Kako krijete nevjeru i branite se kad vas provale

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
_MaYa_

#101 Re: Kako krijete nevjeru i branite se kad vas provale

Post by _MaYa_ »

horns&drums wrote:Evo, potaknut onom temom o vjernosti imam pitanje.

Pitranja su jasna, ako ste ikako imali ikakvih iskustava izvol'te

Ima podpitanje, je l' napad najbolja obrana?

Nadam se da cete biti kratki ali jebitacni :D:D:D:D
ma previse sam svetica u pm, da bar mogu varati... mislim najveci je problem varati mene, mozda nije toliko do tipa koliko bi ja samu sebe sjebala u know...

ma samo sam se par puta poljubila i ono nis :) jebes kiss u pijanom stanju
sanaman

Post by sanaman »

ne moze covjek biti malo trudan ... ili jeste ili nije ...
ma samo sam se par puta poljubila i ono nis Smile jebes kiss u pijanom stanju
ako je to stvarno tako, bez obzira na okolnosti i kom stanju se desilo ... sud vas proglasava krivim :D
neocekivana_sila

Post by neocekivana_sila »

stella_k wrote:
Zivcho svaka cast, ovo je pisao pravi muskarac!!! :thumbup:

stellla_k, svaka cast, ovo je pisala prava laka zena :-D :-D
neocekivana_sila

#104 Re: Kako krijete nevjeru i branite se kad vas provale

horns&drums wrote:Evo, potaknut onom temom o vjernosti imam pitanje.

Pitranja su jasna, ako ste ikako imali ikakvih iskustava izvol'te

Ima podpitanje, je l' napad najbolja obrana?

Nadam se da cete biti kratki ali jebitacni :D:D:D:D

Dakle, "Kako krijete nevjeru?"
Odgovor : Mijenjamo nickove često i redovno..ako ništa higijene radi :-D

Podpitanje "je l' napad najbolja odbrana?"
Odgovor : Nije. Najbolja odbrana je prevencija. Ne varaš. Govoriš istinu. Živiš punim plućima. Šunjanje je sranje, trčanje je zdravo. Zaboraviš macho komplekse, nadješ djevojku koja ti odgovara, ispraviš kičmu i furaš.
Neka te pokradu, nek' ti otmu ženu..shvati da ti tako samo dižu cenu..nek ti se krišom iza leđa "smeju"..samo od baraba sačuvaj ideju ;)

take care of her
FortunaBela

Post by FortunaBela »

bug wrote:
FortunaBela wrote:Ne mogu ti odgovoriti na ta pitanja, ali ti mogu dati savjet, bježi od nje, neka je jedina žena na svijetu, ali nije...

Isto tako su đubrad kao i žene, ne svi i ne sve....
klapa klapa zivco :D haman da me :D rasplaka :D :roll: ova ti uloga bas stoji ali :oops:
ni ja ti ne mogu odgovoriti :D na pitanja ali mogu ti dati savjet :D
neka je jedina žena na svijetu, ali nije...
nije ima nas jos :D takvih sucur :D Bogu :D:D
bježi od nje
slazem se al za njeno dobro :oops:
ovo joj je druga priredjena predstava kojoj sam ja svjedok...
Zaslužio si puno bolje
bolje neces naci, a i da nadjes ne zasluzujes!
svaki kontakt sa njom te podsjeća na tu njenu podlost
svaki ovakav ispad me nanovo iznenadi.. a nju ohladi
Biče ti teško, ali ne kao sad, idi i ne žali i ne okreći se...
tesko ti je? znam da jeste...i da ides i da.. zalis...

drag si :D mi al ... sam ovdje objektivan posmatrac

pije l' se zivco? :D;)
Bugolina, jesam li to pisala nešto što ne treba?????
Zivcho

Post by Zivcho »

Dobro jutro 8-)
FortunaBella, Bubica misli da zna nesto, medjutim sinoc sam joj dokazao da u stvari ne zna nista 8-)

Evo u medjuvremenu saznajem da je moja bivsa "draga" sklopila primirje sa svojim ljubavnikom (tacnije, iz njenih usta)...
da napomenem da ju je ocrnjavao na svakom koraku, nazivao je pogrdnim imenima (kurvom, izmedju ostalih) i sve to tako.
Medjutim, ona mu oprasta...pa dobro, nista cudno...i ja sam njoj oprostio vec prije

ah, cudna stvar je ta ljubav... :D

E pa draga moja...neka ti je sa srecom i da mi budete sretni i zadovoljni 1000 godina.
sanaman

