Jeste li varali?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply

Jeste li varali?

Da,i ne kajem se(muskarac)
53
19%
Da,i kajem se(muskarac)
15
5%
Ne(muskarac)
138
49%
Da,i ne kajem se(zena)
17
6%
Da,i kajem se(zena)
7
2%
Ne(zena)
51
18%

Total votes: 281

nightvision

#451 Re: Jeste li varali?

Post by nightvision »

libra123 wrote:
nightvision wrote:
libra123 wrote:Nisam a imala priliku.Sada, kako vrijeme prolazi, zao mi sto nisam.Ali kasno.
A sto je kasno bona? Da ti nije preko dvajesipet? :lol:
Mnogo vise od 25 :-D
Ah cuj, ne treba tek tako odustajati. 8-)
Ramzess Veliki wrote: I ... kako si, šta radiš, kako tvoji ... :oops:

... sorry Vižn ... :D
joj, jok, ne pravi razanj dok je zec u sumi. Ili mozda i mozes. Dok ti to ja cu ovu zecicu namamiti mrkvom. :mrgreen:
vaučer

#452 Re: Jeste li varali?

Post by vaučer »

Ne.
U vezi sa sadašnjom suprugom 10 a u braku 5 godina.
Nit imao priliku, nit je tražio.
dust in the wind

#453 Re: Jeste li varali?

Post by dust in the wind »

Gabrielo wrote:
libra123 wrote: Otpad si ti,tvoje rijeci svjedoce o tome.
Mirna!
ti smori ljude na ovoj temi. kupis jeftine poene na forumu. a da li si stvarno takav je mnogo upitno. ako jesi, super, cestitke, ali smanji dozivljaj sebe i svoje velicine. :-)
emko1234

#454 Re: Jeste li varali?

Post by emko1234 »

Žene imaju neku po meni nakaradnu logiku da postoji fizička i psihička prevara.

Jebi ga, Hollywood je učinio svoje u lobotomičkim procesima nad našim ženskim življem u zadnjoj dekadi. To se sad tek sve više osjeti.
Pa evo zanima me da li žene prevarom smatraju i kad se predmet njihove pažnje, muškog roda, prema kojem gaje nježna osjećanja recimo dopisuje ili flertuje s drugom ženskom osobom? da li je to nevino ili nije, u to ne bih ulazio.

Samo me zanima mišljenje.
Ramzess Veliki

#455 Re: Jeste li varali?

Post by Ramzess Veliki »

Ma ako si samo i pomislio to je varanje.
libra123

#456 Re: Jeste li varali?

Post by libra123 »

Gabrielo,odrasti.
Last edited by libra123 on 19/03/2016 10:55, edited 2 times in total.
prog321

#457 Re: Jeste li varali?

Post by prog321 »

samo udate zene kojima je muz zavrnuo radijus kretanja, pricaju o propustenim sansama :-D
libra123

#458 Re: Jeste li varali?

Post by libra123 »

prog321 wrote:libr, Ti mora da si udata >?
Jer samo udate zene kojima je muz zavrnuo radijus kretanja, pricaju o propustenim sansama :-D
Davno je to bilo,ne brini udata nisam bila,ako se plasis za moju moralnu stranu :-D
prog321

#459 Re: Jeste li varali?

Post by prog321 »

Ma jok, ne plasim se.
Moralnost je samo bespotrebna prepreka. :-D
libra123

#460 Re: Jeste li varali?

Post by libra123 »

prog321 wrote:Ma jok, ne plasim se.
Moralnost je samo bespotrebna prepreka. :-D
Ma cisto da razjasnim,da ne bude zablude,ubise me moralisti na ovom forumu.
prog321

#461 Re: Jeste li varali?

Post by prog321 »

Ja ne znam nikoga.
Sve perveznjaci oko mene :lol:
ho oponopono

#462 Re: Jeste li varali?

Post by ho oponopono »

emko1234 wrote:Žene imaju neku po meni nakaradnu logiku da postoji fizička i psihička prevara.

Jebi ga, Hollywood je učinio svoje u lobotomičkim procesima nad našim ženskim življem u zadnjoj dekadi. To se sad tek sve više osjeti.
Pa evo zanima me da li žene prevarom smatraju i kad se predmet njihove pažnje, muškog roda, prema kojem gaje nježna osjećanja recimo dopisuje ili flertuje s drugom ženskom osobom? da li je to nevino ili nije, u to ne bih ulazio.

