Jeste li varali?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply

Jeste li varali?

Da,i ne kajem se(muskarac)
53
19%
Da,i kajem se(muskarac)
15
5%
Ne(muskarac)
138
49%
Da,i ne kajem se(zena)
17
6%
Da,i kajem se(zena)
7
2%
Ne(zena)
51
18%

Total votes: 281

Ommadawn

#651 Re: Jeste li varali?

Post by Ommadawn »

perfekcionista1 wrote:
Ommadawn wrote:
trambusek88 wrote:Pa vi samo varajte :run:

http://www.telegraf.rs/zanimljivosti/17 ... u-je-varao
Podsjeti me ovo na jednu moju vezu, naime djevojka je bila bolesno ljubomorna i sumnjičava iako je nisam varao. Jednu noć se naglo probudim iz sna a ona sjedi i gleda u mene, iskolačila oči i veli "ja mislim da ti mene varaš! Ustvari, ne mislim, ja to znam!". Hajd' zaspi poslije. Vrlo brzo smo nakon toga raskinuli. Ko zna šta bi se desilo...
hahahah da nismo imali posla sa istom curom. Takva je i moja bivsa bila. Kad sam bio posebno fin prema njoj veli ti ona meni "Allaha mi nesto si zeznuo, priznaj, znam da jesi" :lol: :lol:
Steta, lijepa cura a luda.
Ne znam da li je ista osoba ali moj prijatelj je imao i gorih problema sa svojom curom. Naime, s obzirom da su zivjeli na jednom ostrvu (tad je on tu nesto studirao), uzeo on trajekt i dosao kod svojih, zovnuo je telefonom i rekao joj "Gotovo je medju nama" - inace nije siguran sta je bila u stanju ukoliko bi joj rekao u oci. Prekinuo razgovor i iskljucio mobitel. Sutradan pristaje trajekt u luku, ona izasla (njegova se predpostavka pokazala tacnom), sjeo na autobus i ode kod svog prijatelja 200 km odatle. Sklonio se tu nekoliko dana dok nije bio sasvim siguran da se vratila nazad. Kasnije kad je dosao po neke stvari, stan u kojem su zivjeli zajedno je bio gotovo devastiran. Sad ti zamisli kakvih budala ima.
radostan dan

#652 Re: Jeste li varali?

Post by radostan dan »

:mrgreen: e svašta...
telllindemann

#653 Re: Jeste li varali?

Post by telllindemann »

Ne kontam sta je cilj varanja?
Dakle uđeš svjesno u vezu sa tom i tom djevojkom, a onda ganjas neke druge sa strane?
Pa ces sutra cista obraza nazvati ovu svoju i pitati je da izađete i "opaliti" je iako si jezik gurao noc prije nekoj za koju ona ne zna...
Jbg, nekada treba i obraza imati :)
Post Reply