T wrote: ... bolje da gledamo taj tvoj film![]()
nego ona holivudska sranja
![]()
klin i ploca
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
PR80.
Aaaaaa... iza tog grma se zeko krije znaci...T wrote:... ne citas ti Hareta izmedju redovaPR80. wrote:Jel to hoces da kazes da se lose sporazumjevas sa mnom?Harrys wrote:@ T,
gdje si ti,treba mi tvoja pomoc u vezi definicije jezika PR80.![]()
![]()
![]()
![]()
stari je to pokvarenjak
![]()
Prije nego sto dozvolim da Harko podje odmjeravati moj jezik bolje da mi ti T das par uputstava, s` obzirom da ga poznajes tako dobro...
-
Harrys
hvala T,brzo se zaboravlja usluga.T wrote:... izvini Hare...ali ti svoj jezik turaj gdje ti hoces...ne pitaj mene nistaHarrys wrote:@ T,
![]()
![]()
![]()
-
PR80.
Eh Harko Harko... nikad da naucis...Harrys wrote:hvala T,brzo se zaboravlja usluga.T wrote:... izvini Hare...ali ti svoj jezik turaj gdje ti hoces...ne pitaj mene nistaHarrys wrote:@ T,
![]()
![]()
![]()
Nedavno ja ti pomogoh da se izvuces iz onih gachnih voda.
![]()
Pa zar ne skonta sta tebi pocasni T hoce da kaze?
-
Harrys
Ovaj drugi dio recenice bi trebao malo da obrazlozis,moze da ima dvostruko znacenje.T wrote:... ne citas ti Hareta izmedju redovaPR80. wrote:Jel to hoces da kazes da se lose sporazumjevas sa mnom?Harrys wrote:@ T,
![]()
![]()
![]()
stari je to pokvarenjak
![]()
-
PR80.
Hoces da kradem od T pricu pa da me jos mozes nazvati pricokradljivicom ovdje jel?Harrys wrote:Nemoj preci vec preskoci.
Nikad ne kazem da je moja zadnja.![]()
![]()
![]()
I ne rece mi sta je htio T da mi kaze.
Preskakanje mi nikad nije bilo zanimljivo, nekako mi lakse prelasci padaju na dusu...
-
Sijuks
#520 Re: klin i ploca
_BaykoNoor_ wrote:Desava li vam se ikad da imate osobu pored sebe koja je superposebna ali da vam se cini da govorite dva razlicita jezika? ono, jedno u klin, drugo u plocu pa se i radi najbanalnije sitnice toliko zakacite i posvadjate da je to haos?
mozda je najbolji naslov teme bio "problemi u komunikaciji sa objektom svoje ljubavi"...
Da ne čitam 21 stranicu, vjerujem da si našla/ao odgovor u razglabanju o svom privatnom životu s frustriranim forumašima željnim suprotnog spola. To je inače odličan način za rješavanje problema u komunikaciji u real life-u. AKo ništa, još malo pa će bug pasti