Post by sanaman »

care, ma glavu gore...da ne se ne izrazavam ... vidis ti bio dobar prema njoj i sta si dobio kao hvala ???? Ignorisi nju i njen privatni zivot, bit ce bolje za tebe, mislis da se ona tebe sjeti ... nadam se samo da ces uskoro naci hanumu i biti sretan narednih 1000 godina ... na kraju si ipak gospodin za nju...nisi vrijedjao, cak oprostio ... e mislim da je dosta od tebe...
Zivcho

Post by Zivcho »

Jebiga care, mozda sam je i ja kurvom trebao zvati...ko zna, mozda bi bila uz mene tada :roll:
sanaman

Post by sanaman »

ma nisi, jer si time pokazao velicinu gospodina u teskim trenutcima ... nikad se ne spustati na nizi nivo ...

a kad prodjes sa novom hanumo, ferhadijom i budes happy, ona ti garant nece pasti na pamet ...
sanaman

Post by sanaman »

Jebiga care, mozda sam je i ja kurvom trebao zvati...ko zna, mozda bi bila uz mene tada Rolling eyes
zar ustinu zelis da imas takvu osobu pored sebe, koju moras tako nazivati ... mislim da ne ...
Zivcho

Post by Zivcho »

sanaman wrote:
Jebiga care, mozda sam je i ja kurvom trebao zvati...ko zna, mozda bi bila uz mene tada Rolling eyes
zar ustinu zelis da imas takvu osobu pored sebe, koju moras tako nazivati ... mislim da ne ...
Zelio sam imati osobu kakvom se predstavljala. Sve je bilo kao u bajci. Saputanja, romantika...pjesme sam joj pisao i zelio je time iznenaditi za nasu prvu godisnjcu, da joj ih otpjevam uz svjetlost svijeca...nasamo i na uho :(
Za obiljezavanje svakog naseg datuma od pocetka "veze" napravio bih joj nesto lijepo, posljednji put bas sam se potrudio.
I sta sam dobio zauzvrat?? Da sad kontam koji sam debil ispao...dok sam ja pisao stihove, sklapao najljepse melodije koje sam mogao ona je bila sa nekim drugim :( i planirala gdje ce i kako njih dvoje provesti nadolazece praznike krajem godine :(

Znala je odlicno da mi je i prosla veza "neslavno" zavrsila i molio sam je da me ne prevari vec da mi kaze otvoreno. Njene rijeci tada su bile "ako se ikada iko pojavi - ti ces to PRVI znati". A saznao sam posljednji :(
Dok me moja "mahala" sazalijevala ja sam bio u oblacima i mislio da imam zenu sa kojom cu provesti ostatak zivota.

Ne znam...ja stvarno ne mogu vise...slomljen sam totalno :(
sanaman

Post by sanaman »

Sigurno ti nije lako, povrijedjen, prevaren...lako je nama ostalima sada pricati...drzi se, glavu gore i slicno ... ipak tebe boli...

Nego care moj pokusaj, probaj ... da mislis na ljepse i pozitivnije stvari ... sada ti treba tvoja raja, da ti pomognu da ne mislis na nju, upoznaj druge hanume...moras... i ne dozvoli si da se sam sazaljevas niti da te bilo ko drugi sazaljeva...neka proradi u tebi ponos, ne ponos muskarca, vec ponos covjeka...nedaj na sebe...zivot je isuvise kratak da se sazaljevas...znas kako ljudi kazu...idemo dalje, pa tako i ti...
FortunaBela

Post by FortunaBela »

Zivcho wrote:Dobro jutro 8-)
FortunaBella, Bubica misli da zna nesto, medjutim sinoc sam joj dokazao da u stvari ne zna nista 8-)

Evo u medjuvremenu saznajem da je moja bivsa "draga" sklopila primirje sa svojim ljubavnikom (tacnije, iz njenih usta)...
da napomenem da ju je ocrnjavao na svakom koraku, nazivao je pogrdnim imenima (kurvom, izmedju ostalih) i sve to tako.
Medjutim, ona mu oprasta...pa dobro, nista cudno...i ja sam njoj oprostio vec prije

ah, cudna stvar je ta ljubav... :D

E pa draga moja...neka ti je sa srecom i da mi budete sretni i zadovoljni 1000 godina.
Mah, napisah ja tebi da se okreneš sebi, nije ba vrijedna spomena.... :-?
Zivcho

Post by Zivcho »

sanaman wrote:Sigurno ti nije lako, povrijedjen, prevaren...lako je nama ostalima sada pricati...drzi se, glavu gore i slicno ... ipak tebe boli...

