Kako natjerati bivšu...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Max.Cherry
#1 Kako natjerati bivšu...
...koja vas mrzi na blowjob, pa da se možete poslije faliti raji kako vam je bivša koja vas mrzi podojkila nunu malo...?
-
ne-dam-na-sebe
#2 Re: Kako natjerati bivšu...
Kakva glupost i zaostalostMax.Cherry wrote:...koja vas mrzi na blowjob, pa da se možete poslije faliti raji kako vam je bivša koja vas mrzi podojkila nunu malo...?
- Nosferatu
- Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free
Gore ste mi vi "zenturace"
- jel zarudilo na nebu - odmah kopate po Ljubav i Sex temi. Gledam vas svako jutro iz Amerike, gledam i ibretim se. Nisam ni znao da su seksualno/ljubavne potrebe aschare tako jake sabahile.
Meni je ujutro samo do kahve. Da razbije ofcirsko raspolozenje...
-
tigris
Nosferatu wrote:Gore ste mi vi "zenturace"- jel zarudilo na nebu - odmah kopate po Ljubav i Sex temi. Gledam vas svako jutro iz Amerike, gledam i ibretim se. Nisam ni znao da su seksualno/ljubavne potrebe aschare tako jake sabahile.
ne znas ti sta valja
- Nosferatu
- Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free
Vala smrdljiv, karmeljav, nenaspavan, nepocesljan, punog mokracnog mjehura i debelog crijeva, ne naupada mi ni sa kim da vodim ljubav osim sa umivaonikom i soljom...
-
ne-dam-na-sebe
Ali dragi, ne znam koja nevolja tebe natjera da udjes na temu. Umjesto daNosferatu wrote:Gore ste mi vi "zenturace"- jel zarudilo na nebu - odmah kopate po Ljubav i Sex temi. Gledam vas svako jutro iz Amerike, gledam i ibretim se. Nisam ni znao da su seksualno/ljubavne potrebe aschare tako jake sabahile.
Mojih 7 ujutro je necije podne.
- Nosferatu
Mozda da proucis sta Nosferatu znaci...dalo bi ti se samo odgovoriti...ne-dam-na-sebe wrote:Ali dragi, ne znam koja nevolja tebe natjera da udjes na temu. Umjesto daNosferatu wrote:Gore ste mi vi "zenturace"- jel zarudilo na nebu - odmah kopate po Ljubav i Sex temi. Gledam vas svako jutro iz Amerike, gledam i ibretim se. Nisam ni znao da su seksualno/ljubavne potrebe aschare tako jake sabahile.
Meni je ujutro samo do kahve. Da razbije ofcirsko raspolozenje...![]()
-
ne-dam-na-sebe
Mozda da se ti svojoj majci obratis rijecima da je "zenturaca" pa da ti se samo odgovori kolika si sirova barabaNosferatu wrote:Mozda da proucis sta Nosferatu znaci...dalo bi ti se samo odgovoriti...ne-dam-na-sebe wrote:Ali dragi, ne znam koja nevolja tebe natjera da udjes na temu. Umjesto daNosferatu wrote:Gore ste mi vi "zenturace"- jel zarudilo na nebu - odmah kopate po Ljubav i Sex temi. Gledam vas svako jutro iz Amerike, gledam i ibretim se. Nisam ni znao da su seksualno/ljubavne potrebe aschare tako jake sabahile.
Meni je ujutro samo do kahve. Da razbije ofcirsko raspolozenje...![]()
- Nosferatu
Sta je tebi? Osjecas se nesto prozvanom? Prvo nauci da prihvatis salu ponekad na svoj racun, pa onda necije majke prozivaj. Tema je i sama postavljena u ironicnom kontekstu - vidis da se Maxonja zajebava. Ako toliko - nisi skontala' onda - nemoj da ti dalje prevodim.ne-dam-na-sebe wrote:Mozda da se ti svojoj majci obratis rijecima da je "zenturaca" pa da ti se samo odgovori kolika si sirova barabaNosferatu wrote:Mozda da proucis sta Nosferatu znaci...dalo bi ti se samo odgovoriti...ne-dam-na-sebe wrote: Ali dragi, ne znam koja nevolja tebe natjera da udjes na temu. Umjesto da![]()
-
ne-dam-na-sebe
Ne, dragi. Nema potrebe da mi prevodis sta doticni, dokazano isfrustrirani Max pise. Procitaj malo na drugim temama kakva su njegova razmisljanja i smanji malo taj ego.Nosferatu wrote:Sta je tebi? Osjecas se nesto prozvanom? Prvo nauci da prihvatis salu ponekad na svoj racun, pa onda necije majke prozivaj. Tema je i sama postavljena u ironicnom kontekstu - vidis da se Maxonja zajebava. Ako toliko - nisi skontala' onda - nemoj da ti dalje prevodim.
