Ne znam da li je ista osoba ali moj prijatelj je imao i gorih problema sa svojom curom. Naime, s obzirom da su zivjeli na jednom ostrvu (tad je on tu nesto studirao), uzeo on trajekt i dosao kod svojih, zovnuo je telefonom i rekao joj "Gotovo je medju nama" - inace nije siguran sta je bila u stanju ukoliko bi joj rekao u oci. Prekinuo razgovor i iskljucio mobitel. Sutradan pristaje trajekt u luku, ona izasla (njegova se predpostavka pokazala tacnom), sjeo na autobus i ode kod svog prijatelja 200 km odatle. Sklonio se tu nekoliko dana dok nije bio sasvim siguran da se vratila nazad. Kasnije kad je dosao po neke stvari, stan u kojem su zivjeli zajedno je bio gotovo devastiran. Sad ti zamisli kakvih budala ima.perfekcionista1 wrote:hahahah da nismo imali posla sa istom curom. Takva je i moja bivsa bila. Kad sam bio posebno fin prema njoj veli ti ona meni "Allaha mi nesto si zeznuo, priznaj, znam da jesi"Ommadawn wrote:Podsjeti me ovo na jednu moju vezu, naime djevojka je bila bolesno ljubomorna i sumnjičava iako je nisam varao. Jednu noć se naglo probudim iz sna a ona sjedi i gleda u mene, iskolačila oči i veli "ja mislim da ti mene varaš! Ustvari, ne mislim, ja to znam!". Hajd' zaspi poslije. Vrlo brzo smo nakon toga raskinuli. Ko zna šta bi se desilo...![]()
![]()
Steta, lijepa cura a luda.
Jeste li varali?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Ommadawn
#651 Re: Jeste li varali?
-
radostan dan
#652 Re: Jeste li varali?
- telllindemann
#653 Re: Jeste li varali?
Ne kontam sta je cilj varanja?
Dakle uđeš svjesno u vezu sa tom i tom djevojkom, a onda ganjas neke druge sa strane?
Pa ces sutra cista obraza nazvati ovu svoju i pitati je da izađete i "opaliti" je iako si jezik gurao noc prije nekoj za koju ona ne zna...
Jbg, nekada treba i obraza imati
Dakle uđeš svjesno u vezu sa tom i tom djevojkom, a onda ganjas neke druge sa strane?
Pa ces sutra cista obraza nazvati ovu svoju i pitati je da izađete i "opaliti" je iako si jezik gurao noc prije nekoj za koju ona ne zna...
Jbg, nekada treba i obraza imati