Kakvi ste kad...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

encian

#1 Kakvi ste kad...

Post by encian »

...vam muz/zena ili djevojka/momak odu na par dana van grada?

Moja profa i njena asistentica tvrde da je to bogom dano vrijeme :-) . ova druga kaze da prije nije mogla zivjeti bez muza, a sad kad on ide na sluzbeni put pravo se obraduje jer "moze malo vremena posvetiti sebi i samo sebi". a profin muzek zivi u ameriKi i vidjaju se 30-60 dana godisnje (buduci da su godisnji i tamo i 'vamo jako kratki). kad je pitam imaju li namjeru prestati tako zivjeti, pogleda me onako "pa nije bas da to zelimo ali mi zao da ti kazem".

ja sam grozna. moj muz ide van grada na jedan dan i ja cmizdrim :-) . kakvi ste vi?
Hannah

#2 Re: Kakvi ste kad...

Post by Hannah »

Kako si prije nego sto si upoznala muza punoo dana bila bez njega :-)

MIslim da je to malo previse radi jednog dana cmizdriti :)
Isplaniras sebi taj dan, odes kod kozmeticarke, frizera, nadjes se prijateljicom na rucku/veceri itd :)
Panthera

#3 Re: Kakvi ste kad...

Post by Panthera »

a je ti volis da places?
mislim uz film i kad vidis machicha bez mace i sl?

a za to nedostajanje, to ce da prodje vremenom..hmm, mislim da obicno zavrsava kao kod te profe (dobro mozda ne bas tako radikalno) al pogledaj kone oko sebe sve jedva chekaju da im muzevi izadju iz kuche :lol: ...sto krache to sladje..ma nije to nis, sve super :-D :thumbup:
mamica papucarka

#4 Re: Kakvi ste kad...

Post by mamica papucarka »

pa inace ne volim biti sama, ali recimo vise u Sarajevu volim biti bez muza nego sa njim. :D
da razjasnim da me ko pogresno ne shvati. :mrgreen:
Muz mi nije iz sarajeva i nista ga za taj grad ne veze. Voli on Sa, ali mu je poprilicno dosadno. S druge strane, ja sam tamo odrasla, imam hrpu raje... Onda, mama cuva djecu pa ja mogu izac na koncert, kaficu i sl.. Ono, kada je muz o sa mnom nekako sve mislim da mu je dosadno i tako. Onda imam neke stare raje sa kojima volim nasamo popricat, istracat se, a on je u tim shemama ko vanzemaljac.no to nista ne konta, niti ga posebno interesuje.
Jednom godisnje budemo po 20 dana razdvojeni. Doduse, evo sad pocetkom augusta on ode na dva dana na neke trke, a ja ostadoh sama sa djecom. On se vraca, a ja odoh kod svojih sa djecom :)
mislim da je povremeno ok, cak i pozeljno :) Super bude kada se poslije 20 dana vidimo :DOno nesto padamo u zagrljaje i tako :lol:
callmethebreeeze

#5 Re: Kakvi ste kad...

Post by callmethebreeeze »

ja mislim da je privilegija kad insan moze da bira, pa nekada izabere i da bude sam. ali ne daj boze nikome nezeljenje samoce. :D ja sam uvijek volio biti sam, ali u zadnje vrijeme, valjda kako smo kupili zajednici stan prije dvije godine, to ostajanje na samo mi pada sve teze i teze. nekako kao da stan prestane biti dom i postane spavaonica kad mi zene nema. plus sto mi je tesko spavati u krevetu, a ne smijem potraziti nekoga mi tu samocu ucini laksom. :evil: :D :D :D

u biti sam, ipak, uvijek za malo samoce. ne moram raditi nista specijalno, samo malo dumati na svoju ruku. provesti citav dan na saxu :D ne morati pokazivati obzir ni sekunde :D boze, koji sam egoista... :D
mamica papucarka

#6 Re: Kakvi ste kad...

)i meni je to spavanje sam u krevetu najgore. :lol: (navikne se covjek, sta ces :lol: )
encian, zovi nekog da noci kod tebe, izadji sa drustvom... jedan dan nije nista. :) i ja sam iduci vikend sama i necu jos da razmisljam o tome. A znam sta mu taj vikend znaci, pa necu da zahebavam :D
Last edited by mamica papucarka on 25/07/2008 13:07, edited 1 time in total.
nebojeplavo

#7 Re: Kakvi ste kad...

Post by nebojeplavo »

Cini mi se da encian nije govorila o tome da nema ili ne zna kako da popuni to vrijeme, vec da i pored svega toga, on joj nedostaje :-)
callmethebreeeze

#8 Re: Kakvi ste kad...

Post by callmethebreeeze »

neka nadje vikendmomka. :D :D :D :evil:
salim se, naravno.
ja mislim da i partneru i sebi treba priustiti malo samoce. pogotovo ako imaju neke interese koje su im jako bitni. nije dobro ni stalno biti zajedno, svakome treba ostaviti malo prostora da dahne dusom.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#9 Re: Kakvi ste kad...