...koji kurac se on ima dopisivati i flertovati sa drugim djevama...?!

... nema ni jedan jebeni razlog, osim da mu sa mnom nije to to ili je jednostavno bijedni genitalac pa zeli stado ni pet mu nije dovoljno...ko na zeljeznickoj odu dodju nove...

...prija mu egu je li ...da preko mene hrani isti i da trpim njegova sranja ...ma mars u tri lijepe i nek ide nekoj drugoj kojoj je normal i nek mu bude Zvoncica... znaci ne mora ga ni ustekati drugoj sa mnom je zavrsio ...:pusi2:
annoy

#463 Re: Jeste li varali?

Post by annoy »

emko1234 wrote:Žene imaju neku po meni nakaradnu logiku da postoji fizička i psihička prevara.

Ne postoji univerzalna definicija prevare. Svatko sa svojim partnerom treba odrediti granice. Nekom je ok flertanje sa strane, netko ima otvorenu vezu gdje je u redu i spavati s drugima, a nekome nije prihvatljivo ništa od toga. Po meni se te granice trebaju definirati kroz upoznavanje druge osobe, i ako partner radi nešto za što zna da ja ne toleriram i što bi me povrijedilo, da, to je onda prevara.
Meni ne bi bilo drago da se moj partner dopisuje s nekime na nekoj razini koja je više od prijateljske ili nekakve nevine zajebancije, i da to saznam bi me povrijedilo, ne zato što mi je to Cosmopolitan utuvio u glavu, nego zato što ja to ne radim, i kad bih zaista krenula u nekakvo dopisivanje s drugom osobom iza leđa svom partneru, osjećala bi se ko govno :oops: i ozbiljno bi se zapitala dobivam li ja u toj vezi sve što želim.
Leo_alfa

#464 Re: Jeste li varali?

Post by Leo_alfa »

@annoy :thumbup: :thumbup: :thumbup:
emko1234

#465 Re: Jeste li varali?

Post by emko1234 »

annoy wrote:

Ne postoji univerzalna definicija prevare. Svatko sa svojim partnerom treba odrediti granice. Nekom je ok flertanje sa strane, netko ima otvorenu vezu gdje je u redu i spavati s drugima, a nekome nije prihvatljivo ništa od toga. Po meni se te granice trebaju definirati kroz upoznavanje druge osobe, i ako partner radi nešto za što zna da ja ne toleriram i što bi me povrijedilo, da, to je onda prevara.
Meni ne bi bilo drago da se moj partner dopisuje s nekime na nekoj razini koja je više od prijateljske ili nekakve nevine zajebancije, i da to saznam bi me povrijedilo, ne zato što mi je to Cosmopolitan utuvio u glavu, nego zato što ja to ne radim, i kad bih zaista krenula u nekakvo dopisivanje s drugom osobom iza leđa svom partneru, osjećala bi se ko govno :oops: i ozbiljno bi se zapitala dobivam li ja u toj vezi sve što želim.
Pitam iz jednostavnog razloga.
Ženama u prevari psiha igra puno veću ulogu od primarnih spolnih karakteristika. Dakle žensko kad odluči da prevari, u odnosu s njenom jačom polovicom je nešto ozbiljno u kurcu.
S druge strane, većini muškaraca je dovoljno da imaju kvalitetan vizuelni podražaj i šansu. Ne kažem da će svaki prevariti, ali od 10 likova 7 bi to uradilo kad bi im neko garantovao da su postoji 90% šanse da se to nikad neće saznati.

Jebi ga muško sam, znam kakav sam. Svaku djevojku s kojom sam bio u vezi sam iskreno volio. Nisam svaku prevario, ali ove što sam varao sam volio i dalje na isti način nakon što sam bio s drugom ženom. Naravno, to sam sve radio dok sam bio mlađi pa sam više ramišljao ćunom nego glavom.

S druge strane imao sam varijante s djevojkama koje su bile u vezama pa čak i sa udatim ženama. I uvijek se ispostavlalo isto, nešto ozbiljno im je falilo u vezi, ili su se željele osvetiti jer su bile povrijeđene ili su bile jako zapostavljene.
Naravno, i žensko koliko god bilo oprezno dođe nekad u neobrano grožde pa neke stvari potraži na krivom mjestu. Obično se tad dešavaju prevare i kad skontaju da su zglajzale većina ih se vrati onome koga su prevarile.
KPNCTNJAH

#466 Re: Jeste li varali?

