Stvarno ? cuo sam da se nesto prica kako je nasao, ali nisam siguran da je istinaTomahawk11 wrote:Nisam upratio, zar je našao?Euridika wrote:Zašto je ova tema još uvijek aktuelna, iako je Xavier našao ženu vrijednu braka, dok je ona druga "Kako naći muškarca vrijednog braka" umrla poslije 6 stranica?
Izgleda su muškarci vrijedni braka izumrla vrsta...
Kako naci zenu vrijednu braka?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Cookie85
#2426 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
- alibaba_i_30_godina
#2427 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Kako je samo ruzan taj naziv 'rospija'. Pravi za korištenje od strane svekrva. To ono dodje u stilu nijedna druga ne valja, samo sam ja dobra. Nijedna druga ništa ne zna, osim mene. Vidi je/ih imala je čak 5 momaka, ja sam doduše isto toliko, ali se kod mene nije znalo.
Bas hinjski.
Svi se mogu promijeniti, ukoliko to žele. A niko od nas ne zna kakav je ko u svoja 4 zida i kako je sa nekim živjeti.
Bas hinjski.
Svi se mogu promijeniti, ukoliko to žele. A niko od nas ne zna kakav je ko u svoja 4 zida i kako je sa nekim živjeti.
- Euridika
- Globalna šefica
#2428 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Pa evo piše u vrhu ove stranice da se oženio...Tomahawk11 wrote:Nisam upratio, zar je našao?Euridika wrote:Zašto je ova tema još uvijek aktuelna, iako je Xavier našao ženu vrijednu braka, dok je ona druga "Kako naći muškarca vrijednog braka" umrla poslije 6 stranica?
Izgleda su muškarci vrijedni braka izumrla vrsta...
A za ovo drugo ne kontam za kog se onda udaju žene vrijedne braka...
-
Cookie85
#2429 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Dok nam Xavi to ne objavi i sliku ne posalje sa vjencanja, ja nista ne vjerujemEuridika wrote:Pa evo piše u vrhu ove stranice da se oženio...Tomahawk11 wrote:Nisam upratio, zar je našao?Euridika wrote:Zašto je ova tema još uvijek aktuelna, iako je Xavier našao ženu vrijednu braka, dok je ona druga "Kako naći muškarca vrijednog braka" umrla poslije 6 stranica?
Izgleda su muškarci vrijedni braka izumrla vrsta...![]()
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2430 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Uh, nisam upratio...mora da je alibaba kum bio, pa znaEuridika wrote:Pa evo piše u vrhu ove stranice da se oženio...Tomahawk11 wrote:Nisam upratio, zar je našao?Euridika wrote:Zašto je ova tema još uvijek aktuelna, iako je Xavier našao ženu vrijednu braka, dok je ona druga "Kako naći muškarca vrijednog braka" umrla poslije 6 stranica?
Izgleda su muškarci vrijedni braka izumrla vrsta...![]()
Nek je sa srećom
Ključaj!
- Ramzess Veliki
#2431 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Pa one koje mijenjaju partnere na dnevnoj bazi kad nisu u vezi, a kad jesu, varaju svog partnera.zizi505 wrote: Kakva je to vama žena koja je lakog morala?
- alibaba_i_30_godina
#2432 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Ja se zajebavao, standardno. Bilo mi previše isfurano više, kukanja i čega sve ne. A negdje je malac svakako napisao da je navodno našao djevojku. Možda je već ponovo nema, pa je opet u potrazi. Ko ce mu znati. Ni on ne bi ispunjavao sve kriterije koje je postavio da je suprotnog spola.Tomahawk11 wrote:Uh, nisam upratio...mora da je alibaba kum bio, pa znaEuridika wrote: Pa evo piše u vrhu ove stranice da se oženio...![]()
A za ovo drugo ne kontam za kog se onda udaju žene vrijedne braka...![]()
Nek je sa srećom![]()
Ključaj!
