kile...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

suncica24

#76 Re: kile...

Post by suncica24 »

I da, nema tu njemu sta da "smeta".
Kad nekog volis, onda ti njegov problem ne smeta, vec si zabrinut za tu osobu i zelis joj pomoci.
madnessa

#77 Re: kile...

Post by madnessa »

roki wrote:90% muškaraca nakon ženidbe se udebljaju ko krmci.Šta bi sad žene trebale reći,a nemgu se samo okrenuti i otići.Znam ja da nas u braku više hranite kako bi nam chuna vazda stajala gore,ali nam činite magerećiju uslugu
Najlakše je drugog kudit i optuživat... :lol:
Cholina_Lokica

#78 Re: kile...

Post by Cholina_Lokica »

roki wrote:90% muškaraca nakon ženidbe se udebljaju ko krmci.Šta bi sad žene trebale reći,a nemgu se samo okrenuti i otići.Znam ja da nas u braku više hranite kako bi nam chuna vazda stajala gore,ali nam činite magerećiju uslugu
Muskraci bar tek u braku, zene ha uhvate sta stabilnije :mrgreen:
LONGMAN

#79 Re: kile...

Post by LONGMAN »

Dee jadna djevojka, sad svi trube o njoj, znam kako joj je :D Nije lahko biti "punasan". Sigurno je neki belaj iza svih tih kila, jer nije uobicajeno tako naglo se udebljati, pogotovo osobi koja je pomalo narcisoidna, jer sam stegla dojam da je ona takva.
roki

#80 Re: kile...

Post by roki »

madnessa wrote:
Najlakše je drugog kudit i optuživat... :lol:
Vazda bilo i ostalo :D
JBL

#81 Re: kile...

Post by JBL »

LONGMAN wrote:Imala sam situaciju kad mi je "moj" rekao da sam se udebljala, :x :x :x Mislila sam ga udaviti na licu mjesta (jer sam znala da sam se udebljala) medjutim znam da nije zlonamjerno rekao, kad se smiri skontace :D
Na pocetku rekoh da sam krenuo od sebe... imao (u biti jos imam ali kontrolisem) sam isti problem i da mi je to neko u obraz.... hmm :-) Probudila me teta kad je rekla da u radnji nema veceg broja... Onda pocne dugotrajna muka za skines par konfekcijsih brojeva. :run:
shin

#82 Re: kile...

Post by shin »

''jebo majstora kojem alat kisne'' :lol:
Ghost_Rider_XXX

#83 Re: kile...

Post by Ghost_Rider_XXX »

suncica24 wrote:I da, nema tu njemu sta da "smeta".
Kad nekog volis, onda ti njegov problem ne smeta, vec si zabrinut za tu osobu i zelis joj pomoci.
Hajmo malo skinut ružičaste naočale.

Čuj nema tu njema šta da smeta. Ima i te kako.
ako nekog voliš onda radiš sve da vudeš privlačan toj osobi, a ne suprotno. Ako nekog voliš i taj neko voli tebe, onda isto tako možete pričati i o problemima koje imaš, šta te sekira i šta te čini nesrtnim.

Na kraju budimo realni, pretile osobe su stigmatizirane u društvu i to je tako. Možeš ti bit ko hljeb dobar, al ako imaš bojler ispred sebe nema selameta.
Htjeli mi to priznat ili ne većina nas je vrlo površna, i svi prvo gledamo karoseriju pa tek onda pogonski agregat.

P.S. Zašto ja to potcjenjujem žene?
Gospoda Ministarka

#84 Re: kile...

Post by Gospoda Ministarka »

Ghost_Rider_XXX wrote:Na kraju budimo realni, pretile osobe su stigmatizirane u društvu i to je tako. Možeš ti bit ko hljeb dobar, al ako imaš bojler ispred sebe nema selameta.
Tacno.
LONGMAN

#85 Re: kile...

Post by LONGMAN »

Slazem se sa "rajderom", i definitivno treba da joj kaze, kud puklo da puklo, jer ako on ne kaze to ce ici dalje, i dalje, i onda :run: i onda ce ona zapasti u krizu kad je ostavi i onda ce se jos vise udebljati, misli na njenu buducnost ako ti je imalo stalo do nje :D
Last edited by LONGMAN on 27/10/2011 14:56, edited 1 time in total.
madner

#86 Re: kile...

