vdivna wrote:![]()
![]()
jeste sa 17 godina
![]()
eto momci, gitaru i navalite.
meni vala jos uvijek
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
vdivna wrote:![]()
![]()
jeste sa 17 godina
![]()
I meni, ali meni samo jedan - onaj moj...VenomousV wrote:vdivna wrote:![]()
![]()
jeste sa 17 godina
![]()
meni vala jos uvijek
old_drummer wrote:I meni, ali meni samo jedan - onaj moj...VenomousV wrote:vdivna wrote:![]()
![]()
jeste sa 17 godina
![]()
meni vala jos uvijek![]()

Pa ja, šta ti je tu smiješno... Lik je živa legenda i uživovdivna wrote:rokenrol zene![]()
![]()
necropolis wrote:Pa ja, šta ti je tu smiješno... Lik je živa legenda i uživovdivna wrote:rokenrol zene![]()
![]()
A Srećo i Džemo?necropolis wrote:Schmier ( Destruction ):
Nema rokenrol žene koja ga ne bi htjela...
ima, čuj rokenrol ženenecropolis wrote:
Nema rokenrol žene koja ga ne bi htjela...
necropolis wrote:Pa ja, šta ti je tu smiješno... Lik je živa legenda i uživovdivna wrote:rokenrol zene![]()
![]()

nego da je ukinuta, nazirali se alati kroz mokre gaće i tako to...VenomousV wrote:kako prepoznat' *ebozovnu curu...
govorim ja da se napravi tema da postamo nama hot muskinje al rekose mi da je bila & da je ukinuta (tvrdim da je zavjera)
Miš mekinjaš wrote:nego da je ukinuta, nazirali se alati kroz mokre gaće i tako to...VenomousV wrote:kako prepoznat' *ebozovnu curu...
govorim ja da se napravi tema da postamo nama hot muskinje al rekose mi da je bila & da je ukinuta (tvrdim da je zavjera)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sisa ipak, nije alat, kako i koliko god ja tvrdila da jest![]()
![]()
![]()
![]()
Kako ne znamo. Izbaci "Did you mean sexy women?"old_drummer wrote:Ne, ne znamoEleonora wrote:I ja sve manje vidjam sexy zene pa se ne zalim,sreca pa imam internet i onda u google upishem sexy womens a za dalje znateEleonora wrote:Ja sve manje vidjam sexy muskarce ovdje U nas u Sarajevu...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dobro Roki i Džemo su domaće koke, njih ne pikamochengaba wrote:
A Srećo i Džemo?
VenomousV wrote:kad ste vec pocele
ko o cemu, ja o linkin parku![]()

Shinoda je valjao nekad prije, sad kad ga vidiš ne bi rekli da je tolikobecause_of_you wrote:VenomousV wrote:kad ste vec pocele
ko o cemu, ja o linkin parku![]()
Moj glas za Mike-a Shinoda-u kad je već LP spomenut![]()

Plavka jest pametnacitroen wrote:
Pokusaj ukucati sexy womens u google pametnice, i onda pogledaj na prvi naslov![]()
![]()
Budi mi zdravo i ti i ova plavka pametna