Kako natjerati bivšu...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Max.Cherry

#1 Kako natjerati bivšu...

Post by Max.Cherry »

...koja vas mrzi na blowjob, pa da se možete poslije faliti raji kako vam je bivša koja vas mrzi podojkila nunu malo...?
ne-dam-na-sebe

#2 Re: Kako natjerati bivšu...

Post by ne-dam-na-sebe »

Max.Cherry wrote:...koja vas mrzi na blowjob, pa da se možete poslije faliti raji kako vam je bivša koja vas mrzi podojkila nunu malo...?
Kakva glupost i zaostalost :shock:
tigris

Post by tigris »

pateticno :oops:

:D
Nosferatu
Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free

Post by Nosferatu »

Gore ste mi vi "zenturace" :oops: - jel zarudilo na nebu - odmah kopate po Ljubav i Sex temi. Gledam vas svako jutro iz Amerike, gledam i ibretim se. Nisam ni znao da su seksualno/ljubavne potrebe aschare tako jake sabahile.

Meni je ujutro samo do kahve. Da razbije ofcirsko raspolozenje...
tigris

Post by tigris »

Nosferatu wrote:Gore ste mi vi "zenturace" :oops: - jel zarudilo na nebu - odmah kopate po Ljubav i Sex temi. Gledam vas svako jutro iz Amerike, gledam i ibretim se. Nisam ni znao da su seksualno/ljubavne potrebe aschare tako jake sabahile.

ne znas ti sta valja :oops: :D
Nosferatu
Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free

Post by Nosferatu »

Vala smrdljiv, karmeljav, nenaspavan, nepocesljan, punog mokracnog mjehura i debelog crijeva, ne naupada mi ni sa kim da vodim ljubav osim sa umivaonikom i soljom...
ne-dam-na-sebe

Post by ne-dam-na-sebe »

Nosferatu wrote:Gore ste mi vi "zenturace" :oops: - jel zarudilo na nebu - odmah kopate po Ljubav i Sex temi. Gledam vas svako jutro iz Amerike, gledam i ibretim se. Nisam ni znao da su seksualno/ljubavne potrebe aschare tako jake sabahile.

Ali dragi, ne znam koja nevolja tebe natjera da udjes na temu. Umjesto da :zzzz:
Mojih 7 ujutro je necije podne.
Nosferatu

Post by Nosferatu »

ne-dam-na-sebe wrote:

Ali dragi, ne znam koja nevolja tebe natjera da udjes na temu. Umjesto da :zzzz:
Mozda da proucis sta Nosferatu znaci...dalo bi ti se samo odgovoriti...
ne-dam-na-sebe

Post by ne-dam-na-sebe »

Nosferatu wrote:
ne-dam-na-sebe wrote:

Mozda da se ti svojoj majci obratis rijecima da je "zenturaca" pa da ti se samo odgovori kolika si sirova baraba
Nosferatu

Post by Nosferatu »

ne-dam-na-sebe wrote:
Nosferatu wrote:
ne-dam-na-sebe wrote: Ali dragi, ne znam koja nevolja tebe natjera da udjes na temu. Umjesto da :zzzz:
Mozda da se ti svojoj majci obratis rijecima da je "zenturaca" pa da ti se samo odgovori kolika si sirova baraba
Sta je tebi? Osjecas se nesto prozvanom? Prvo nauci da prihvatis salu ponekad na svoj racun, pa onda necije majke prozivaj. Tema je i sama postavljena u ironicnom kontekstu - vidis da se Maxonja zajebava. Ako toliko - nisi skontala' onda - nemoj da ti dalje prevodim.
ne-dam-na-sebe

Post by ne-dam-na-sebe »

Nosferatu wrote:Sta je tebi? Osjecas se nesto prozvanom? Prvo nauci da prihvatis salu ponekad na svoj racun, pa onda necije majke prozivaj. Tema je i sama postavljena u ironicnom kontekstu - vidis da se Maxonja zajebava. Ako toliko - nisi skontala' onda - nemoj da ti dalje prevodim.
Ne, dragi. Nema potrebe da mi prevodis sta doticni, dokazano isfrustrirani Max pise. Procitaj malo na drugim temama kakva su njegova razmisljanja i smanji malo taj ego.
Celicna_saka

Post by Celicna_saka »

Ne minirajte temu zacatavenjam ako nemate sta konstruktivno reci :D .
Nosferatu

Post by Nosferatu »

ne-dam-na-sebe wrote:
Nosferatu wrote:Sta je tebi? Osjecas se nesto prozvanom? Prvo nauci da prihvatis salu ponekad na svoj racun, pa onda necije majke prozivaj. Tema je i sama postavljena u ironicnom kontekstu - vidis da se Maxonja zajebava. Ako toliko - nisi skontala' onda - nemoj da ti dalje prevodim.
Ne, dragi. Nema potrebe da mi prevodis sta doticni, dokazano isfrustrirani Max pise. Procitaj malo na drugim temama kakva su njegova razmisljanja i smanji malo taj ego.
Slusaj - ti si prvo zbog nick-a isfrustrirana. Ne das lafo na sebe. To ti - ko neko. Dosla nama ovdje dokazati na internet. Kao drugo - ostavila si sliku svoje gole guzice na jednoj temi. Toliko - o tvojim moralnim kvalitetama. A sto se tice tvog razmisljanja - dovoljno je ovdje da svrati svako da vidi - tvoje generalno sposobnosti - ne samo tolerisanja drugih vec i razlucivanja sta je zajebancija a sta ne.

