Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
BlacButterfly wrote:A nije da sam bas prva prisla, al sam na kraju naravila prvi korak, jer sam prije toga bila kreten...
Znala sam ga pomalo od skolskih dana, al poslije se nismo vidjeli godinama... Bio je to period, kada sam ja izasla iz sedmogodisnje veze i mrzila kompletan muski rod... Krenuo je prema meni, prisao mi je u kaficu, a ja se okrenula i otisla, prije nego je uspio progovoriti... Ponovo me sreo, ponovo prisao i pitao mozemo li razgovarati, a ja rekoh kasnije... Kasnije je prisao i pricali smo satima... Trazio je br, nisam dala... Ponovo me sreo i ponovo smo pricali, ali ovaj put tema je presla u raspravu i na kraju sam ga u tom momentu ne znajuci izvrijedjala... Al, opet je trazio broj... Ja nisam dala...
Slijedeci put kad smo se sreli, rekao je samo cao u prolazu... I nekoliko puta nakon toga isto...
Kontala sam da sam budala i sl.... Raspitam se i saznam da je i dalje solo ...
Kad smo se sreli slijedeci put rekao je opet cao i prosao... I sati su prolazili, ja sam ustala, prisla njemu, i bez rijeci, poljubila ga... On se nasmijao i pitao: Mogu li sada dobiti broj?
Bilo je to davno... Ali, jos uvijek smo sretni i cesto to spominjemo...
Zvuci kao neka pickica.Pravi muskarac ne bi dozvolio da ga zena tako vuce za nos.Ti ocito trazis zrtve kojima ces da manipulises iducis 7 godina.Meni je iskreno zao tog lika.
De gustibus non desputandum est...
Nije pickica... u braku smo tri godine i sretni smo oboje, da je bilo lose njmu ili meni, ne bi smo stigli do ovdje... A nisam izbjegavala njega, zbog njega, vec mi je bilo zlo od muskaraca...
A ti si ocito po malo depresivan... ili ogorcen? Sta, strah te cura koje poduzmu prvi korak? ili je neka manipulisala sa tobom? jadnicak... kako mi te zao
BlacButterfly wrote:A nije da sam bas prva prisla, al sam na kraju naravila prvi korak, jer sam prije toga bila kreten...
Znala sam ga pomalo od skolskih dana, al poslije se nismo vidjeli godinama... Bio je to period, kada sam ja izasla iz sedmogodisnje veze i mrzila kompletan muski rod... Krenuo je prema meni, prisao mi je u kaficu, a ja se okrenula i otisla, prije nego je uspio progovoriti... Ponovo me sreo, ponovo prisao i pitao mozemo li razgovarati, a ja rekoh kasnije... Kasnije je prisao i pricali smo satima... Trazio je br, nisam dala... Ponovo me sreo i ponovo smo pricali, ali ovaj put tema je presla u raspravu i na kraju sam ga u tom momentu ne znajuci izvrijedjala... Al, opet je trazio broj... Ja nisam dala...
Slijedeci put kad smo se sreli, rekao je samo cao u prolazu... I nekoliko puta nakon toga isto...
Kad smo se sreli slijedeci put rekao je opet cao i prosao... I sati su prolazili, ja sam ustala, prisla njemu, i bez rijeci, poljubila ga... On se nasmijao i pitao: Mogu li sada dobiti broj?
Zvuci kao neka pickica.Pravi muskarac ne bi dozvolio da ga zena tako vuce za nos.Ti ocito trazis zrtve kojima ces da manipulises iducis 7 godina.Meni je iskreno zao tog lika.
Nije pickica... u braku smo tri godine i sretni smo oboje, da je bilo lose njmu ili meni, ne bi smo stigli do ovdje... A nisam izbjegavala njega, zbog njega, vec mi je bilo zlo od muskaraca...
A ti si ocito po malo depresivan... ili ogorcen? Sta, strah te cura koje poduzmu prvi korak? ili je neka manipulisala sa tobom? jadnicak... kako mi te zao
Pričamo latinski kako bi ispali pametni?
Nije pickica.Samo mašta kako ga ljubis na mjesecini dok padaju latice sa neba.
Bilo ti je zlo od muskaraca pa si sebi nasla zenu sa penisom.Cestitam.
BlacButterfly wrote:
Nije pickica...u braku smo tri godine i sretni smo oboje, da je bilo lose njmu ili meni, ne bi smo stigli do ovdje... A nisam izbjegavala njega, zbog njega, vec mi je bilo zlo od muskaraca...