Nego care moj pokusaj, probaj ... da mislis na ljepse i pozitivnije stvari ... sada ti treba tvoja raja, da ti pomognu da ne mislis na nju, upoznaj druge hanume...moras...
Stvar je u tome sto mislim da mi se i moja raja smije iza ledja :( Bili su svi skepticni u pogledu nase veze, medjutim ja sam kao "sivonja" samo njeno ime izgovarao. Mislio sam i nadao se da cu jednoga dana pred njih sve stati i reci "ovo je ljubav", hajd' sad odhebite u skokovima...nazalost, pokazalo se suprotno.
Izgubio sam nju, ugled medju rajom....ne znam, nemam sad ni vremena ni zivaca graditi nesto ponovo.
Najradije bih nestao sa lica zemlje da ikako mogu :(

A mogu 8-)
sanaman

Post by sanaman »

tacka 1.
Stvar je u tome sto mislim da mi se i moja raja smije iza ledja Sad
eto ti prilike da vidis i sam skontas ko ti je raja a ko ne ... jer kada je tesko onda poznas prijatelje ....

tacka 2.

mislim da smo to rijesili, nije vrijedna spomena ... sjecas se ona te POVRIJEDILA

tacka 3.
ni zivaca graditi nesto ponovo.
svi smo mi u zivotu prolazili kroz takve situacije, nisi ni prvi, ni posljednji, ni jedini ... i vjeruj svi smo to prezivjeli te ponesto naucili nesto iz svega toga...pa tako i ti....

trebas graditi nesto novo, moras i garant ce biti bolje !!!

tacka 4.
Najradije bih nestao sa lica zemlje da ikako mogu Sad
odgovor sam vec dao

neka proradi u tebi ponos, ponos covjeka...nedaj na sebe...zivot je isuvise kratak da se sazaljevas
Zivcho

Post by Zivcho »

Sanaman hvala ti za sve ove lijepe rijeci i da znas da bih volio imati prijatelja poput tebe.
Medjutim, ja mislim da mi se raja sa pravom smije (ako to vec rade) jer ja sam bio taj koji je bio "pametan" i vjerovao u hebenu ljubav.

Nadam se da nikad vise necu biti u prlici da se zaljubim i da volim, shvatio sam da je to samo prividna sreca, zanos koji na kraju boli mnogo vise vec sto lijepog donese
....a i ako budem, ne znam kakav ce moj odnos biti prema eventualnoj izabranici nakon ovako lijepih iskustava koja mi priredise moje djevojke :(
sanaman

Post by sanaman »

bit ce to sve dobro, nista ti ne brini, kako narod kaze ... novi dan nova nafaka...nikad ne znas kad i koga ces upoznati i zavojleti ... uzivaj i ugodan ostatak veceri i bez sazaljevanja, please...
Eshek

Post by Eshek »

@Zhivcho

Druže, ja pročitah tvohje postove i sada čekam da mi djevojka stigne kući i da razjebem tu veliku laž, jer, kako ti reče, nema te.....kako se ono zvaše...ljubavi i povjerenja, nekoga za koga osjećaš da ti je ravnopravan i ništa manje vrijedan od tebe.

U pravu si. Zašto da rizikujem, kad mogu biti sa osobom koja mi je najpouzdanija - SAM sa sobom.
Zivcho

Post by Zivcho »

Eshek, ja ne generalizujem stvari. Daleko od toga da ne postoje sretne ljubavi, iskreni i posteni partneri....stvarno daleko...

Medjutim, ja nazalost jos na takvu nisam naisao.
Eshek

Post by Eshek »

Ili je možda bolje reći:

Ma biću kockar i rizikovaću, makar me to u grob otjeralo. Boj se ovna, boj se govna....

Koga je ujela zmija, taj se i guštera boji....shvatam to, ali ne prihvatam da treba biti rob svojim strahovima. I BTW, ne znam mnogo ljudi koji su sebi izgradili sretnu vezu, a da se nisu napatili u prijašnjim i "ispekli zanat".