Post by pici »

ja napravim striptiz bal i spiskam novce na egzoticne balerine i kad mi se zenmska vrati ja se pravo obradujem.....jer sam osto kokuz :D
mamica papucarka

#10 Re: Kakvi ste kad...

nebojeplavo wrote:Cini mi se da encian nije govorila o tome da nema ili ne zna kako da popuni to vrijeme, vec da i pored svega toga, on joj nedostaje :-)
vidis ti bona :D
nego, ja se sjeti kad chumbe rece za ono spavanje "lijeva ruka, desni guz" :lol:
encian

#11 Re: Kakvi ste kad...

Post by encian »

:) ma otisao je na 5 dana, ali cmizdrim i kad ode jedan. bili smo mnoooogo razdvojeni dok smo se zabavljali, i sad svako razdvajanje u meni budi iste osjecaje kao i ono kad je odlazio na vise mjeseci. cista trauma :( . nije meni dosadno, a i nemam raditi nesto sto inace ne mogu kad je on tu. izadjem ja bez njega ionako, samo grozan onaj krevet tamo. ogroman. a i nemam s kim da se svadjam oko bajadera (poslala mama :D ). nije merak jest ih sam.

bas sto breezy kaze, ovo nije vise dom, nego ...
Kjajević Majko

#12 Re: Kakvi ste kad...

Post by Kjajević Majko »

Neko je spomenuo bajadere? :oops: (i poluprazan krevet :D )
encian

#13 Re: Kakvi ste kad...

Post by encian »

ja. i predomislila sam se. zavrsila sam kutiju :D
chuchumbamayumbe

#14 Re: Kakvi ste kad...

Post by chuchumbamayumbe »

Ja i kada sam sam, nisam sam.
Ode zena kod svojih na koji dan, ja ostanem sa nase dvoje djece, tako da nemam bas vremena da cmizdrim i tako to.
Jeste da ponekad zovnem nanu u pomoch, ali nema labavo i opustanja. :)
mamica papucarka

#15 Re: Kakvi ste kad...

chuchumbamayumbe wrote:Ja i kada sam sam, nisam sam.
Ode zena kod svojih na koji dan, ja ostanem sa nase dvoje djece, tako da nemam bas vremena da cmizdrim i tako to.
Jeste da ponekad zovnem nanu u pomoch, ali nema labavo i opustanja. :)
kako vam ide :) ono, znam da vam je razlika izmedju djece kao kod nas, pa znam da je fakat zeznuto, posebno dok ono drugo ne ucvrsti hodanje :D
zelenashica

#16 Re: Kakvi ste kad...

Post by zelenashica »

.................
Last edited by zelenashica on 22/09/2009 22:31, edited 1 time in total.
d2

#17 Re: Kakvi ste kad...

Post by d2 »

Sa desne strane nocas nema te, a znas da je krevet veci bez tebe
Kao na strazi cuvam noc od budnih

:mrgreen:
encian

#18 Re: Kakvi ste kad...

Post by encian »

joj d2, izbjegavam tu pjesmu .... :evil:

svaka vam cast kad mozete tako razdvojeno. ja, istraumizirana rastajanjem tokom zabavljanja, nerazdvajanje sam stavila kao uslov braka :D .

uh jos dvije noci.....
sheilak

#19 Re: Kakvi ste kad...

Post by sheilak »

samo hrabro, encian! :) Gledaj s pozitivne strane - ceznja ce pojacati ljubav! :)
d2

#20 Re: Kakvi ste kad...

Post by d2 »

encian wrote:joj d2, izbjegavam tu pjesmu .... :evil:

svaka vam cast kad mozete tako razdvojeno. ja, istraumizirana rastajanjem tokom zabavljanja, nerazdvajanje sam stavila kao uslov braka :D .

uh jos dvije noci.....
ako sve stima u vezi sto ne bi mogli razdvojeno, pa vratice se nekad...
doduse ja nisam ozenjen ali ako je sve ok - gud baj i javi se kad stignes...
ha ja :mrgreen:
d2

#21 Re: Kakvi ste kad...

Post by d2 »

sheilak wrote:samo hrabro, encian! :) Gledaj s pozitivne strane - ceznja ce pojacati ljubav! :)
velike rijeci :D
encian

#22 Re: Kakvi ste kad...

Post by encian »

:lol: hvala na podrsci!

djaba vama, meni jednostavno naopako i tuzno. ma trauma, kazem ja vama :-)
mamica papucarka

#23 Re: Kakvi ste kad...

encian wrote:joj d2, izbjegavam tu pjesmu .... :evil:

uh jos dvije noci.....
i ja sam iduce sedmice sama :D doduse sa djecom, ali nekako mi je lakse bilo kada sam bila potpuno sama. ono, sve kontas hoce li se koje razbolit, kako ces... plus ta odgovornost. Uh, sve cu mu vratit zbog ova dva dana :lol:
encian

#24 Re: Kakvi ste kad...

Post by encian »

Bond_JaneBond wrote:Suti :-D ti barem imas nekoga ko ce ti se i vratiti :( :roll: i imas obraza kukati zbog 2 dana
imas pravo :(
fa84

#25 Re: Kakvi ste kad...

Post by fa84 »

kad ona ili ja odem negdje, vjeruj da to vrijeme iskoristim da se zabavim,provedem,odmorim hehe
ajd ba sta se imas sje.avat, opusti se, nemoj misliti na to, izadji vanka, provedi se i samo opusteno
nemoj se djaba sikirat lol
Post Reply