po tvojim postovima primjetim da nisi naivna niti glupa osoba,i da gledas na situaciju relano,kolko god to zvuci cudno ,jer ipak si se uvukla u odos sa nekim ko ima zenu i dijete.
mislim da nema mjesta osudama i predrasudama,svakome se to moze desiti.ljudi ne biraju,ne ustanu ujutru sa mislju;odoh sada nekome zagorcati zivot..kao sto si i rekla,jednostavno se desilo.
znam da je tesko,grozno je,uzasno..ali moras shvatiti jednu stvar,tu nema buducnosti,znam da ga volis,i vjerujem ti da ti je sve ostalo kao kroz maglu,uvijek si mislima sa njima..ali vjeruj mi,pokazaces sama sebi i svima ,da imas snage ,volje i da imas svoje ja.
pametna si,sposobna i inteligentna,i stvarno tako mislim,to sto ti se desilo nije nista strasno,jer za tango je potrebno dvoje...na kraju krajeva,on da nije htjeo biti sa tobom nebi bio.
jednostavno moras misliti o sebi,sama si svjesna da nema buducnosti,i sta ces "sutra"??
on ce ostati tamo gdje i jeste a sta sa tobom?
moras razmisljati o "sutra",vjerujem ti kada kazes da mu je stalo do tebe,ali da'l dovoljno??
miijon pitanja te muce,pokusavas racionalno razmisljati,i kada ga vidis,sve pada u vodu..e tu mora da ispliva na povrsinu tvoja snaga ,koju imas ,vjeruj mi!!
i ako ti ista znaci,nemoj misliti da si jedina koja je imala velike dileme u zivotu..ono sto te ne ubije ojaca te..nije fraza vjeruj mi..
sretno,glavu gore! ti to mozes,jer si samo ti ta,koja vlada sa svojim djelima !