Post by KPNCTNJAH »

Pisete gluposti :mrgreen:
annoy

#467 Re: Jeste li varali?

Post by annoy »

emko1234 wrote:
Ženama u prevari psiha igra puno veću ulogu od primarnih spolnih karakteristika. Dakle žensko kad odluči da prevari, u odnosu s njenom jačom polovicom je nešto ozbiljno u kurcu.
S druge strane, većini muškaraca je dovoljno da imaju kvalitetan vizuelni podražaj i šansu. Ne kažem da će svaki prevariti, ali od 10 likova 7 bi to uradilo kad bi im neko garantovao da su postoji 90% šanse da se to nikad neće saznati.

Jebi ga muško sam, znam kakav sam. Svaku djevojku s kojom sam bio u vezi sam iskreno volio. Nisam svaku prevario, ali ove što sam varao sam volio i dalje na isti način nakon što sam bio s drugom ženom. Naravno, to sam sve radio dok sam bio mlađi pa sam više ramišljao ćunom nego glavom.

S druge strane imao sam varijante s djevojkama koje su bile u vezama pa čak i sa udatim ženama. I uvijek se ispostavlalo isto, nešto ozbiljno im je falilo u vezi, ili su se željele osvetiti jer su bile povrijeđene ili su bile jako zapostavljene.
Naravno, i žensko koliko god bilo oprezno dođe nekad u neobrano grožde pa neke stvari potraži na krivom mjestu. Obično se tad dešavaju prevare i kad skontaju da su zglajzale većina ih se vrati onome koga su prevarile.
Ako je tebi u redu u vezi imati izlete sa strane, bi li partnerici dozvolio to isto?
nightvision

#468 Re: Jeste li varali?

Post by nightvision »

annoy wrote: Ako je tebi u redu u vezi imati izlete sa strane, bi li partnerici dozvolio to isto?
Jok to, sta ti je, jesil' ti normalna? Moje ne dam, tudje hocu. :mrgreen:
emko1234

#469 Re: Jeste li varali?

Post by emko1234 »

annoy wrote:
emko1234 wrote:

Ako je tebi u redu u vezi imati izlete sa strane, bi li partnerici dozvolio to isto?
Sve joj je dozvoljeno raditi dok ja ne saznam.
Matzan

#470 Re: Jeste li varali?

Post by Matzan »

Većina žena su svjesne da je prirodni poredak stvari da muškarci/mužjaci imaju po nekoliko ženki istovremeno.
Ženama je samo bitno da ne izgube status prve među jednakim, kao i da joj mužjak previše ne maše ispred očiju sa ostalim primjercima.

Ukratko, pravi alfa šuti i radi, ne kvareći prirodni poredak stvaran milionima godina. 8)
sadie_forever

#471 Re: Jeste li varali?

Post by sadie_forever »

Matzan wrote:Većina žena su svjesne da je prirodni poredak stvari da muškarci/mužjaci imaju po nekoliko ženki istovremeno.
Ženama je samo bitno da ne izgube status prve među jednakim, kao i da joj mužjak previše ne maše ispred očiju sa ostalim primjercima.

Ukratko, pravi alfa šuti i radi, ne kvareći prirodni poredak stvaran milionima godina. 8)
whaaat :skoljka:
dust in the wind

#472 Re: Jeste li varali?

Matzan wrote:Većina žena su svjesne da je prirodni poredak stvari da muškarci/mužjaci imaju po nekoliko ženki istovremeno.

sve je to okej, ali mene zivo zanima imas li ti macane ijednu zensku :izet:
Matzan

#473 Re: Jeste li varali?

Post by Matzan »

dust in the wind wrote:

Jel' se to nudiš? :izet:

Nisam zainteresiran.
dust in the wind

#474 Re: Jeste li varali?

Matzan wrote:
dust in the wind wrote:

Jel' se to nudiš? :izet:

Nisam zainteresiran.
djelujes mi kao da nemas... pa mi tužno. :( nema veze, I corava koka ubode
dobar osjecaj

#475 Re: Jeste li varali?

Post by dobar osjecaj »

Pravi alfa iz tvoje price o prirodnom poretku mora da ima mnogo novca da kvalitetno podmiri sve te silne zene. Inace se radi o obicnom fuseraju pa nije vrijedno spomena. Niti je on alfa, niti su to neke zene ako ih je lako zadovoljiti praznom pricom i prasinom u ocima.
Post Reply