Josh se nisam ni brijao...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
BigusDickus
ja i onako ne pitam, nego samo odvratim paznju i uzmem...xygirl wrote:kakvi croasani... presla sam na cisti keks...edu wrote:ma meni dusman govori..![]()
..reci cu xy da ti ne daaaaaaaaaaaaaaaa.........croasana..
![]()
![]()
:D
-
xygirl
da daaBigusDickus wrote:ja i onako ne pitam, nego samo odvratim paznju i uzmem...xygirl wrote:kakvi croasani... presla sam na cisti keks...edu wrote:ma meni dusman govori..![]()
..reci cu xy da ti ne daaaaaaaaaaaaaaaa.........croasana..
![]()
![]()
:D
Zadig nemoj mi cokolino spominjati, zeznula sam probavu s tim...
-
BigusDickus
Ma ovo je Fair Life na slici...edu wrote:je li ovo andja..bigi..jebat ce te pitt zbog ovoga..Fair Life wrote:BigusDickus wrote:ja i onako ne pitam, nego samo odvratim paznju i uzmem...![]()
![]()
![]()
-
BigusDickus
ne uplici mene medju te...
janjicare... 
- anais_nin
pitt??? ne bira??? hmmmmm nesto cisto sumnjam u toedu wrote:to je samo pitt takav..on ne bira..kaze rupa je rupa..![]()
![]()
![]()
da li ce se kolege pitt..fair i bigi posvadjati zbog andje ostaje da se vidi..![]()
![]()
znaci 3 na jednu, pa sta bude
- Kareem Abdul-Jabbar
BigusDickus wrote:Ma ovo je Fair Life na slici...edu wrote:je li ovo andja..bigi..jebat ce te pitt zbog ovoga..Fair Life wrote:![]()
![]()
![]()
tako da fakat ne znam, je l' Andja ili samo njena replika...
pitaj njega...

-
Zadig
nije ovo andja, ovo je ona lutka na kojoj mi je reko Edu da pocnem trenirat.BigusDickus wrote:Ma ovo je Fair Life na slici...edu wrote:je li ovo andja..bigi..jebat ce te pitt zbog ovoga..Fair Life wrote:![]()
![]()
![]()
tako da fakat ne znam, je l' Andja ili samo njena replika...
pitaj njega...
vidim da je popularnija nego sto sam mislio.
-
Zadig
Berachu pamuka, opet luftas sa plantazeVery HappyVery Happy ne znam, ne znam - ko je to Very HappyVery Happy al' znam da je ovo Zadig kurate srece Laughing Very HappyVery Happy
ccc. nikad dobra roba od tebe, moracu te prodat (tj uvalit nekome)
Svog vlasnika prosipas ko skojevac letke ovdje, odajes njegove tajne...a ja te hljebom (bajatim) hranim, dao ti krov nad glavom (supu zimi, iza supe ljeti), a ti mi tako vracas...
ccc.
sutra ti meni ides na licitaciju sinko
I plus 20 udaraca bichem jer na slici nisam dobro ispo
- anais_nin
hvala na informaciji, da znam kad da bjezim odavdeZadig wrote:sad je jos i mirno...sta ces, sezona godisnjih je ipakanais_nin wrote:zadivljena sam nivoom seksualne aktivnosti na ovom forumuedu wrote: je li ovo andja..bigi..jebat ce te pitt zbog ovoga..![]()
![]()