Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
cinjenica je da posao puno pomaze u prvim mjesecima..ili bar neki hobi.
Vazno je imati neku zanimaciju. i naravno prijatelje..ili nekog ko je spreman da slusa.
ja sam tusila pricom ljude oko sebe jedno mjesec dana..ali sam bar izbacila sve iz svog sistema..
Last edited by Rania on 02/04/2007 11:48, edited 1 time in total.
e zeno, uze mi rijec iz usta.....ja sam u petak ozbiljno mislila kad sam napisala da imamo gdje ispijat kafe, otvorila sam sad za vikend mali kafic na malti, pa eto ako ste nagodne, rado cu nam iznajmit samo za nas prostor......
sarajka30 wrote:e zeno, uze mi rijec iz usta.....ja sam u petak ozbiljno mislila kad sam napisala da imamo gdje ispijat kafe, otvorila sam sad za vikend mali kafic na malti, pa eto ako ste nagodne, rado cu nam iznajmit samo za nas prostor......
ma super jos jucer sa malim bila u pionirskoj dolini pa sam jos uvijek pod uticajem mede kako se kupa sala mala al vani je stvarno proljece ja sa sa kafice na poso .imali koja pametna ovidje i jel drzis pod kontrolom da se mi razvedeni ne rasturimo iz ovog kluba vidjeh jos neki na pocetku foruma