-
Cookie85
#2433 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Ne znam stvarno sta imate protiv zena lakog morala, pa one su super daju uvijek kad im trazis

- Euridika
- Globalna šefica
#2434 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
I mi se zafrkavamo za Xaviera, ali mi ne ide u glavu ovolika uspješnost njegove teme. Odavno nije bio bolji rekord na ovom PF.alibaba_i_30_godina wrote:Ja se zajebavao, standardno. Bilo mi previše isfurano više, kukanja i čega sve ne. A negdje je malac svakako napisao da je navodno našao djevojku. Možda je već ponovo nema, pa je opet u potrazi. Ko ce mu znati. Ni on ne bi ispunjavao sve kriterije koje je postavio da je suprotnog spola.Tomahawk11 wrote:Uh, nisam upratio...mora da je alibaba kum bio, pa znaEuridika wrote: Pa evo piše u vrhu ove stranice da se oženio...![]()
A za ovo drugo ne kontam za kog se onda udaju žene vrijedne braka...![]()
Nek je sa srećom![]()
Ključaj!
- King Theoden
#2435 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Kompletno ponašanje. Da, vjerujem. Držim da sam moralna osoba, plus što sam po prirodi takav da utičem na ljude. Isto tako, broj veza svjedoči da sam u pravu.nova_ja wrote:Hahaha tvoje samopouzdanje će je promjeniti?Dino34 wrote:Zašto ne?!
Imam toliko kipućeg samopouzdanja da sam ubijeđen da bi se promijenila.
Dino, zar si ti toliko zelen?
Kakvim se ti iskustvom možeš pohvaliti pa da možeš tvrditi da nisam?
-
Zizi505
#2436 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
A da li bi jednu takvu oženio?Cookie85 wrote:Ne znam stvarno sta imate protiv zena lakog morala, pa one su super daju uvijek kad im trazis![]()
![]()
- King Theoden
#2437 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Zato što se toleriše oftopiĆarenje.Euridika wrote:ali mi ne ide u glavu ovolika uspješnost njegove teme. Odavno nije bio bolji rekord na ovom PF.
Kad dođe do zasićenja, osvježi se nekim drugim temama, pa onda u krug.
- pustopoljina
#2438 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Hbg i ti ces morati nauciti na tezi nacin izgleda...Dino34 wrote:Kompletno ponašanje. Da, vjerujem. Držim da sam moralna osoba, plus što sam po prirodi takav da utičem na ljude. Isto tako, broj veza svjedoči da sam u pravu.nova_ja wrote:Hahaha tvoje samopouzdanje će je promjeniti?Dino34 wrote:Zašto ne?!
-
Cookie85
#2439 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Ne bih ozenio ni jednu, sa lakim ili jakim moralomzizi505 wrote:A da li bi jednu takvu oženio?Cookie85 wrote:Ne znam stvarno sta imate protiv zena lakog morala, pa one su super daju uvijek kad im trazis![]()
![]()
- alibaba_i_30_godina
#2440 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Razmišljao sam o tome i ja... Imao vremena očito. Cak sam negdje na onoj temi napisao da predviđam da neće biti ni upola uspješna kao ova. Razlog je jednostavan. Vi ne cmizdrite i ne kukate kao što se to ovdje tražilo i radilo, a i brzo bome izgubile inspiraciju za dodatnim kreativnim ushicenjem same teme.Euridika wrote:I mi se zafrkavamo za Xaviera, ali mi ne ide u glavu ovolika uspješnost njegove teme. Odavno nije bio bolji rekord na ovom PF.alibaba_i_30_godina wrote: Ja se zajebavao, standardno. Bilo mi previše isfurano više, kukanja i čega sve ne. A negdje je malac svakako napisao da je navodno našao djevojku. Možda je već ponovo nema, pa je opet u potrazi. Ko ce mu znati. Ni on ne bi ispunjavao sve kriterije koje je postavio da je suprotnog spola.
I sto ste još malo lijene, više ne tražite nego što to radite.
- King Theoden
#2441 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Nemaš pojma s kim pričaš koliko god ovo napisano zvučalo prepotentno.pustopoljina wrote:Hbg i ti ces morati nauciti na tezi nacin izgleda...
Zašto ne?!zizi505 wrote:da li bi jednu takvu oženio?
Lično sam bio u vezi sa kurvom. Prava kurva koja je svoj novac zarađivala u javnoj kući.
Divna žena. Sirokogrudna, razumna, tolerantna, prijatna, darezljiva...
Ljudi vide šta radi i osuđuju, a niko se ne pita kako je završila u toj bari.
- pustopoljina
#2442 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Ti bi preodgajao odraslu osobu? Stvarno?Dino34 wrote:Nemaš pojma s kim pričaš koliko god ovo napisano zvučalo prepotentno.pustopoljina wrote:Hbg i ti ces morati nauciti na tezi nacin izgleda...