A sto se tice mog ega, dokle god nije u tvojoj guzici, bice velicine koje cu ja da odredujem. Kapish?
irfan2

Post by irfan2 »

ne minirajte temu :D ..
nosferatu, ne moras odgovoriti na bas svaku provokaciju :D ....chill malo :D ..nisu oni bitni :D ...
ne-dam-na-sebe

Post by ne-dam-na-sebe »

Nosferatu wrote:Slusaj - ti si prvo zbog nick-a isfrustrirana. Ne das lafo na sebe. To ti - ko neko. Dosla nama ovdje dokazati na internet. Kao drugo - ostavila si sliku svoje gole guzice na jednoj temi. Toliko - o tvojim moralnim kvalitetama. A sto se tice tvog razmisljanja - dovoljno je ovdje da svrati svako da vidi - tvoje generalno sposobnosti - ne samo tolerisanja drugih vec i razlucivanja sta je zajebancija a sta ne.

A sto se tice mog ega, dokle god nije u tvojoj guzici, bice velicine koje cu ja da odredujem. Kapish?
Samozvani doktore za sve, naravno da sam neko, sebi najbolja.
Po istoj logici, koga boli neka stvar sto ti ne mozes da spavas.
Guzica, o kojoj sporis, nije uopste tema, mozes kopati po raznim temama na kojima sam pisala ali to neosporava cinjenicu da si ti sirova baraba koja se usudjuje bilo koga nazvati "zenturacom". Ubuduce kad budes razlucivao pri upotrebi uvredljivih termina, kao test samo probaj na nekom bliznjem. Sve najbolje!
BHG

Post by BHG »

dobro jutro veseli ljudi...e da nema ovakvih tema i diskusija koje se vezu na iste nebih ni ustajo iz kreveta... :D
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#17 Re: Kako natjerati bivšu...

Post by mIRCerka »

Max.Cherry wrote:...koja vas mrzi na blowjob, pa da se možete poslije faliti raji kako vam je bivša koja vas mrzi podojkila nunu malo...?
namazi ga nutellom ....
Nosferatu

Post by Nosferatu »

irfan2 wrote:ne minirajte temu :D ..
nosferatu, ne moras odgovoriti na bas svaku provokaciju :D ....chill malo :D ..nisu oni bitni :D ...
Cuj - ne moram odgovoriti - moram tuku nauciti - da ako ce biti na Sa-x portalu moraju znati kad se neko sa njom sali. Zbog toga je upravo "zenturace" pod navodnicima i ima - :oops: pored njega.

Al' sta ce jadnica isfrustrirana. Nije dobila dovoljno privatnih poruka nakon sto je postavila svoju golu guzicu - pa sad postade tastatura oranica a ona andjeo koji nije primitvno u 18 poruka pokazao nam ono - sto je trebala sacuvati samo za odabrane.

Il' sto je jedan iskusniji ciko napisao. Danas se je lakse od takvih ogrebati za snosaj nego za zvrk bureka.

Peace out.

Good night and good luck. Moram u krevet - sutra mi je zadnji dan na ginekologiji.
Bumbar

#19 Re: Kako natjerati bivšu...

Post by Bumbar »

mIRCerka wrote:
namazi ga nutellom ....
Pa mircy mace...ne vole svi nutellu... :lol:
shin

#20 Re: Kako natjerati bivšu...

Post by shin »

Bumbar wrote:
mIRCerka wrote:
namazi ga nutellom ....
Onda bestiljem :-D
ztluhcs
Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.

#21 Re: Kako natjerati biv¹u...

Post by ztluhcs »

Bumbar wrote:
mIRCerka wrote:
namazi ga nutellom ....
Pa niko nije rekao da ne mo¾e¹ da ga nama¾e¹ senfom, pekmezom od jabuke, pavlakom, topljenim maslacem prelivenim kokosovim bra¹nom... Milion opcija...
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#22 Re: Kako natjerati bivšu...

Post by mIRCerka »

Bumbar wrote:
mIRCerka wrote:
namazi ga nutellom ....
onda pekmezom od sljiva...samo nek je slatko :D
vryzas

Post by vryzas »

Celicna_saka wrote:Ne minirajte temu zacatavenjam ako nemate sta konstruktivno reci :D .
Halo ba...ODMORI :D :D 8)
BHG

Post by BHG »

perverznjaci.... :D
shin

Post by shin »

Moze kao kod trovaca ''sta od priloga?'' :-D

Sos, senf, majoneza.... i malo chilija :D
Post Reply