Vasa najgora date iskustva
Postao/la BlacButterfly dana 21/11/2011 10:59
BlacButterfly wrote:Eh taj internet.... Ugl, evo jedna i od mene.... Nadugo i nasiroko ( al opet najkrace moguce, bilo je jos tu punoooo cudnih stvari, al et...)
Bilo je to prosle godine... Noc vjestica...Ugl, ima jedan rock lokal u kojem je uvijek standardna raja... Nema balavaca i onih novokomponovanih ljubitelja nove turbo-folkerske ere, od kojih se jezim... Tako da sam dezurna u tom lokalu vec godinama... Otvarala sam i zatvarala tu svoju "kafanicu".... Elem, posto je to ionako pomalo opicena raja, uvijek smo trazili bilo kakav povod za slavlje i zezancije... Tako da smo i svake godine imali lud provod 31.10....
Last edited by moonlight7 on 22/12/2011 16:18, edited 1 time in total.
U svakom slucaju, svako ima stvari koje voli i u kojima uziva... Ako ga to sto je romantican cini pickicom... E pa, onda zivjele pickice! Sto ih nema vise na ovom svijetu??? Svijet bi bio mnogo ljepsi, a ljudi mnogo sretniji
BlacButterfly wrote:U svakom slucaju, svako ima stvari koje voli i u kojima uziva... Ako ga to sto je romantican cini pickicom... E pa, onda zivjele pickice! Sto ih nema vise na ovom svijetu??? Svijet bi bio mnogo ljepsi, a ljudi mnogo sretniji
BlacButterfly wrote:
Nije pickica...u braku smo tri godine i sretni smo oboje, da je bilo lose njmu ili meni, ne bi smo stigli do ovdje... A nisam izbjegavala njega, zbog njega, vec mi je bilo zlo od muskaraca...
Vasa najgora date iskustva
Postao/la BlacButterfly dana 21/11/2011 10:59
BlacButterfly wrote:Eh taj internet.... Ugl, evo jedna i od mene.... Nadugo i nasiroko ( al opet najkrace moguce, bilo je jos tu punoooo cudnih stvari, al et...)
Bilo je to prosle godine... Noc vjestica...Ugl, ima jedan rock lokal u kojem je uvijek standardna raja... Nema balavaca i onih novokomponovanih ljubitelja nove turbo-folkerske ere, od kojih se jezim... Tako da sam dezurna u tom lokalu vec godinama... Otvarala sam i zatvarala tu svoju "kafanicu".... Elem, posto je to ionako pomalo opicena raja, uvijek smo trazili bilo kakav povod za slavlje i zezancije... Tako da smo i svake godine imali lud provod 31.10....
eh, to je kopirano sa foldera na mom kompu, nekada davno sam pocela kuckati svoje dogodovstine... bilo je to mnogo davno... trebala sam procitati do kraja prije neg postavih post... al dobra fora, hahaha...
BlacButterfly wrote:
eh, to je kopirano sa foldera na mom kompu, nekada davno sam pocela kuckati svoje dogodovstine... bilo je to mnogo davno... trebala sam procitati do kraja prije neg postavih post... al dobra fora, hahaha...
BlacButterfly wrote:U svakom slucaju, svako ima stvari koje voli i u kojima uziva... Ako ga to sto je romantican cini pickicom... E pa, onda zivjele pickice! Sto ih nema vise na ovom svijetu??? Svijet bi bio mnogo ljepsi, a ljudi mnogo sretniji
Super,drago mi je da imate nesto zajednicko.Možete zajedno ostariti kupujući štikle,gledajući sapunice i lakirajući nokte jedna drugoj.
mislim da je svugdje isto.. svi se gledaju, niko nikome ne prilazi.. moj sadasnji momak, prije 2god mi je prisao, bila sa prijateljicama, znao da imam momka, jer smo se poznavali.. samo mi rekao, mozes biti sa njim, i sa jos njih deset, ali ces na kraju zavrsiti sa mnom.. naravno, nije dugo proslo, culi smo se malo intenzivnije, skontali se, i trajemo i dan danas..
emminka wrote:mislim da je svugdje isto.. svi se gledaju, niko nikome ne prilazi.. moj sadasnji momak, prije 2god mi je prisao, bila sa prijateljicama, znao da imam momka, jer smo se poznavali.. samo mi rekao, mozes biti sa njim, i sa jos njih deset, ali ces na kraju zavrsiti sa mnom.. naravno, nije dugo proslo, culi smo se malo intenzivnije, skontali se, i trajemo i dan danas..
hadzinicasa wrote:Evo tema (ne znam ima li je, a ne kopa mi se - pa ako administratori uStvrde da ima, nek' spajaju)
Često u razgovorima a i na temi (dobacivanja) vidim da puno djevojaka prve prilaze tipovima koji im se svide. Neke kriomice nađu način da budu u njihovoj blizini i primjećene, neke otvoreno, neke kuju zavjere i smicalice....
