Pa jesam.Ujedam wrote:pa jesil,???![]()
ha lako je rec,daj kaku slicicu,more i iz mladjih dana,recmo od prosle godine
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Pa jesam.Ujedam wrote:pa jesil,???![]()
Kolko si dobra svega ti?Ujedam wrote: Pa jesam.
kakav nered wrote:
ma sve je to i tada bilo lijepo... nisam ni očekivala puno, ipak je studirao vani...
ja se jako teško zaljubim i onda kad mi se to desi uživam u osjećajima, pa makar i ne bili uzvraćeni
svaka tebi čast!Landa wrote:Ja kad popijem vino-dva prilazim svima i zenama i muskarcima i izbacivacima![]()
Nego dajte ljudi razmislite logicno...Ako Muhamed nece brdu...imas 3 opcije.
1. Pridjes mu, upali, super.
2. Pridjes mu, ne upali, hladan tus, ohladis se, ides dalje, ne trosis vrijeme
3. Ne pridjes mu, gledas ga, mastas, i odjednom ga vidis za rukicu sa nekom lijevom
Pa ja ne znam kako vi, ali ako br. 1 ne uspije ja bih vise voljela da me oblije hladan tus koji ja otvorim a ne da me neko sa strane i na prepad okupa.
Da malo pojasnim...FreeSol2 wrote:Interesantno je u Mostaru sto su djevojke opustenije po tom pitanju, ne glume neosvojive, pa kad joj pridjes ona se izgubi, zbuni seGospoda Ministarka wrote:
Jesam Vam rekla da je Mostar po sportu gledanja glavni.
U kaficima su muski i zene razdvojeni kao na teraviji.![]()
Nevjerovatno koliko lijepih djevojaka je single u Mostaru
FreeSol2 wrote:Interesantno je u Mostaru sto su djevojke opustenije po tom pitanju, ne glume neosvojive, pa kad joj pridjes ona se izgubi, zbuni seGospoda Ministarka wrote:Jesam Vam rekla da je Mostar po sportu gledanja glavni.star(i)mo wrote:Prilaz? Ne postoji to kod nas mostaraca... nije nam ni potrebno. Kako? Gledamo se djevojka i ja... dvije sedmice, tri sedmice, pola godine... i raskinemo.
Nevjerovatno koliko lijepih djevojaka je single u Mostaru
tako je svuda gdje za pola sata mozes saznati sve o svakomesumirprimus wrote:vidite kolko nama fali autoput,pa da vidite da je u mostaru isto ko i u tuzli,sarajevu,banjojluci...svudje isto...
Svaki mostarac muku muci kad treba prici mostarkama jer znamo da od toga rijetko ima koristi. Malo mjesto, svak' svakog zna, zugatorska okolina... ali kad je zato pridobijes, ne treba ti nijedna druga u zivotu.plucna mahramica wrote:Da malo pojasnim...FreeSol2 wrote:Interesantno je u Mostaru sto su djevojke opustenije po tom pitanju, ne glume neosvojive, pa kad joj pridjes ona se izgubi, zbuni seGospoda Ministarka wrote:
Jesam Vam rekla da je Mostar po sportu gledanja glavni.
Nevjerovatno koliko lijepih djevojaka je single u MostaruMostarci imaju problem samo sa mostarkama, one se gledaju, a 'u zene' se ide u Konjic, Jablanicu i sl. odnosno u Sarajevo ako je takva prilika pa se studira ili radi ovdje.
![]()
Ovako ispade da mi samo gledamo, a poznata je cinjenica da rodjeni najvece srce imaju (da ne kazem muda)![]()
star(i)mo wrote:Prilaz? Ne postoji to kod nas mostaraca... nije nam ni potrebno. Kako? Gledamo se djevojka i ja... dvije sedmice, tri sedmice, pola godine... i raskinemo.
plucna mahramica wrote:
Da malo pojasnim...Mostarci imaju problem samo sa mostarkama, one se gledaju, a 'u zene' se ide u Konjic, Jablanicu i sl. odnosno u Sarajevo ako je takva prilika pa se studira ili radi ovdje.
![]()
Ovako ispade da mi samo gledamo, a poznata je cinjenica da rodjeni najvece srce imaju (da ne kazem muda)![]()
star(i)mo wrote: Svaki mostarac muku muci kad treba prici mostarkama jer znamo da od toga rijetko ima koristi. Malo mjesto, svak' svakog zna, zugatorska okolina... ali kad je zato pridobijes, ne treba ti nijedna druga u zivotu.
ovo sam cula od nekoliko Mostaracastar(i)mo wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
Lakse se je Heidi Klum prici nego njima... upravo jer ne ocekuju da ih tako "osvojis". Posto ih 99% ne zna kako bi to alternativno "osvajanje" trebalo da izgleda, bolje ne prilaziti...
Vid' ovo*zena21 wrote:fazon je da ti njemu pridjes.. smuntas ga da ne zna kak se zove.. ali da ga nevedes da konta da je u stvari on "prvi poceo"
law2 wrote:Strašno poštujem djevoke koje same priđu partneru i otvoreno započnu komunikaciju.
Imao sam par takvih iskustva, i smatram da takav jedan postupak puno govori o ženskoj osobi (karakter, stav) ali govori i koliko joj je stalo do osobe kojoj prilazi i eventualno vezi sa istom.
upravo takoLakat Jebić wrote:jel to gledanje podrazumjeva odsustvo svakog kontakta osim "ocnog"?