Post by madner »

suncica24 wrote:I da, nema tu njemu sta da "smeta".
Eki to. Kakva je to suplja? :D
MedenoSrce

#87 Re: kile...

Post by MedenoSrce »

Ghost_Rider_XXX wrote:
Na kraju budimo realni, pretile osobe su stigmatizirane u društvu i to je tako. Možeš ti bit ko hljeb dobar, al ako imaš bojler ispred sebe nema selameta.
Htjeli mi to priznat ili ne većina nas je vrlo površna, i svi prvo gledamo karoseriju pa tek onda pogonski agregat.

P.S. Zašto ja to potcjenjujem žene?

Ne znam za ostale ali ja volim malo krupnije muškarce. Volim i da dobije stomačić, od moje kuhinje naraFno.
Volim muškarce koji vole "u se, na se i poda se". Volim karizmatične muškarce kojima ne šteti ako dobiju koji kg. :wink:
Umjesto da razgovaraš s njom o količini hrane koju unosi, organizuj je da idete skupa na bazen ili da pohađate neke druge egzotične aktivnosti :) Između ostalog želim reći da svaka roba ima svog kupca.
EDIT: Tipo
Last edited by MedenoSrce on 27/10/2011 15:14, edited 1 time in total.
Ken_M

#88 Re: kile...

Post by Ken_M »

roki wrote:90% muškaraca se nakon ženidbe udebljaju ko krmci.Šta bi sad žene trebale reći,a nemgu se samo okrenuti i otići.Znam ja da nas u braku više hranite kako bi nam chuna vazda stajala gore,ali nam činite magerećiju uslugu
Onaj koji jede ono sto mu se servira, bez razmisljanja, je osudjen na trecu internu.
madner

#89 Re: kile...

Post by madner »

Dobro to je nesto drugo. Zna se da bar tri cifre nema muske osobe sa pravim udarcem :D
Ken_M

#90 Re: kile...

Post by Ken_M »

madner wrote:Dobro to je nesto drugo. Zna se da bar tri cifre nema muske osobe sa pravim udarcem :D
Pravo musko je ono sa ishemiom miocarda i diabetes melitus tip 2! Bez takvog muska nista - od novaca zivotnog osiguranja.
madner

#91 Re: kile...

Post by madner »

Jes ti dobro? Treba li ti kakva obloga? :D
6.april

#92 Re: kile...

Post by 6.april »

Sa druge teme:

Image
TAFKAP

#93 Re: kile...

Post by TAFKAP »

roki wrote:90% muškaraca se nakon ženidbe udebljaju ko krmci...
Ja ne nam sta se vama servira, ali ja sam za ovih pola godine otkako sam u barku smrsao +- 5 kg :mrgreen:
PalaSa Marsa

#94 Re: kile...

Post by PalaSa Marsa »

JBL wrote:Zasto se curi u vec u pocetku veze jako slazu kile na vec dobru bazu, drasticno (BMI > 30)... Jel samo do genetike ili? Fizicka aktivnost je gotovo nula, jede "gotovo" koliko moze. Cak i vise od toga. Ali to je radila i prije veze pa kile nisu isle tako gore. Ustavi li se to samo i kad?? Ukazati na to i kako da se ne uvrijedi jer ogroman ego trip u vezi fizickog izgleda. Cekati da joj vaga kaze ili?
Ona je tvoja draga, i ti tebas da joj pomognes, ako mislis da je do tog' doslo. :)
Čudna sorta

#95 Re: kile...

Post by Čudna sorta »

Image

:D
BJB

#96 Re: kile...

Post by BJB »

:D JBL, trostruku turu seksa svaki dan, i s vremena na vrijeme reci "malo previse ljulja mala"..Ako te ne ubije, smrsace.
Zelena Carapa

#97 Re: kile...

Post by Zelena Carapa »

JBL svidja mi se kako razmisljas i sto se trudis imati suptilan pristup prema djevojci.

Moj ti je savjet da joj skrenes paznju na visak kilograma ali pricom da si zabrinut za njeno zdravlje, pitaj je jel sve u redu, jel je nesto posebno sekira i sl. Daj joj do znanja da ti je stalo do nje i da si samo zabrinut za nju.