Mene interesira koliko vas je prva prišla frajeru (ako je) i KAKO?
Ja lično nisam nikada - ne osuđujem to, naprotiv mislim da je hrabro, ali eto možda sam seljanka i staromodna.... nekako je meni to strano.
what say you?
a za muške - šta vi mislite o djevojkama koje vama priđu prve?
jesam JA mislim,da mi zene prilazimo kad malo ispitamo teren,nisma nikad uradila prema muskarcu kojeg ne poznajem dovoljno,a muskraci se cesto puta postave ispred zene prvih 5 minuta poznanstva
Jednom sam prišla frajeru utegnuta u korzet sa čačkalicom među zubima i kezom ovako . To je bilo sve, da je od čuda počeo mljeti. Unijela sam mu se u facu.
Bili kratko skupa, ostali poznanici. Nedavno je rekao, najoriginalnija si koju znam.
A najveću ljubav svog života sam 3 minute nakon upoznavanja, poljubila.
emminka wrote:mislim da je svugdje isto.. svi se gledaju, niko nikome ne prilazi.. moj sadasnji momak, prije 2god mi je prisao, bila sa prijateljicama, znao da imam momka, jer smo se poznavali.. samo mi rekao, mozes biti sa njim, i sa jos njih deset, ali ces na kraju zavrsiti sa mnom.. naravno, nije dugo proslo, culi smo se malo intenzivnije, skontali se, i trajemo i dan danas..
E to je pravo muško.Svaka čast!!!
hehe.. i mene je tim pristupom i recenicom oborio s nogu, i privukao naravno..
wewa wrote:nisam nikad, a ni ne bih... pricalo se neki dan o kriterijima za pozeljnog muskarca - meni je upravo samopouzdanje i inicijativa za upoznavanje jedan od njih. ako nema hrabrosti da mi pridje, kakav li je tek kad su veci zivotni izazovi u pitanju?!
ne znaci da nema samopouzdanje ili inicijativu,ne znaci da nikad nije prisao djevojci,ponekad i muskarci imaju problem prici djevojci,nije svaka situacija ista,pa takao i nama zenama
Mis mekinjas wrote:Jednom sam prišla frajeru utegnuta u korzet sa čačkalicom među zubima i kezom ovako . To je bilo sve, da je od čuda počeo mljeti. Unijela sam mu se u facu.
Bili kratko skupa, ostali poznanici. Nedavno je rekao, najoriginalnija si koju znam.
A najveću ljubav svog života sam 3 minute nakon upoznavanja, poljubila.
Ady88 wrote:Ja sam danas imao slucaj na trolejbuskoj stanici kod dzamije KRALJ FAHD Bin Abdul Aziz Alsaud djevojka crna, lijepa, visoka, a o osmijehu da ne pricam, mogao bih je danima nasmijavati i uzivati gledajuci, ukratko, idealna 90-60-90
Problem je sto nisam smio prici, ustvari neugodno bi mi bilo da me odbije ili nesto slicno a na stanici nismo sami, reko hoce kontati vidi manijaka po stanicama prilazi. Dode trolejbus, udem, a ona ostane na stanici, kako sam krenuo pogledam kroz prozor i vidim gleda me, gledam ja nju, gleda ona mene, gledamo se medusobno Kontam u sebi, konju jedan da si prisao mozda bi bilo sta a ovako mozes samo nagadati sta bi bilo. Evo sad kuci tugujem i placem sta sam propustio
Nisam daba sve ovo napisao, zanima me kako bi reagovale i da li su vam prilazili po danu, dakle ovako stanica, market i slicno? Da li odmah pomislite on ovako svakoj prilazi itd.?
PS. ako kojim slucajem post procita djevojka sa stanice nek mi se javi na PM, volio bih da se gledamo malo duze
Mis mekinjas wrote:Jednom sam prišla frajeru utegnuta u korzet sa čačkalicom među zubima i kezom ovako . To je bilo sve, da je od čuda počeo mljeti. Unijela sam mu se u facu.
Bili kratko skupa, ostali poznanici. Nedavno je rekao, najoriginalnija si koju znam. A najveću ljubav svog života sam 3 minute nakon upoznavanja, poljubila.
wewa wrote:nisam nikad, a ni ne bih... pricalo se neki dan o kriterijima za pozeljnog muskarca - meni je upravo samopouzdanje i inicijativa za upoznavanje jedan od njih. ako nema hrabrosti da mi pridje, kakav li je tek kad su veci zivotni izazovi u pitanju?!