... ja sam mislio da ces ti da probasanais_nin wrote: p.s. sto se dijabetisa tice, nadji onda nekog da degustira za tebe, pa moram li ti ja svaki problem rijesavati
klin i ploca
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
_BaykoNoor_
Super zachataste temu. I neka ste, vala i nije bila kakva
Uglavnom, navodno rijesenje za probleme u komunikaciji lezi u razlazu. Onog posebnog feelinga ima ili nema. Ako ga vec nema onda je bezze gubiti vrijeme.
Jel iko gledao MTV Adria, kakav je program?
-
PR80.
Ma nismo je bolan zachatali, ovo je samo zagrijavanje da pronadjemo sta se krije iza klina i ploce... Treba sve i jedan dio obrnuti, preokrenuti da bi se to pronaslo... Pa ljubav je bolan beskrajna knjiga, a evo mi smo dosli tek do 10-te stranice..._BaykoNoor_ wrote:Super zachataste temu. I neka ste, vala i nije bila kakva![]()
Uglavnom, navodno rijesenje za probleme u komunikaciji lezi u razlazu. Onog posebnog feelinga ima ili nema. Ako ga vec nema onda je bezze gubiti vrijeme.
P.S. Nisam gledala MTV Adria, uglavnom nema se vremena...
-
_BaykoNoor_
dosad shvaceno: iza klina i ploce se ne krije nista sem poduhvata osudjenog na neuspjehog usljed totalne nepodudarnosti licnosti. naravno, klin ce biti povrijedjen, bice rana i krvi na sve stranePR80. wrote:Ma nismo je bolan zachatali, ovo je samo zagrijavanje da pronadjemo sta se krije iza klina i ploce... Treba sve i jedan dio obrnuti, preokrenuti da bi se to pronaslo... Pa ljubav je bolan beskrajna knjiga, a evo mi smo dosli tek do 10-te stranice..._BaykoNoor_ wrote:Super zachataste temu. I neka ste, vala i nije bila kakva![]()
Jel iko gledao MTV Adria, kakav je program?![]()
![]()
![]()
![]()
P.S. Nisam gledala MTV Adria, uglavnom nema se vremena...![]()
P.S. evo na MTV Adria nesto ne valja signal. Jel Naida bila dobra tokom pojavljivanja?
- anais_nin
zachatali???_BaykoNoor_ wrote:Super zachataste temu. I neka ste, vala i nije bila kakva![]()
ali kao sto ti P80 objasni, ovo ti je sve u svrhu poboljsanja medjuspolnih odnosa i razbijanja barijera u medjuspolnoj komunikaciji
kakva sad MTV Adria?

sladji