Možda su ti se stvari koje si prošao i trebale desiti. U narednim vezama nećeš slijepo vjerovati. Niko ne treba dobiti tvoje povjerenje tek tako, nego ga treba zaslužiti. ZASLUŽITI ! Vjerovati možeš tek kada se zajedno s tom osobom najedeš malo g..ana, a ne samo ljubavnih stihova.

Ja svoju djevojku neizmjerno volim i želim ostatak života provesti s njom, čak joj vjerujem, i put do toga je bio bolan, ali sam uvijek spreman na nož u leđa. ne samo od nje same, nego i od sudbine. Žene su veoma kompleksne, treba ih prihvatiti kao takve i naučiti igrati igru...njihove reakcije na naše poteze, i njihovo tumačenje naših reakcija na njihove poteze...ili to, ili preći u pedere :D
neocekivana_sila

Eshek wrote:Ili je možda bolje reći:

Ma biću kockar i rizikovaću, makar me to u grob otjeralo. Boj se ovna, boj se govna....

Koga je ujela zmija, taj se i guštera boji....shvatam to, ali ne prihvatam da treba biti rob svojim strahovima. I BTW, ne znam mnogo ljudi koji su sebi izgradili sretnu vezu, a da se nisu napatili u prijašnjim i "ispekli zanat".

Možda su ti se stvari koje si prošao i trebale desiti. U narednim vezama nećeš slijepo vjerovati. Niko ne treba dobiti tvoje povjerenje tek tako, nego ga treba zaslužiti. ZASLUŽITI ! Vjerovati možeš tek kada se zajedno s tom osobom najedeš malo g..ana, a ne samo ljubavnih stihova.

Ja svoju djevojku neizmjerno volim i želim ostatak života provesti s njom, čak joj vjerujem, i put do toga je bio bolan, ali sam uvijek spreman na nož u leđa. ne samo od nje same, nego i od sudbine. Žene su veoma kompleksne, treba ih prihvatiti kao takve i naučiti igrati igru...njihove reakcije na naše poteze, i njihovo tumačenje naših reakcija na njihove poteze...ili to, ili preći u pedere :D
E ovo je već nešto...RESPECT. Bajdvej, pusti čovjeka, vidiš da je rekao sanamanu da bi volio imati prijatelja poput njega :-D Go West Zivcho!! :-D
Zivcho

Post by Zivcho »

Ne mogu...nemam violonchelo 8-) :P
Eshek

Post by Eshek »

Shvatam šta želiš reći. Možda bolna iskustva i ne bi bila tako bolna da znamo hoće li nam budućnost donijeti nešto vrijednije. Najgore je kad čovjek misli da su mu takva sranja suđena. A nije tako.

Treba vremena da se oližu rane i da zarastu, a i da sretneš nekoga ko će porušiti sve zidove koje svi mi izgradimo kad nas neko povrijedi.
Samo nemoj sebi umišljati da se to neće desiti. Budi siguran da hoce.

Daleko gore bi se osjećao da ti je propala istinska ljubav zbog nekih trećih faktora i okolnosti. Samo takva bol traje do kraja života i ne može se prežaliti. Zamisli da voliš nekoga, da ste prošli mnogo toga, da ste zaslužili obostrano i neizmjerno povjerenje, da bi u situaciji "ona ili ti" dao život za nju bez razmišljanja, želiš provesti život s njom, planirate budućnost, i onda saznate da je ona u odmaklom stadiju .... Da je gledas kako vene i na koncu, nestaje.

Prijatelju, bolje je osjećati bol zbog kučke, nego ne osjećati ništa
neocekivana_sila

Zivcho wrote:Ne mogu...nemam violonchelo 8-) :P
pa nema ni Kenan Dizdar na kraju, ali ipak svira. Znaš da mu kaže voditeljica "Ali, vi nemate instrument ?!!?" ..doduše ono je bila metafora jer je Keno ostao bez još nečega zahvaljujući svojim šaranjima, a možda instrument nije nikad ni imao :-D
neocekivana_sila

Eshek wrote:Treba vremena da se oližu rane i da zarastu...
...
...Prijatelju, bolje je osjećati bol zbog kučke, nego ne osjećati ništa

šta je ovo? Groblje kućnih ljubimaca? :-D
Post Reply