Zašto ne?!zizi505 wrote:da li bi jednu takvu oženio?
Lično sam bio u vezi sa kurvom. Prava kurva koja je svoj novac zarađivala u javnoj kući.
Divna žena. Sirokogrudna, razumna, tolerantna, prijatna, darezljiva...
Ljudi vide šta radi i osuđuju, a niko se ne pita kako je završila u toj bari.
- anchor85
#2443 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Koji broj i u koliko godina?Dino34 wrote:Kompletno ponašanje. Da, vjerujem. Držim da sam moralna osoba, plus što sam po prirodi takav da utičem na ljude. Isto tako, broj veza svjedoči da sam u pravu.nova_ja wrote:Hahaha tvoje samopouzdanje će je promjeniti?Dino34 wrote:Zašto ne?!
- Ramzess Veliki
#2444 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Sad si je sah-matir'o ....Dino34 wrote:Kompletno ponašanje. Da, vjerujem. Držim da sam moralna osoba, plus što sam po prirodi takav da utičem na ljude. Isto tako, broj veza svjedoči da sam u pravu.nova_ja wrote:Hahaha tvoje samopouzdanje će je promjeniti?Dino34 wrote:Zašto ne?!
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2445 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
True storyDino34 wrote:Kompletno ponašanje. Da, vjerujem. Držim da sam moralna osoba, plus što sam po prirodi takav da utičem na ljude. Isto tako, broj veza svjedoči da sam u pravu.nova_ja wrote:Hahaha tvoje samopouzdanje će je promjeniti?Dino34 wrote:Zašto ne?!
Nisi samo rekao kako utičeš
- pustopoljina
#2446 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
A broj veza ti je inace plus 
- Ramzess Veliki
#2447 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Ali ako moras birati da se ozenis ili da ti najbolji drug padne sa litice dvjesto metara na stijene i odbije se u nabujalu divlju rijeku iz koje se niko nije ziv izvukao, uz to punu pirana I gladnih krokodila?Cookie85 wrote: Ne bih ozenio ni jednu, sa lakim ili jakim moralom
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2448 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Šta se on ima žrtvovati za druga...ko igra za raju i zanemaruje taktikuRamzess Veliki wrote:Ali ako moras birati da se ozenis ili da ti najbolji drug padne sa litice dvjesto metara na stijene i odbije se u nabujalu divlju rijeku iz koje se niko nije ziv izvukao, uz to punu pirana I gladnih krokodila?Cookie85 wrote: Ne bih ozenio ni jednu, sa lakim ili jakim moralom
- King Theoden
#2449 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
To ide samo od sebe. Vremenom počne raditi ono što ti radiš.pustopoljina wrote:Ti bi preodgajao odraslu osobu? Stvarno?
O tome se ne priča.anchor85 wrote:Koji broj i u koliko godina?
Ramzess Veliki wrote:Sad si je sah-matir'o
Društvo je postavilo neke norme i pravila.Tomahawk11 wrote:Nisi samo rekao kako utičeš
Evo, banalni primjer je odgovaranje iliti tračanje.
Najmanji pokušaj sličnih priča sasjecem u korijenu.
Objasnim zašto ne učestvujem u tome.
Osim toga, imam i neš za ponudit, jelte.
Argument u moju korist koji kaže da znam o čemu pričampustopoljina wrote:A broj veza ti je inace plus
-
Cookie85
#2450 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Moj drug bi se zrtvovao da se ne zenimRamzess Veliki wrote:Ali ako moras birati da se ozenis ili da ti najbolji drug padne sa litice dvjesto metara na stijene i odbije se u nabujalu divlju rijeku iz koje se niko nije ziv izvukao, uz to punu pirana I gladnih krokodila?Cookie85 wrote: Ne bih ozenio ni jednu, sa lakim ili jakim moralom
Tesko je to pitanje, moze ona biti lakog morala, ali kao osoba super! a moze tako i biti jakog morala, a kao osoba kurac!
Jer osoba lakog morala je takva zato sto nije naucila ili imala prilike da nauci, Sto ne znaci, ako joj pokazes kako i sta, da joj se nece poboljsati moral!
Imas mnogih djevojaka u pufovima "lakog morala" , ali mnoge djevojke je zivot naveo na to, sto ne znaci da ona ne bi zeljela drugacije !