To je najsuptilniji moguci nacin da joj skrenes paznju na nesto cega mozda nije ni svjesna (ili ne zeli biti) i da joj ujedno iskazes svoju ljubav i brigu.
brad90
Location: DVASPORTA.BA DALEKO NAJOZBILJNIJI FORUM NA NEBU INTERNETA

#98 Re: kile...

Post by brad90 »

Zelena Carapa wrote:JBL svidja mi se kako razmisljas i sto se trudis imati suptilan pristup prema djevojci.

Moj ti je savjet da joj skrenes paznju na visak kilograma ali pricom da si zabrinut za njeno zdravlje, pitaj je jel sve u redu, jel je nesto posebno sekira i sl. Daj joj do znanja da ti je stalo do nje i da si samo zabrinut za nju.

To je najsuptilniji moguci nacin da joj skrenes paznju na nesto cega mozda nije ni svjesna (ili ne zeli biti) i da joj ujedno iskazes svoju ljubav i brigu.
E pa dok budete covjeka lagali on ce da valja debelindju, a to ne zeli niti jedan muskarac koliko god mislio da voli neku zenu. Debljina je pokazatelj da nesto nije uredu snjom, a sto bi on bio sa osobom sa kojom nesto nije uredu jer niko ne zeli biti debeo u to sam siguran, a smrsati je uistinu lako osim ako njena debljina nije uzrokovana nekom bolesti, a on to nije naveo kao razlog. Reci joj batice direktno nek je malo i zaboli, ako se volite ona ce da smrsa i zbog tebe i zbog sebe, a ne da ti medjeda vodas i lazes sebe, a i nju.

TI: Debela si
Ona: :roll:
Ti: Debela si pravo, mislim da bi trebala smrsati i zbog mene i zbog sebe
Ona: :( :( :(
(sad moras biti jak da ne padnes na zenske okice koje kolutaju i koje su pune suza)
TI: Nemoj da places nego smrsaj lijena prdaro
(Ustajes, poljubis je i kazes da ides. Sutra ne odgovaras na pozive, a za tri dana se vidite i vidis nju mrsaviju za 2-3 kilograma jer se nasekirala i kazes joj ponovo da treba da smrsa, nakon 20ak ovakvih seansi ukoliko te uistinu voli imat ces pored sebe 90/60/90 bombu, a ako te ne voli onda ko joj pitu razvlaci i onako sve to nece uspjeti)

SRETNO
tvoj Mehan
mokra_carapa

#99 Re: kile...

Post by mokra_carapa »

brad90 wrote:
Zelena Carapa wrote:JBL svidja mi se kako razmisljas i sto se trudis imati suptilan pristup prema djevojci.

E pa dok budete covjeka lagali on ce da valja debelindju, a to ne zeli niti jedan muskarac koliko god mislio da voli neku zenu. Debljina je pokazatelj da nesto nije uredu snjom, a sto bi on bio sa osobom sa kojom nesto nije uredu jer niko ne zeli biti debeo u to sam siguran, a smrsati je uistinu lako osim ako njena debljina nije uzrokovana nekom bolesti, a on to nije naveo kao razlog. Reci joj batice direktno nek je malo i zaboli, ako se volite ona ce da smrsa i zbog tebe i zbog sebe, a ne da ti medjeda vodas i lazes sebe, a i nju.

(sad moras biti jak da ne padnes na zenske okice koje kolutaju i koje su pune suza)
(Ustajes, poljubis je i kazes da ides. Sutra ne odgovaras na pozive, a za tri dana se vidite i vidis nju mrsaviju za 2-3 kilograma jer se nasekirala i kazes joj ponovo da treba da smrsa, nakon 20ak ovakvih seansi ukoliko te uistinu voli imat ces pored sebe 90/60/90 bombu, a ako te ne voli onda ko joj pitu razvlaci i onako sve to nece uspjeti)

SRETNO
tvoj Mehan

Pa ja otišla plastičnom hirurgu... čuj 90/60/90 hahahah e još ako se dotičnom i vrati... :mrgreen: :run:
Ghost_Rider_XXX

#100 Re: kile...

Post by Ghost_Rider_XXX »

brad90 wrote:

SRETNO
tvoj Mehan
Izravan pristup je ok, ali ovo što ti napisa je brutalno i u jednu ruku pomalo žalosno.
Post Reply