-
Celicna_saka
Ne minirajte temu zacatavenjam ako nemate sta konstruktivno reci
.
- Nosferatu
Slusaj - ti si prvo zbog nick-a isfrustrirana. Ne das lafo na sebe. To ti - ko neko. Dosla nama ovdje dokazati na internet. Kao drugo - ostavila si sliku svoje gole guzice na jednoj temi. Toliko - o tvojim moralnim kvalitetama. A sto se tice tvog razmisljanja - dovoljno je ovdje da svrati svako da vidi - tvoje generalno sposobnosti - ne samo tolerisanja drugih vec i razlucivanja sta je zajebancija a sta ne.ne-dam-na-sebe wrote:Ne, dragi. Nema potrebe da mi prevodis sta doticni, dokazano isfrustrirani Max pise. Procitaj malo na drugim temama kakva su njegova razmisljanja i smanji malo taj ego.Nosferatu wrote:Sta je tebi? Osjecas se nesto prozvanom? Prvo nauci da prihvatis salu ponekad na svoj racun, pa onda necije majke prozivaj. Tema je i sama postavljena u ironicnom kontekstu - vidis da se Maxonja zajebava. Ako toliko - nisi skontala' onda - nemoj da ti dalje prevodim.
A sto se tice mog ega, dokle god nije u tvojoj guzici, bice velicine koje cu ja da odredujem. Kapish?
-
ne-dam-na-sebe
Samozvani doktore za sve, naravno da sam neko, sebi najbolja.Nosferatu wrote:Slusaj - ti si prvo zbog nick-a isfrustrirana. Ne das lafo na sebe. To ti - ko neko. Dosla nama ovdje dokazati na internet. Kao drugo - ostavila si sliku svoje gole guzice na jednoj temi. Toliko - o tvojim moralnim kvalitetama. A sto se tice tvog razmisljanja - dovoljno je ovdje da svrati svako da vidi - tvoje generalno sposobnosti - ne samo tolerisanja drugih vec i razlucivanja sta je zajebancija a sta ne.
A sto se tice mog ega, dokle god nije u tvojoj guzici, bice velicine koje cu ja da odredujem. Kapish?
Po istoj logici, koga boli neka stvar sto ti ne mozes da spavas.
Guzica, o kojoj sporis, nije uopste tema, mozes kopati po raznim temama na kojima sam pisala ali to neosporava cinjenicu da si ti sirova baraba koja se usudjuje bilo koga nazvati "zenturacom". Ubuduce kad budes razlucivao pri upotrebi uvredljivih termina, kao test samo probaj na nekom bliznjem. Sve najbolje!
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#17 Re: Kako natjerati bivšu...
namazi ga nutellom ....Max.Cherry wrote:...koja vas mrzi na blowjob, pa da se možete poslije faliti raji kako vam je bivša koja vas mrzi podojkila nunu malo...?
- Nosferatu
Cuj - ne moram odgovoriti - moram tuku nauciti - da ako ce biti na Sa-x portalu moraju znati kad se neko sa njom sali. Zbog toga je upravo "zenturace" pod navodnicima i ima -irfan2 wrote:ne minirajte temu..
nosferatu, ne moras odgovoriti na bas svaku provokaciju....chill malo
..nisu oni bitni
...
Al' sta ce jadnica isfrustrirana. Nije dobila dovoljno privatnih poruka nakon sto je postavila svoju golu guzicu - pa sad postade tastatura oranica a ona andjeo koji nije primitvno u 18 poruka pokazao nam ono - sto je trebala sacuvati samo za odabrane.
Il' sto je jedan iskusniji ciko napisao. Danas se je lakse od takvih ogrebati za snosaj nego za zvrk bureka.
Peace out.
Good night and good luck. Moram u krevet - sutra mi je zadnji dan na ginekologiji.
- Bumbar
#19 Re: Kako natjerati bivšu...
Pa mircy mace...ne vole svi nutellu...mIRCerka wrote:
namazi ga nutellom ....
-
shin
#20 Re: Kako natjerati bivšu...
Onda bestiljemBumbar wrote:Pa mircy mace...ne vole svi nutellu...mIRCerka wrote:
namazi ga nutellom ....
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
#21 Re: Kako natjerati biv¹u...
Pa niko nije rekao da ne mo¾e¹ da ga nama¾e¹ senfom, pekmezom od jabuke, pavlakom, topljenim maslacem prelivenim kokosovim bra¹nom... Milion opcija...Bumbar wrote:Pa mircy mace...ne vole svi nutellu...mIRCerka wrote:
namazi ga nutellom ....
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#22 Re: Kako natjerati bivšu...
onda pekmezom od sljiva...samo nek je slatkoBumbar wrote:Pa mircy mace...ne vole svi nutellu...mIRCerka wrote:
namazi ga nutellom ....