu interesantnu temu :D
Image

:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
cekamo valtera da je proglasi kurvom :roll: :D :-D
inace... ;-)
d2

#59 Re: Kome ba?

Post by d2 »

hehe :lol:
pustopoljina

#60 Re: Kome ba?

Post by pustopoljina »

kazu li i kod vas-rospija! :lol:
MutD452

#61 Re: Kome ba?

Post by MutD452 »

Pozdrav raji, ja sam novi na forumu!!! :-D :-D :) :roll:
mostarac

#62 Re: Kome ba?

Post by mostarac »

MutD452 wrote:Pozdrav raji, ja sam novi na forumu!!! :-D :-D :) :roll:

e nasao si gdje ces pozdravit okolinu :lol:
MutD452

#63 Re: Kome ba?

Post by MutD452 »

Zanimljiva percepcija doticne Beogradjanke...
njeka

#64 Re: Kome ba?

Post by njeka »

A još zanimljivije koliko istine ima u tome!!!!
redondo72

#65 Re: Kome ba?

Post by redondo72 »

pustopoljina wrote:kazu li i kod vas-rospija! :lol:
šmizla
amrica

#66 Re: Kome ba?

Post by amrica »

Svasta se procita ovdje, muski se zgrazavaju sto zeMske piju pivo ili pivu, nose starke, martinke, stare farmerke.... ali meni kao zeMsku smeta kad cujem zeMsko koje psuje, rjecnik kocijaski (izvinjavam se kocijasima), ... Ne smeta mi kad musko psuje, valjda to urodjeno Balkancima, ni kad zensko nesto lane ponekad, u ekstremnoj situaciji, ali kad joj je svaka druga rijec nepostojeca u rjecniku... mijenjam okolinu.
A piva nije losa, narocito hladna ljeti, poslije rucka. Starke su ok, martinke katastrofa, da ti noge otpadnu, moras biti mazohista pa to nositi, a stare farmerke su puuunooo toga vise od krpice koja se oblaci.
JThomas

#67 Re: Kome ba?

Post by JThomas »

Image
sestro, dođi i odvedi me :thumbup: :mrgreen:

pa daj bar adresu bloga, šta si se stis'o :lol:
nikad_izvini

#68 Re: Kome ba?

Post by nikad_izvini »

fishtrija wrote:Prvo sam sve ovo napisao kao repliku na post u drugoj temi, pa skontah kad već serem 'voliko, nek bude i maskenbal - newtopic :dance:
ljubav_aha wrote:mene samo interesuje,cemu sluze konsultacije od strane naj prijetelja,kad vec SVI imate hrabrosti licno prici djevojci :mrgreen:
Hm... :zoka: jel do mene il je ovo blago sarkastično... Kakve crne konsultacije. Pa neće on umjesto mene prići joj... Problem je što nema takvih zbog kojih bi bilo vrijedno PRILAZITI :x sad sam se naljutio već...

a) ja priđem, i kažem dvije rečenice a ona vrti flašu Heinekena u ruci i kesla se ko blesava, konta koje auto sam parkir'o pred objektom, prkoseći organima reda. A ja konto fina.

b) ja priđem, kažem dvije rečenice a ona šuti i gleda me tupavo. Nakon još nekoliko rečenica i trenutaka neugodne šutnje, ona progovara i uspijeva sastaviti smislenu rečenicu. Blokada u mozgu, mislila skočiću na nju i silovat' je na hastalu. A ja konto fina.

c) ja priđem, kažem dvije-tri, a ona odgovara na razumljivom jeziku akcentom neovdašnjeg podneblja. Vozi ba kući, ofiraš i mene i sebe...

d) ja priđem, sasvim normalno, mirno, prijatno, smiješim se, nisam gabor da bi je prep'o pojavom (i guess...), izgovorim jednostavnu i uopćenu rečenicu, sa trenutku primjenjivom frazom, očekujem isto tako normalan odgovor, nebitno pozitivan/negativan - dakle u nadi sam da će samo uzvratiti istom civilizovanom mjerom. Ali avaj, ona se namršti, hladno otpozdravi, bez osmijeha i okrene se ugodno popunjenoj jaranici s kojom je izašla. K'o da je iz Vlasenice i prepoznala me s spiska osumnjičenih za ratne zločine. Primitivizam. Plastika. Elektrika. Sad bi tako slatko sastavio jednu prosto proširenu sa pominjanjem familije i radnje koja troši kalorije a nije trčanje... huh.

I kaže priđi... Kome ba? Ne možeš znati više ništa. Neki dan se upoznam s djevojkom, rekoh koji si fakultet, kaže ona ja još idem u srednju. A ima grudi k'o da doji trojke kući. Haj zdravo, sa srećom... i tebi i onome ko u muriji zaglavi zbog tebe.

Gdje su one cure što nose patike koje se ne sjaje, koje ne znaju šta su čizme dok ne padne snijeg, koje slušaju strani pop jebote... Što biraju torbe po sadržaju koji će u njemu nositi a ne po gabaritima koje je postavila ulica... Koje ne piju pivu. Gdje je tu ženstvenost i ko ih odgoji da piju pivu? Hajd' vino ili neki Martini ili štatijaznam... Bailey's. Al pivu ona pije... Ili puši one tanke cigarete, a kad progovori ori se 20metara sve oko nje. Ženstvenost. Niđe veze. Zar su u zemlju propale inventivne djevojke koje imaju ideja, koje znaju šta hoće, koje se brinu same o sebi a ne paraju nosom nebo... koje se brinu da imaju normalan život tamo gdje žive, bez švalera/švalerki/tetki/narkomana/šizofreničara... kao pridruženih članova familije...

Ne znam gdje ova diskusija treba da ide... valjda je pitanje IMA LI VAS IGDJE? Ili tipkajte šta želite, ovdje svakako ne vrijede pravila nikakva...
Majstore, griješiš u prvom postulatu, prilaziš ženama u "KAFANI" :-) :roll: Nemam ništa protiv toga, ali, vjerujem da ćeš naletiti na mnogo prijatniju konverzaciju IZVAN KAFANE ;-) Možda budeš imao više uspjeha u traženju prave :D U "kafani" samo možeš doplesati do nje i nešto pokušati, nema tu puno priče.Lažem, ima.Zdravo, "da se provozamo".Seljačka, "hoš šta popit" i tako te.Intelektualna priča..........ne pije vode.

U kafani je sa drugaricama, pa je ego malo porastao :D
U kafani tješi drugaricu koja je popila par pića, pa se jada. Nije joj do toga.
U kafani ima više izbora, pa joj se obično ne sviđaš :D
U kafani će prije glumiti neosvojivu.Il je nećeš više vidjeti, il ćeš opet startati, donji si, uglavnom :D
U kafani se sviđaš njenoj jaranici, a nju startaš. Nema hljeba tu ......uglavnom.
U kafani nema "finih" u kasnim satima(jebiga, seljak sam, štaću) :D

Heureka zaključak, žene nisu iste u kafani i van nje :D :-D :skoljka:
ProS

#69 Re: Kome ba?

Post by ProS »

zenstvenost je propala sa idejom emancipacije :-) ili...zenstvenost je propala pod muskoj povrsnosti i pocela se braniti od nje,povrsnosti,sa slicnostima muskim :oops:
lys

#70 Re: Kome ba?

Post by lys »

Kod mene je vjerovatno neka genetska greska, tako da samo podnosim viski; od bilo kojeg drugog pica, nakon pola case, padam sa svojih stikli od 10 cm. Gdje se ja mogu svrstati? :roll:
ljubav_aha

#71 Re: Kome ba?

Post by ljubav_aha »

fishtrija;

1.zar je moguce da ne mozes procjeniti dobnu starost djevojke :?:
2.sta te privuklo ovakvim djevojkama
3.sta im obicno kazes,i kako im pridjes

cijenim to sto prilazis bez upotrebe konsutlacija,ali se meni upravo tako nesto desilo neki dan,i nije prvi put,ZASTO :?:
fishtrija

#72 Re: Kome ba?

Post by fishtrija »

nikad_izvini wrote:Majstore, griješiš u prvom postulatu, prilaziš ženama u "KAFANI" :-) :roll: Nemam ništa protiv toga, ali, vjerujem da ćeš naletiti na mnogo prijatniju konverzaciju IZVAN KAFANE ;-) Možda budeš imao više uspjeha u traženju prave :D U "kafani" samo možeš doplesati do nje i nešto pokušati, nema tu puno priče.Lažem, ima.Zdravo, "da se provozamo".Seljačka, "hoš šta popit" i tako te.Intelektualna priča..........ne pije vode.

U kafani je sa drugaricama, pa je ego malo porastao :D
U kafani tješi drugaricu koja je popila par pića, pa se jada. Nije joj do toga.
U kafani ima više izbora, pa joj se obično ne sviđaš :D
U kafani će prije glumiti neosvojivu.Il je nećeš više vidjeti, il ćeš opet startati, donji si, uglavnom :D
U kafani se sviđaš njenoj jaranici, a nju startaš. Nema hljeba tu ......uglavnom.
U kafani nema "finih" u kasnim satima(jebiga, seljak sam, štaću) :D

Heureka zaključak, žene nisu iste u kafani i van nje :D :-D :skoljka:
Care, slažem se ja s tobom, samo što ja ama baš nigdje ne spomenuh 'KAFANU'. Možda zbog onog Heinekena si mislio... To je izvučeno iz konteksta. Inače, sve ovo nabrojano stoji i zna se to...
fishtrija

#73 Re: Kome ba?

Post by fishtrija »

Irm@ wrote:ja tebe volim :D :-D
Volim i ja tebe... :zoka: :D
fishtrija

#74 Re: Kome ba?

Post by fishtrija »

ljubav_aha wrote:fishtrija;

1.zar je moguce da ne mozes procjeniti dobnu starost djevojke :?:
2.sta te privuklo ovakvim djevojkama
3.sta im obicno kazes,i kako im pridjes

cijenim to sto prilazis bez upotrebe konsutlacija,ali se meni upravo tako nesto desilo neki dan,i nije prvi put,ZASTO :?:
- Ah... haj procijeni kad im sise i guzovi rastu ko iz vode... dodaj šminku, garderobu koja oslobađa... nema teorije da trefiš...
- Pa šta ja znam, nekad te privuče niz faktora, nekada sitnica. Uvijek volim da gledam pokrete koji su između nečega bitnog, one poglede u stranu ili šta radi s drugom rukom, kako sluša sagovornika... odatle dosta stvari o karakteru možeš doznati. Te me sitnice pokrenu najčešće. A nekad samo dobro dupe, ili skladno lice...
- Kažem im, "ti obasjavaš ovaj prostor svojim osmijehom" :D To ne može biti uopćeno i nije za foruma dakako...

Zadnje pitanje ne kontam.
Irm@

#75 Re: Kome ba?

Post by Irm@ »

fishtrija wrote:
Irm@ wrote:ja tebe volim :D :-D
Volim i ja tebe... :zoka: :D
nemoj da izvlacis stvari iz konteksta :D :-D jer inace zvuci besmisleno :D :-D
Post Reply